Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Zakaj ob trdem kurcu na divjiplaži da slovenka noge skup, italijanka pa narazen

Zakaj ob trdem kurcu na divjiplaži da slovenka noge skup, italijanka pa narazen

ali je to genetska deformacija kranjske micke ali gre za privzgojenost, da bo morala k spovedi zaradi greha če si jo pomenca po ščegitu

Jaz sem vedno za akcijo.

Odgovor na objavo uporabnika
zafrustrirane slo, 27.08.2021 ob 08:55

ali je to genetska deformacija kranjske micke ali gre za privzgojenost, da bo morala k spovedi zaradi greha če si jo pomenca po ščegitu

mogoče se je Slovenka ustrašla tiste revščine, ki si jo kazal. Italijanki je bilo pa ok, sej so vajene špagetov ..

Replika nepr, 27.08.2021 ob 08:56

Jaz sem vedno za akcijo.

pridi potem v nedeljo v strunjan

Ob takem primitivcu bi dala tudi jaz noge skupaj.Vsakega, ki prileti iz grmovja, jaz ne vzamem…

Razlika je recimo ta: ita hoce da ti cimprej pride, slo da cimprej koncas( in jo ne posilis). ?

zato da veš, 27.08.2021 ob 09:09

Ob takem primitivcu bi dala tudi jaz noge skupaj.Vsakega, ki prileti iz grmovja, jaz ne vzamem…

kdo skače iz grmovja, jaz se uležem zdraven na plaži in s emi dvigne, kakšno skakanje iz grmovja, sem samozavesten in se nič ne skrivam. sam ponavadi ste lejzbike al pa zmešane pa vas trdi kurac moti. namesto da bi bila vesela lepega trdega debelega in dolgega z urejenim simpatičnim lastnikom. pridite dekleta v nedeljo tja bo spet luštno v strunjanu

Pa kok si sploh star?? 66?? Mal čudne fore maš

zafrustrirane slo, 27.08.2021 ob 08:58

pridi potem v nedeljo v strunjan

raje ga vrzi na roko, le zakaj bi užitek delil s tako, ki si ga ne zasluži!

Zanimivo haha. Vendar mislim, da Italija nima toliko kompleksnega razmišljana o spolnih odnosih kot Slovenci. Tukaj je to tabu v Italiji ali na severu pa čisto nekaj naravnega.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close