Najdi forum

zakaj noče printati?

Me zeza tale printanje … res je, da je dokument velik, ampak dam printat samo en list iz tega dokumenta … na katerem so pa res 4 slikice, pa spintalo naj bi mi na postscript … lučka na prinetrju utripa že najmanj 3 ure, pa se nkamor ne premakne. Parkrat sem že prekinila, resetirala mašino, akpak noče in noče mi sprintat.

Vse ostalo printa bp. Kaj ga zeza????

Hvala!
M

Kakšna je velikost dokumenta?Če je večji, kot začasni pomnilnik printerja, včasih nastopijo težave.

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

Hja, če pogledam tam – kao u printer, piše da je velik 26M … kok je pa začasni pomnilnik pa gotovo sam bog ve?

..in pa izdelovalec printerja.Model je….???

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

se orpavičujem .. zgoraj mi je vmes kar mal v besedila zginlo :-O
Ja, dokument, ki se printa je velik 26m. Pa sej to ni tolk velik?
Printer mam pa HP Laserjet 2200d. Kje se pa za pomnilnik pogleda?

Če je dokument velik 26Mb to pomeni, da zasede 18 dpbrih starih disket. Verjetno ti, takrat ko so bile te še aktualne nisi še uporabljala pc-ja, ker bi si z njim ne mogla nič kaj dosti pomagati:). 26Mb je za 1 dokument pretirano veliko.

Predlagam ti, da slike npr z photo shopom pretvoriš v jpeg format ter jih shraniš v končni, tiskani velikosti v kakovosti za spletne sterani.

lp

Tadej_ sem kar naredila tako kot si rekel … še prej sem pa ta del, k mi ga ni hotel sprintati prekopirala v nov fajl. Zmanjšala slikce v photoshopu in … lejgale … mi je sprintalo.

Hvala za pomoč!

Maruša

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close