zakaj ni nikjer
Ok, vidim, da bi se ti sedaj en mal kregala. :-))
Kakorkoli, nisem jaz razlog za tvojo slabo voljo danesc … torej nadaljujeva, ko boš boljše volje. :-))[/quote]
Bohvar. Nč se ne kregam, kje ti to vidiš? A imaš ti mogoče slab dan, da
vsako mnenje jemlješ kot kreganje? A lahko samo kimam, da me ne boš
obtožil. da se kregam? Pol maš pač smolo, ker jaz ne kimam kaj dosti.
Za začetek se bom izgogibala odgovorom na tvoje poste….če si tolk
občutljiv….[/quote]
No potem pa če nisi slabe volje pa OK in vesel zate, mim grede se rahlo opročam, če sem narobe presodil. :-)).
Jaz tudi danes nimam razloga, da bi bil slabe volje in togoten na cel svet. Sploh pa ne zaradi virtuale. :-))
Se pa strinjam, da fuzbal ni nadomestek za žensko. Vsaj pri meni osebno. Tko da ti verjetno bolj obvladaš moško psiho, kot jaz žensko s svojim nakladanjem o čevljih. :-)))))
Bohvar. Nč se ne kregam, kje ti to vidiš? A imaš ti mogoče slab dan, da
vsako mnenje jemlješ kot kreganje? A lahko samo kimam, da me ne boš
obtožil. da se kregam? Pol maš pač smolo, ker jaz ne kimam kaj dosti.
Za začetek se bom izgogibala odgovorom na tvoje poste….če si tolk
občutljiv….[/quote]
No potem pa če nisi slabe volje pa OK in vesel zate, mim grede se rahlo opročam, če sem narobe presodil. :-)).
Jaz tudi danes nimam razloga, da bi bil slabe volje in togoten na cel svet. Sploh pa ne zaradi virtuale. :-))
Se pa strinjam, da fuzbal ni nadomestek za žensko. Vsaj pri meni osebno. Tko da ti verjetno bolj obvladaš moško psiho, kot jaz žensko s svojim nakladanjem o čevljih. :-)))))[/quote]
Ja no evo, spet se bom kregala…. 🙂
Ne, ne “obvladam” moške psihe….samo opazujem svet okoli sebe
že kar nekaj časa….in si UPAM od tega kaj povedati….to je vse…
Se pa strinjam, da fuzbal ni nadomestek za žensko. Vsaj pri meni osebno. Tko da ti verjetno bolj obvladaš moško psiho, kot jaz žensko s svojim nakladanjem o čevljih. :-)))))[/quote]
že kar nekaj časa….in si UPAM od tega kaj povedati….to je vse…[/quote]
Saj sem te že pohvalil za to, kar si upaš napisati in priznati. :-))
(sam ti takoj hop odprla predal prejšnega stoletja, me zložila kot moderc, zaprla predal….)
Če te bom še enkrat pohvalil, me boš premestila v srednji vek. :-))
že kar nekaj časa….in si UPAM od tega kaj povedati….to je vse…[/quote]
(sam ti takoj hop odprla predal prejšnega stoletja, me zložila kot moderc, zaprla predal….)
Če te bom še enkrat pohvalil, me boš premestila v srednji vek. :-))[/quote]
Moderc je reku :-))))
Ja no. Sem sam hotla povedat, da si ni kaj upat, pa da me nimaš kaj
hvalit, ker smo odrasli ljudje v 21 stoletju in naj bi bila to precej nedolžna
tema pogovora….
Ma kaj srednji vek, mene so kr direkt na grmado pošiljali tle gor….
Če te bom še enkrat pohvalil, me boš premestila v srednji vek. :-))[/quote]
Moderc je reku :-))))
Ja no. Sem sam hotla povedat, da si ni kaj upat, pa da me nimaš kaj
hvalit, ker smo odrasli ljudje v 21 stoletju in naj bi bila to precej nedolžna
tema pogovora….
Ma kaj srednji vek, mene so kr direkt na grmado pošiljali tle gor….[/quote]
Tega se pa spomnim, ja… No, meni je v resnici všeč, da si prišla sem gor in naredila malo prepiha. 🙂
Zakaj pa misliš, da je tak naval Evropejcev na Tajsko? Sploh bogati starejši Nemci aja pa Turki tudi menda. Pa ja tudi Slovenci, samo pri nas se ne govori to tako na glas.[/quote]
Kolikor vem je za Evropejke bolj priljubljena destinacija Afrika[/quote]
Ne verjamem. Redkokatera sploh gre v Afriko na potovanje. Kaj šele, da bi tja šla zaradi tipov.
Na Tajsko se pa dosti hodi zaradi seks turizma. Ja, tudi ženske.
Kolikor vem je za Evropejke bolj priljubljena destinacija Afrika[/quote]
Ne verjamem. Redkokatera sploh gre v Afriko na potovanje. Kaj šele, da bi tja šla zaradi tipov.
Na Tajsko se pa dosti hodi zaradi seks turizma. Ja, tudi ženske.[/quote]
Moja prijateljica prisega na Senegalce…
Moja prijateljica prisega na Senegalce…[/quote]
Ne vem, vem samo za romanje na Tajsko :).[/quote]
Ah, za Tajce pa pravi, da so majhni…
A si mislila majhni moški v višino ali samo določen del moškega?[/quote]
Nič nisem mislila, samo napisala sem to, kar je prijateljica rekla zanje. Če jo je odbila že telesna višina, najbrž ni preverjala, kako je s posameznimi organi… 🙂
Na hrv. Jadran nisem kaj veliko hodila, ampak v grčiji sem bila pa resnično presenečena koliko ponudbe. MOgoče so na Hrv. vedeli, da sem Slovenka in zato nisem opazila. V Grčiji so pa mislili, da sem Nemka, Avstrijka, Angežinja – tako nekak so ugibali in dokaj nediskretno se ponujali na uslugo. Ni bilo potrebno biti ravno brihta, da bi ugotovila, da ponujajo seks.
Sicer pa na splošno moški smatrajo, da če ženska potuje sama, da rabi seks. Kar v večini evropskih držav, kjer sem bila, so se kar precej ponujali. Samo Grki so pa resnično izstopali.
Izjema so bili Skandinavci, Angleži, Irci – tu se pa domačini niso ponujali. So se pa tujci pri njih tudi ponujali. Recimo bratje Slovani pa naši zahodni sosedi tudi.
V osnovi pa pravi Skandinavci, Angleži, IRci – tem je jasno, da ženska lahko sama potuje, da zmore uživati sama na dopustu in da to ne pomeni, da išče tipa. Tudi nasplošno niso bili nikoli vsiljivi.
Ah, za Tajce pa pravi, da so majhni…[/quote]
Kaj pa Turki?
Menda hodijo Nemke redno tja… :)[/quote]
Uff, najbolje, da jo pokličem, še prej pa pripravim seznam držav… 🙂
Zanimivo…. a to kar s cenikom al kako? Kako pa to zgleda?
Škoda da meni mediteransko/latino tipi niso všeč :-))[/quote]
AJa, ne, to ne, da bi zaračunali. Vsaj mislim, da ne.
Samo vabijo te domov, ti nudijo nočitve, te vabijo v svoja bivališča pa v kolegovo stanovanje pa tako. Pa seveda se cedijo od pohval o tvoji lepoti. Mislim, da ne bi zaračunavali svojih storitev. Nisem še nikoli preverila kako je po seksu s takimi.
Zanimivo…. a to kar s cenikom al kako? Kako pa to zgleda?
Škoda da meni mediteransko/latino tipi niso všeč :-))[/quote]
AJa, ne, to ne, da bi zaračunali. Vsaj mislim, da ne.
Samo vabijo te domov, ti nudijo nočitve, te vabijo v svoja bivališča pa v kolegovo stanovanje pa tako. Pa seveda se cedijo od pohval o tvoji lepoti. Mislim, da ne bi zaračunavali svojih storitev. Nisem še nikoli preverila kako je po seksu s takimi.[/quote]
Aja. Ojej.
Sem se nasmejala ob omembi v vodniku, da Grki mislijo, da hodimo srednjeevropejke tja dol po seks, potem pa sem videla, da očitno to res mislijo. Zaplankana miselnost, da ženska brez moškega ni nič.
Ne vem pa kako bi bilo v kakih muslimanskih državah, sama ženska. Verjetno kar pestro.
Prav zanimivo je kako je pa recimo Švedom samoumevno, da ženska brez moškega lahko potuje.
Forum je zaprt za komentiranje.