Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Zakaj nočejo ženske priznat, da je videz pomemben?

Zakaj nočejo ženske priznat, da je videz pomemben?

Odgovor na objavo uporabnika
storm443, 20.02.2022 ob 00:32

Odgovor na objavo uporabnika
prazno govoričenje, 19.02.2022 ob 14:54

Vedno ženske najbolj nabijajo kako je osebnost pomembnejša od videza, kar ni res.

Če postaviš pred žensko tipa s povprečnim videzom in bolj švoh karakterjem in tipa s slabim videzom in prijetno osebnostjo, bo izbrala ta prvega. Ne slepite se.

Ženske tolerirajo tudi najbolj defektne moške karakterno, če so le postavni in visoki.

Sem prijetnega videza, urejena, luštna, a kaj mi to pomaga, saj sem grozna osebnost. Imam majhen krog prijateljev, večinoma se me ljudje izogibajo, ker ne prenesem dvoličnih hinavcev, ne prenesem škodoželjnežev, ne trpim manipulatorjev. Že na daleč jih zavoham.

E, bravo. Priklon.

Po prebranem imaš dober, kvaliteten in močen karakter, žal pa se resnično ljudje takih bojijo/ izogibajo.

Tudi jaz ne maram hinavcev, dvoličnežev in manipulatorjev.

Ne prenesem ljudi, ki eno mislijo, drugo govorijo, tretje delajo. Ne maram ljudi, ki se ti smehljajo  v obraz in so narejeno prijazni (sfejkani), ko pa jim obrneš hrbet, pa imajo o tebi povedati samo vse najslabše.

In veš kaj? Ljudje ne cenijo iskrenosti, rajši so zavedeni.

Videz?

Nam rdeč, velik in sijoč paradižnik brez okusa zadovolji borbončice?

Iskreno – meni ne.

Pomemben mi je videz tako mene kot tistega, ki me pritegne. Najprej mi je všeč videz potem karakter-če je kreten mu tud videz ne pomaga. Je pa najprej videz…

Videz ženske in videz moškega je pomemben. Ne govorim toliko o lepoti, ta je subjektivna. Govorim o urejenosti, videzu, da si umit, snažen in da se vidi da skrbiš za sebe – brez manjkajočih zob, brez mastnih las in predvsem moški – brez umazanih dolgih nohtov… Tudi če je kakšna kila viška ni tako grdo kot neumiti lasje in umazane roke – zanemarjeni nohti. In še kako se vidi ali je obleka sveža ali nošena že tri dni. Čevlji so mi tudi pomembni – še tako je lahko lep, če ima na nogi poleti natikače za stare ate me odbije-groza. Pa to bi še požrla, bi mu kupila nove, če bi vse ostalo štimalo. 🙂 Videz zelllloooo pomemben. Privlačnost.

Videz je pomemben, saj je to prvi vtis o nekom. Po videnem pa lahko rečem, da je zanemarjenih več žensk (mastni lasje, debelost, oprijete leggice na debele noge), kot moških. In prav take ponavadi rade postavljajo kriterije kakašen mora biti moški – visok, nabildan …

Al pa če se ne posplošuje pa je problem rešen?

Enim je na prvem mestu videz in drugo ni pomembno, ene rabijo mix (večina), enim je pa csebina na prvem mestu.

Tako kot moški.

Kdo pravi, da videt ni pomemben. Samo videz in pamet in integriteta se NE IZKLJUCUJEJO. kar vas tukaj večina daje na tehtnico. Vse lahko najdeš v nekom. So izjemno redki. Ampak so.

obratno drži, se pravi, da moški dajejo prednost videzu pri ženskah, ženske pri moških pa po večini ne..Danes se gleda najbolj materialne dobrine, pa perspektiva..

Moj primer, imam moškega, ki ni moj lepotni ideal. Sem visoka postavna, vedno sem govorila, da bo moj partner visok, vsaj 10 cm višji od mene, se pravi da bi moral biti vsaj 185 in več..

No moj je partner je 177, se pravi  samo 2  cm višji od mene, je pa materialno dobro stoječ, visoko izobražen, inteligenten..In raje imam njega, kot revnega in “neumnega” lepotca.

kakšnega lepega postavnega si privoščimo prej, za ustalit in resno zvezo z otroki imam pa raje bogatega in izobraženega.

No, bistvo objave so neprestani komentarji žensk, da jim videz ni pomemben. Videz JE POMEMBEN. Pika. Niti ženska niti moški se ne bosta (oz. se bosta zelo redko) zapletla s človekom, ki jim ni privlačen vizualno, pa da jim ugaja po karakterju in ostalih lastnostih. Že do prvega zmenka ne prideš. In to je bistvo objave, da ima veliko žensk polna usta, kako videz ni pomemben, čeprav v resnici to ni res.

Pa ne vse.

Če dobro zgledajoč tip odpre usta in govori bedarije, bom hitro izgubila zanimanje 😉

Obratno – mislim tipe, ki padajo na videz žensk – je pa druga zgodba.

Pomebno je, da je prav aosba s katero se da lepo živeti. Zunanji videz je relativen pojem. Vsak ima rad,kar ima rad, nekdo gled abolj osebnost, drugi le kip…ampak kar že, ne sme pa biti zanemarjen, to pomeni neumit, nehigijenski…lahko je skuštrean, kdaj neobrit, utrujenost pride.

Ni pa ok, če se ne tušira, smrdi, ne umiva zob, las…ostalo pa je tako, bolj ko se človek uredi, bolje zgleda.. Ne vem pa če sta dva v zakonu z otroci, službami, vedno kot iz škatlice.

Moški, ki dajo samo na zunanji videz, po moje imajo slabo samopodobo in se želijo z žensko hvalit ali pa mislijo le na seks.  Lepa urejenost pritegne, lahko pa ob tem slab karakter popolnoma odbije…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close