Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Zakaj nočejo ženske priznat, da je videz pomemben?

Zakaj nočejo ženske priznat, da je videz pomemben?

Vedno ženske najbolj nabijajo kako je osebnost pomembnejša od videza, kar ni res.

Če postaviš pred žensko tipa s povprečnim videzom in bolj švoh karakterjem in tipa s slabim videzom in prijetno osebnostjo, bo izbrala ta prvega. Ne slepite se.

Ženske tolerirajo tudi najbolj defektne moške karakterno, če so le postavni in visoki.

Enako moški.

Odgovor na objavo uporabnika
prazno govoričenje, 19.02.2022 ob 14:54

Vedno ženske najbolj nabijajo kako je osebnost pomembnejša od videza, kar ni res.

Če postaviš pred žensko tipa s povprečnim videzom in bolj švoh karakterjem in tipa s slabim videzom in prijetno osebnostjo, bo izbrala ta prvega. Ne slepite se.

Ženske tolerirajo tudi najbolj defektne moške karakterno, če so le postavni in visoki.

Ženske tolerirajo tudi najbolj defektne moške karakterno, če so le postavni in visoki 

Ta del zagotovo ne drži. Res pa je, da ženske marsikaj potrpijo in so na sploh bolj nagnjene k ohranitvi zveze kot moški, ki prej utečejo.

soft, 19.02.2022 ob 14:59

Ženske tolerirajo tudi najbolj defektne moške karakterno, če so le postavni in visoki 

Ta del zagotovo ne drži. Res pa je, da ženske marsikaj potrpijo in so na sploh bolj nagnjene k ohranitvi zveze kot moški, ki prej utečejo.

In zakaj naj bi bile ženske bolj nagnjene k ohranitvi zveze, če si zlahka lahko najdejo drugega naivneža?

Jaz vedno pravim da mi je pomembno oboje, ker se oboje prepleta! Pač mi mora biti tudi vizualno všeč, da si ga želim poljubljat, božat, seksat ane… tako da pač mora klapat tako njegova osebnost kot njegov videz, da je meni všeč. Kakšen videz pa je meni všeč pa ni pogojeno ne z barvo las, ne z višino itd enostavno mi pač mora biti všeč tak kot je.

Aja-samo videz pa me tudi nikoli ni mogel očarat, če je recimo bil tip varalica, kurbir, zaseden.. taki me že v osnovi nikdar niso privlačili pa če je 99 od 100 žensk reklo da je ful lep! Meni pač ne.

A to pomeni, da ločitvene zahteve podajo moški? A niso moški tisti, ki hočejo žensko nazaj “milom ili silom”?

ne videz, ne osebnost ni odločilnega pomena.

privlačimo se na osnovi tega kar imamo v podzavesti.

odvisno kaj imamo za predelati in ponovno podoživeti,

ali česa ne.

primer: punca si “podzavestno” izbere alkoholika,

ker je bil oče alkoholik in jo je to bolelo.

ob njem naj bi to predelala.

kakšnega videza je ne igra vloge, njej bo

v začetku zabaven, prijazen, ah in ok in lep.

JSt priznam, da mi je videz full pomembn.

Najprej mi mora bit všeč, komi potem gledam ostalo, kakšn človek je….

. https://youtu.be/DJoomYTD9ck

Ni nic za obsojat. Seveda je pomemben videz.

Ce vizualno kdo komu ni vsec… Je odbijajoc… Si ne predstavlja zivljenja z njim oz ob njem… Naj ga ne poroci.

Zame ne velja. Lahko mi je vsec na prvi pogled, a ko bova spregovorila in se ne bova ne v pogovoru,ne v osebnosti ujela, ne v enakih pogledih, bo mi videz na zadnjem mestu. In se vedno eni ne dojamete, da je lepota relativna, ce je tebi nekaj vsec, se ne pomeni, da bo tudi meni.

Hmmmm, 19.02.2022 ob 14:57

Enako moški.

Seveda, ker jim to najprej povzdigne njihov penis.

Ja ujemat se more. Kaj pa bi naredila ce bi bil vizualno ok na not pa ne… O tem je tema…

Jst osebno se nebi mogel zbujat ob neki osebi ki mi vizualno ni vsec. Pa je lahko dobra nevem kako. Jebi ga. Vsi mamo radi lepo.

Ker ta videz z leti skopni in zgubijo vrednost, ki limitira proti 0.

Ja ampak ce te nekdo odbija… Ti ni privlacen… Kaj pa pol?

Evo… Poglejte si… Kaj delas na racunalniku pa poslusas zraven…

…https://m.youtube.com/watch?v=WFdRBwcCKg8&t=541s

Ni važno kak zgleda, mora pa bit lep!?

Zato, 19.02.2022 ob 17:50

Ker ta videz z leti skopni in zgubijo vrednost, ki limitira proti 0.

ne skopni, le stara se.. in tudi kot tak ti je še vedno lep!

Večina žensk pač lažejo same sebi in posledično tudi drugim. To ni nič novega. Tisti, ki smo dovolj stari in izkušeni to vemo in si ne delamo utvar in drame.

Ou je, 19.02.2022 ob 18:50

Večina žensk pač lažejo same sebi in posledično tudi drugim. To ni nič novega. Tisti, ki smo dovolj stari in izkušeni to vemo in si ne delamo utvar in drame.

He, he… to je res. Pa ne samo za ženske.

Medtem pa nekateri bolje vedo za vse druge kaj si mislijo in čutijo in se posledično na veliko smilijo sami sebi… namesto da bi naredili kar lahko s tistim kar imajo.

Sem prijetnega videza, urejena, luštna, a kaj mi to pomaga, saj sem grozna osebnost. Imam majhen krog prijateljev, večinoma se me ljudje izogibajo, ker ne prenesem dvoličnih hinavcev, ne prenesem škodoželjnežev, ne trpim manipulatorjev. Že na daleč jih zavoham.

Manj lepi običajno niso bolj prijetnega karakterja.

?

Jst ucasih recem da se zunanjost ujema z notranjostjo…

Mene pa zanima, kaj bo nekdo z lepim paketom, če je vsebina prazna ali kilava? Niti približno nisem nikoli gledala manekene lepotane. Ko nekdo usta odpre ali napiše prvi stavek, sem takoj vedela, v katero smer moram zavit.

Bravo sej nima veze ne videz ne karakter važn da je bmw al pa mercedes ane zgrešu logiko totalno

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close