zakaj nimam uspeha pri spoznavanju prek spleta?
Zadnji dve leti sem namenila ogromno svojega prostega časa klepetanju prek spleta (spletne klepetalnice) v upanju, da bi našla kakšnega zanimivega človeka za pogovor in morebitno druženje. Zapravila sem ogromno časa, vse skupaj pa mi je prineslo le eno ogromno razočaranje. Tudi s tistimi (ene par jih je bilo), s katerimi sem se dobro ujela, ni nič, dva sta samo prekinila kontakt brez pojasnila, ne da bi bilo kaj narobe. Le nikoli več se nista oglasila (in to po skoraj enoletnem rednem dopisovanju). Do vseh sem bila poštena in iskrena, tudi slike smo si izmenjali že na začetku. Ne vem, zakaj ljudje takšno spoznavanje jemljejo tako na lahko, da kar naenkrat vse skupaj prekinejo ne da bi za to bil kakšen jasen vzrok. Spet kakšen drug se te začne skoraj izogibati na skypu, ko se pokaže, da si dosegljiv za klepet. Pa toliko ur je šlo za to, včasih tudi na račun spanja. Ugotavljam, da je vse to zaman. Ima še kdo podobne izkušnje?
Pa ni bilo tako. Jaz sem bila pripravljena tudi na srečanja, dala sem tudi namige za to. Pa do srečanja nikoli ni prišlo, ker ni bilo povabila z njegove (njihove) strani.[/quote]
Sama nimam takih izkušenj z dopisovanjem. Po tem, kar pišeš, tisti na drugi strani niso bili to, za kar so se ti predstavljali. Take stvari moraš urediti npr. v prvem mesecu poznanstva. Srečanje v živo, ugotoviti, ali je res samski, potem pa naprej.
Pri internetnem spoznavanju ljudi je full pomembno da se čim prej dobiš v živo. Prvi pogoj je par slik, da vsaj veš kako oseba izgleda. Druga faza je Skype-v primeru če živiš zelo daleč recimo v tujini da preveriš če je oseba res prava s slike. Tretja faza pa kot že omenjeno čim prej se je treba dobiti v živo, recimo v roku 2-3 tednov. Ti praviš da si se z njimi dopisovala 1 leto, ma to je čisto predolgo, nič čudnega da so izgubili zanimanje, kot pišeš da si jim namigovala da bi se dobila ampak se očitno oni niso hoteli. Nisi jim bila všeč na sliki oz. tebe so imeli samo za dopisovanje preko net-a. Nič ne jemlji tega osebno, to je net, to je virtuala in ne reala, kje pa piše da bi se v živo super ujela z njimi. Sama imam ogromno izkušenj s spoznavanjem ljudi preko net-a in ti lahko povem da na svašta in svega naletiš, tudi na zelo kull ljudi, ki ti preko net-a niso delovali superca in se potem v živo ujameš in obratno je bilo tudi. Skratka, moj nasvet bi bil če začutiš da se nočejo dobiti v živo jih ti pač skenslaj in pojdi dalje, ne izgubljaj časa z ljudmi z net-a in ne jemlji si teh stvari preveč k srcu.
Preko interneta bi vsi nekaj na hitro, bežno, s tremi hkrati se spoznavali za ziher. Tako, da je za kvalitetno spoznavanje še vedno najbolje imeti odprte oči v javnosti, v trgovini, banki… kjerkoli lahko srečaš kakšno zanimivo osebo… 😉 Srečno.
Pa ni bilo tako. Jaz sem bila pripravljena tudi na srečanja, dala sem tudi namige za to. Pa do srečanja nikoli ni prišlo, ker ni bilo povabila z njegove (njihove) strani.[/quote]
Kaj sploh debatiraš z ljudmi, ki ne kažejo dovolj interesa? Si prepričana, da si ga ti pokazala dovolj? Ponavadi se ujamemo s sebi enakimi in se lahko od njih veliko naučimo o sebi (ker sebe pač težje vidimo).
meni so bili ti chati in dopisovanje vedno brez veze. na ona-on sem se prijavila, ampak sem hotela eventuelno zanimive ljudi čim prej srečat v živo. z enim sem si dopisovala 3 tedne, pa sem videla, da bi si tip samo neka pisemca pošiljal, s takimi si nimam kaj začet. nisem imela interesa po dopisnih prijateljih, to sem dala skozi v srednji šoli, ko smo imeli pen-pal-e okrog po svetu, da smo trenirali angleščino.
da bi si leto dni z nekom dopisovala?
brez veze. samo neko predstavo si ustvariš o človeku, na podlagi napisanega in na podlagi tega, kar si ti ustvariš v glavi, realnost pa je kilometre proč.
pa čakat, da te kdo na kavo povabi je tudi brezveze.
Eno leto dopisovanja brez da se vidite v zvo? Brezveze.
Ce sem bla jaz na portalih za zmenke bi tako osebo skenslala ze prej.
Spletne klepetalnice na druzbenem omrezju x/ twitter;
tle se je naredilo, da si v kontaktu s folkom, ki ga v reali ne bos vidu nikoli, kar je po svoje fajn.
V slovenskih jaz nisem imela problemov, niti v drugih tujejezicnih ne, v srbskih spl.klepetalnicah zal grozna izkusnja, se dobro da se s takim folkom nisem v reali dobila, dogajale so se zadeve/ kriminalne zrele za pregon, vdor v tvoj osebni lajf, itd..
spoznavanja, 12.02.2014 ob 20:31
Zadnji dve leti sem namenila ogromno svojega prostega časa klepetanju prek spleta (spletne klepetalnice) v upanju, da bi našla kakšnega zanimivega človeka za pogovor in morebitno druženje. Zapravila sem ogromno časa, vse skupaj pa mi je prineslo le eno ogromno razočaranje. Tudi s tistimi (ene par jih je bilo), s katerimi sem se dobro ujela, ni nič, dva sta samo prekinila kontakt brez pojasnila, ne da bi bilo kaj narobe. Le nikoli več se nista oglasila (in to po skoraj enoletnem rednem dopisovanju). Do vseh sem bila poštena in iskrena, tudi slike smo si izmenjali že na začetku. Ne vem, zakaj ljudje takšno spoznavanje jemljejo tako na lahko, da kar naenkrat vse skupaj prekinejo ne da bi za to bil kakšen jasen vzrok. Spet kakšen drug se te začne skoraj izogibati na skypu, ko se pokaže, da si dosegljiv za klepet. Pa toliko ur je šlo za to, včasih tudi na račun spanja. Ugotavljam, da je vse to zaman. Ima še kdo podobne izkušnje?
Tisto niso klepetalnice ampak fukalnice! A zdaj veš?
Torej si hotela nekoga spoznat? Ampak nisi v resnici nikogar spoznala, si si eno leto pisala. To ni spoznavanje. To je preganjanje dolgčasa. Spoznati v živo se je treba čimprej. Net je samo za osnovo, da najdeš ljudi. Potem se pa treba družit v živo da vidiš kaj in kako. TO dopisovanje je samo fantziranje in blebetanje z ljudmi, katerih ne poznaš. Preganjajo dolgčas. Ali pa so totalno nesocializirani in želijo živeti online, ne v realnosti. Če se človek po parih dopisovanjih noče srečat, adios. Mislim kaj imaš od tega dopisovanja? Razen da si domišljaš da imaš socialno življenje – news flash – nimaš ga. Zgubljaš čas. Če se v tednu dveh nekdo noče srečat v živo….papa. Naslednji. Ti pa vlečeš in vlečeš en bulšit v nedogled. Če se noče srečat prvi mesec se tudi čez eno leto ne bo želel. Get a life!
razlog, 15.08.2025 ob 10:15
Torej si hotela nekoga spoznat? Ampak nisi v resnici nikogar spoznala, si si eno leto pisala. To ni spoznavanje. To je preganjanje dolgčasa. Spoznati v živo se je treba čimprej. Net je samo za osnovo, da najdeš ljudi. Potem se pa treba družit v živo da vidiš kaj in kako. TO dopisovanje je samo fantziranje in blebetanje z ljudmi, katerih ne poznaš. Preganjajo dolgčas. Ali pa so totalno nesocializirani in želijo živeti online, ne v realnosti. Če se človek po parih dopisovanjih noče srečat, adios. Mislim kaj imaš od tega dopisovanja? Razen da si domišljaš da imaš socialno življenje – news flash – nimaš ga. Zgubljaš čas. Če se v tednu dveh nekdo noče srečat v živo….papa. Naslednji. Ti pa vlečeš in vlečeš en bulšit v nedogled. Če se noče srečat prvi mesec se tudi čez eno leto ne bo želel. Get a life!
pa komu vi odgovarjate, a ne vidiš da je zadeva stara 11 let, da imata ženska že 4 otroke in dvakrat ločena
internet ni mesto za spoznavanje.. tukaj je veliko fukfehtarjev ki bodo svoj lov zapakirali na različne načine, tko da v bistvu je zanimivo le z vidika, ker ti pokažejo svoje trike lovljenja, ker itak veš, da lažejo, imaš vgrajen detektor laži, jim ne nasedeš. hkrati so pa itak tako zaslepljeni s svojimi idejami v glavi, da te ne vidijo ne slišijo. pišem na monu-sexam samo z partnerjem. rečem zasebno. a nekako mislijo, da lažem. no- noben me ni dobil. saj me lahko dobi le partner haha. pač folk ne zna prav prebrat pa si domišlja nekaj po svoje, ti vsiljuje svoje, te prepričuje, da si nekaj kar nisi itd itn.. samo da bi prišel do svojega cilja. ma pretrd oreh sem da bi jim ratalo, jaz vem kdo sem in za tem stojim trdno.
skratka- spoznavajte se v reali, lepo je vidt, ko te moški očarano gleda, kot da nobenega drugega ni.. heheh… ?.. brezplodno pisanje, kjer te ne znajo brat pa je šit od šita in ogromna izguba časa ter energije..
Zartrose, 15.08.2025 ob 10:34
internet ni mesto za spoznavanje.. tukaj je veliko fukfehtarjev ki bodo svoj lov zapakirali na različne načine, tko da v bistvu je zanimivo le z vidika, ker ti pokažejo svoje trike lovljenja, ker itak veš, da lažejo, imaš vgrajen detektor laži, jim ne nasedeš. hkrati so pa itak tako zaslepljeni s svojimi idejami v glavi, da te ne vidijo ne slišijo. pišem na monu-sexam samo z partnerjem. rečem zasebno. a nekako mislijo, da lažem. no- noben me ni dobil. saj me lahko dobi le partner haha. pač folk ne zna prav prebrat pa si domišlja nekaj po svoje, ti vsiljuje svoje, te prepričuje, da si nekaj kar nisi itd itn.. samo da bi prišel do svojega cilja. ma pretrd oreh sem da bi jim ratalo, jaz vem kdo sem in za tem stojim trdno.
skratka- spoznavajte se v reali, lepo je vidt, ko te moški očarano gleda, kot da nobenega drugega ni.. heheh… ?.. brezplodno pisanje, kjer te ne znajo brat pa je šit od šita in ogromna izguba časa ter energije..
Jebat ga, enmu si preveč svojih intimnih zadev zblebetala, se ve komu ker te vedno v luft vrže ko kaj napiše, zdaj pa jok, stalno goniš isto. Oba iskala kanto za se spraznit ?? ti si se, on ne, sam tebe fejst peče. Ker ne moreš pozabit in te še kr vleče k leporečniku, da mu poveš da ga nočeš, hahaha. When love and hate collide od def leppardsov si zavrti in preboli. Itak ga ne boš spremenila, tud če 100x na dan isto napišeš. Tak je če ne znaš z besedami. ??
Forum je zaprt za komentiranje.