Zakaj niste vedno "sami krivi", da ste samski?
No zdej počasi odkrivamo tančice Borisovega sistema osvajanja.
Bolj ko ga ženska zavrača in ga prepričuje, da je butec nagravžen ne zanima, bolj sili v njo. Lahko mu tudi nariše, da noče imet z njim opravka, pa še vedno ne bo razumel. Bolj, ko mu bo ona razlagala, kako je njegovo življenje ne zanima, bolj bo siten s svojimi prigodami.
Še malo, pa bomo izvedeli, kako so tiste tri nesrečnice, ki jim je vdano izkazoval svojo pozornost, morale klicat policijo in zahtevat prepoved približevanja. Kaj moreš, če pa ni razumel.
Prigode motenega zalezovalca…
Ah čeprav se tako kaktusovsko brani, me dejansko zanima kako piše. Z mano v glavni vlogi,…. če je to za začetek pretežko, bi prišla v poštev tudi arhivska roba. Najbrž mi pa ne verjame 🙂 Ampak nisem jaz kriv, če je pa ona tista, ki je v prejšnji temi začela prva šamarat.
Lepolaska, če ne bi bila tak buldožer, bi si mogoče že nabrala publike za honorarje Dese Muck. Tako si pa kr sama odganjaš potencialne oboževalce 🙂
Glede na to, kolk zasluži Muckova kot, po mojem mmenju, ena najboljših naših pisateljic, lahko kar sama obdrži tisto svojo publiko.
Ker niti za preživetje ni.
@Tisa: thumbs up.
Poskušam res, ampak si preveč glup, da bi ti potegnilo, da nisi zaželen.[/quote]
Ni problem, da bi bil glup, ker nisem. Problem je v tem, da se ti zdim šibek. Ampak imam svojo močno stran. Tako kot verjamem, da imaš ti svojo mehko stran. Cmok, cmok pa lahko noč :*
PS: Upam, da se je “publika” fajn nasmejala.
Nobenemu se nič ne “zdi” – ti SI glup, peečka in še attention whore.
Poleg tega si lenuh, ki nima v življenju nobenega pametnejšega dela kot se zgubljat po internetu 24/7. Kaj je resna služba, ti je nepoznano. Tvoja “človeška” (beri, od izrodka) vrednost je na ravni pasjega iztrebka. In vse to zmoreš ob haluciniranju, kolk si ful dober…. amazing.
[quote=”L
Nobenemu se nič ne “zdi” – ti SI glup, peečka in še attention whore.
Poleg tega si lenuh, ki nima v življenju nobenega pametnejšega dela kot se zgubljat po internetu 24/7. Kaj je resna služba, ti je nepoznano. Tvoja “človeška” (beri, od izrodka) vrednost je na ravni pasjega iztrebka. In vse to zmoreš ob haluciniranju, kolk si ful dober…. amazing.
-;)))))))))
-;))))))))))
Forum je zaprt za komentiranje.