zakaj nimam uspeha pri spoznavanju prek spleta?
Preboli že al pa ne, 15.08.2025 ob 11:49
Zartrose, 15.08.2025 ob 10:34
internet ni mesto za spoznavanje.. tukaj je veliko fukfehtarjev ki bodo svoj lov zapakirali na različne načine, tko da v bistvu je zanimivo le z vidika, ker ti pokažejo svoje trike lovljenja, ker itak veš, da lažejo, imaš vgrajen detektor laži, jim ne nasedeš. hkrati so pa itak tako zaslepljeni s svojimi idejami v glavi, da te ne vidijo ne slišijo. pišem na monu-sexam samo z partnerjem. rečem zasebno. a nekako mislijo, da lažem. no- noben me ni dobil. saj me lahko dobi le partner haha. pač folk ne zna prav prebrat pa si domišlja nekaj po svoje, ti vsiljuje svoje, te prepričuje, da si nekaj kar nisi itd itn.. samo da bi prišel do svojega cilja. ma pretrd oreh sem da bi jim ratalo, jaz vem kdo sem in za tem stojim trdno.
skratka- spoznavajte se v reali, lepo je vidt, ko te moški očarano gleda, kot da nobenega drugega ni.. heheh… ?.. brezplodno pisanje, kjer te ne znajo brat pa je šit od šita in ogromna izguba časa ter energije..
Jebat ga, enmu si preveč svojih intimnih zadev zblebetala, se ve komu ker te vedno v luft vrže ko kaj napiše, zdaj pa jok, stalno goniš isto. Oba iskala kanto za se spraznit ?? ti si se, on ne, sam tebe fejst peče. Ker ne moreš pozabit in te še kr vleče k leporečniku, da mu poveš da ga nočeš, hahaha. When love and hate collide od def leppardsov si zavrti in preboli. Itak ga ne boš spremenila, tud če 100x na dan isto napišeš. Tak je če ne znaš z besedami. ??
nimam pojma o kom govoriš.. ampak okej, na monu itak ne znate prav brat, jaz ne skačem v luft zaradi nobenega.
spoznavanja, 12.02.2014 ob 20:31
Zadnji dve leti sem namenila ogromno svojega prostega časa klepetanju prek spleta (spletne klepetalnice) v upanju, da bi našla kakšnega zanimivega človeka za pogovor in morebitno druženje. Zapravila sem ogromno časa, vse skupaj pa mi je prineslo le eno ogromno razočaranje. Tudi s tistimi (ene par jih je bilo), s katerimi sem se dobro ujela, ni nič, dva sta samo prekinila kontakt brez pojasnila, ne da bi bilo kaj narobe. Le nikoli več se nista oglasila (in to po skoraj enoletnem rednem dopisovanju). Do vseh sem bila poštena in iskrena, tudi slike smo si izmenjali že na začetku. Ne vem, zakaj ljudje takšno spoznavanje jemljejo tako na lahko, da kar naenkrat vse skupaj prekinejo ne da bi za to bil kakšen jasen vzrok. Spet kakšen drug se te začne skoraj izogibati na skypu, ko se pokaže, da si dosegljiv za klepet. Pa toliko ur je šlo za to, včasih tudi na račun spanja. Ugotavljam, da je vse to zaman. Ima še kdo podobne izkušnje?
Kot ti je nekdo dejal, ne jemlji si k srcu…fake zveze, fake spoznanstva, fake veze…bodi vesela, da si..pristna.
DebelaKrota, 15.08.2025 ob 14:31
Ali res mislite, da je vecina, ki sodeluje v klepetalnicah, ona-on, razno dopisovanje… usmerjena v iskanje partnerja?
Bi takoj stavila, da jih 80% sodeluje le in zgolj za zajebancijo.
Pozabljaš da so strani narejene za služenje denarja. Bolj ko si revež, obupan, več kasirajo od tebe. No pa svetovalnice z logistiko. Zadnjič sem šel nalašč pobrskat od ene ljubljanske, ponujajo križarjenja. Turizem za obupane samske. Vsako poletje jim vsak prinese po par jurjev… Če se poparčkajo, adijo biznis.
Bi rekel da če ti ni namenjen, ti ni namenjen, pa se lahko po zobeh mečeš.
Če vas nekdo prezira ali do vas čuti odpor, bo to izdal z določenimi stavki, ki na prvi pogled morda zvenijo povsem običajno.
Če vam nekdo vztrajno ponavlja katero od spodnjih fraz, obstaja velika možnost, da do vas goji tiho obliko neodobravanja, razdraženosti ali nelagodja.
1. “Ne morem verjeti, da ti je to uspelo!”
Na prvi pogled je videti kot kompliment, a tak stavek pogosto skriva posmeh.
Oseba ne verjame v vaše sposobnosti, zato je presenečena nad vašim uspehom.
Ob tem se lahko zgodi, da vam celo zavida ali vas zaradi uspeha prezira.
2. “Ne bova govorila o tem.”
Vsi imamo pravico, da določene teme zadržimo zase.
A če se nekdo izogiba pogovoru, ki se vas dejansko tiče, to lahko pomeni, da ima oseba v odnosu z vami nerazrešena čustva ali stare zamere.
Če izbere tišino, to lahko pomeni, da se pod površjem nekaj “kuha”.
3. “Ti si vedno…”
Posploševanje in kritiziranje brez konkretnega razloga sta znak globlje frustracije.
Če nekdo pogosto negativno komentira vaše vedenje, ima verjetno resen problem z vami.
4. “Vseeno mi je.”
Ravnodušnost pogosto kaže, da je oseba nezainteresirana:
morda za vas, morda za odnos ali globlje povezovanje.
Če oseba ne kaže zanimanja za vaše mnenje ali družbo, je to jasen alarm.
5. “Nihče drug tega ne bi naredil.”
Včasih lahko oseba to reče v dobrem smislu, ko si želi izraziti, kako izjemni ste.
A če je ta stavek izrečen z negativnim tonom, vam oseba jasno sporoča, da ste po njenem mnenju pod povprečjem in da vas ne vidi v pozitivni luči.
Če v komunikaciji s kom prepoznate te fraze, jih ne prezrite.
Namesto da se branite, skušajte razčistiti situacijo.
Odprt pogovor lahko razkrije, ali gre za nesporazum ali kaj globljega.
Preprost stavek, kot je:
“Zdi se mi, da te nekaj moti – se lahko o tem pogovoriva?”, lahko odpre vrata iskrenosti in rešitvi problema.
Velja poskusit na tem forumu. Star sem 39 let in želim spoznat njo za resno zvezo. Živim in zaposlen sem v Ljubljani. Modro-sivih oči, rjavolas, visok 175 cm, srednje postave. Sem ljubitelj filmov in serij, pa tudi dobrih dokumentarcev. Kadar se z družbo dogovorimo, me noge nesejo na Šmarno Goro ali v kino. Od hrane prisegam na jedi na žlico. Hitro hrano si privoščim občasno, ponavadi ko gremo kam ven. Da ne bo nesporazuma, znam kuhat. 🙂 Pa rad vsake toliko obiščem kak večji kraj. Nazadnje me je pot zanesla v prestolnico Češke.
Več izveš, če me kontaktiraš na mail poletje2025lissa@gmail.com
Si pišemo
Forum je zaprt za komentiranje.