Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zakaj nočejo punce na kmete

Zakaj nočejo punce na kmete

Prebral prva dva odstavka in že dvomim v tvojo zgodbo.

Če ima odgovorno delovno mesto, potem pride domov, ko je “že tema”. Tako imenovana odgovorna delovna mesta nimajo delovnega časa od 6h do 14h. Če si pred sedmo zvečer doma je dobro.

Kdor dvomi, pač lahko najde dvom prav v vsaki stvari.

Lej, jaz ne čakam pred njihovo hišo in beležim, kdaj in kako grejo.

Sicer pa se odpeljejo pred 6 uro in pridejo malo po 16h. 🙂

lp,D

Ne dvomim apriori v vse, kar se mi zdi verjetno. Sicer pa super, če je res tako. Upam pa si trditi, da je to bolj izjema, ki potrjuje pravilo.

Itak da je verjetno..jst poznam dost takih..
No jst pa zivim na malo drugacni kmetiji kot jih vi tukaj opisujete..s fantom sva lastnika vsak pol dobila pa sva jo ko sem jst pri18 po nesreci zanosila in se je njegov dedi odlocil da se upokoji in preseli na obalo ter kmetijo prepusti nama..potem je se priblizno pol leta ostal z nama da naju je naucil kar sva mogla znati da sva lohk delala naprej..pol se je odselil in sva se mogla znajti sama..imela sva se 2 zaposlena dobila pa sva okrog 90zivali in 2 ogromna vinograda..na zacetku je bilo tezko dokler se nisva malo navadila pol pa je kar slo..trudila sva se in delala od jutra do noci ampak se je izplacalo..v slabih 7 letih povecala kmetijo skoraj za polovico in povecala zivali na skoraj 200 ter kupila se en vinograd..imava 5 zaposlenih ki z veseljem delajo pri nama in so kot clani druzine.:)v tem casu sva si oba pridobila izobrazbo.fant je diplomiral jst bom pa kmalu koncala studij veterine.med tem sva pa se vzgajala najina dvojcka ki sta zlata otrocka..zdaj imava se eno dojencico staro slab mesec..dvakrat na leto gremo na daljsi dopust v tem casu pa pustiva kmetijo nasim zaposlenim ki vedno poskrbijo za vse kar treba..
Jst osebno ne bi zivljenja na kmetiji nikoli zamenjala..ni lepsega kot zivljenje v naravi in med zivalcami..tud ce treba kdaj malo bolj delat..
v danasnjem casu pa itak marsikaj opravijo stroji in ljudem ni treba..

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close