Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek zakaj ni nikjer

zakaj ni nikjer

Saj jaz bi ga rada samo nesla ven (ne bi ga ubila), ampak se ga ne morem dotakniti…bljak.[/quote]
Pokažeš mu metlin biznis end.

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Ok, to je nekaj drugega, tovrstne ženske so ponudba, povpraševanje prihaja s strani moških. Vprašanje se je nanašalo na to, da bi ženske imele potrebo, da bi plačale za seksualne usluge.[/quote]
Ne plačajo, ker jim ni treba, ker je dovolj moških na razpolago, ki komaj čakajo, da karkoli dobijo.
Če pa moških ne bi bilo na razpolago, pa bi tudi ženske počasi začele plačevati za seks. To že zdaj plačujejo tiste, ki so bolj v letih, razne vdove, ločenke…..[/quote]

:))) Kaj poznaš ta segment ljudi, da si tako suvereno to zapisal? Ženske v letih so terna za mladiče. Danes ni več meja, ni več stvari, ki si je mladi ne bi upali izživeti. Starejša ženska bo dobila poskočnega mladeniča, ker se bo njemu to zdela terna. Zdaj pa razumi, če moreš.

Ženske gredo v tropu na takšne “dogodke”. Po moje jim je bolj pomemben show kot tak, vključno z druščino, s katero se družijo pred in po dogodku. Če vprašaš te ženske, so jim striperji vizualno popačeni, skoraj odvratni. Gre za ironijo in ne željo po nečemu več.

No potem pa nič, če nočeš biti še bolj bogat.
Še vedno sem mnenja, da bi povprečna ženska raje zapravila denar za čevlje, kot da bi plačala seks. Razen tega bi v izbiro čevljev vložila več časa in energije, kot v iskanje moškega za enkratni seks. :-))
Namreč tle so pa babe pragmatične. Čevlje bo več krat uporabila, morajo ji ustrezati nekje na nivoju dolgoletnega partnerja s katerim si želi poročiti, videle jo bodo druge babe v njih in ona mora biti ponosna na svoje čeveljčke. :-))

Saj ženskam ni do moških. Všeč jim je ideja o moških, to je pa tudi vse.

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Narobe, ženskam ni do zgub. Do moških jim je.

Samo da tisti iz taprve kategorije tega ne morete dojet 🙂

No no no.

Tudi za moške ni javnih hiš v Sloveniji pa jih vseeno veliko plačuje seks.
Tudi ženske plačujejo seks. Sicer dosti bolj redko kot moški, se pa dogaja. Mlada, postavna ženska seveda ne bo plačevala za seks, če ga pa dobi zastonj. Kaka starejša dama, ki si želi mladega žrebca in ima denar pa ja, tudi plačuje za seks. Bogate starejše dame, če si zaželijo mladega izklesanega mladeniča, to preprosto plačajo. Se pa s tem ne hvalijo okrog.
Tudi kaka dama, ki ima bogatega in starega moža, ki ne zmore več, si na tak način najema kakega bolj poskočnega kot je njen mož.
Samo pri nas tega ni toliko, ker ni toliko bogatih dam. Pa tudi seveda ne pomeni, da če je stara in bogata, da ne dobi zastonj seksa.
Pa recimo še noben ni videl kake starejše dame, bogate, ki okrog vozi mladega ljubčka, mu vse mogoče kupuje? Kupi mu avto, ker se to lepše sliši kot, da mu plačuje za seks.

vauuuu

a ne bi blo fino….k bi babe enkrat prosila, nas pa bi bolela glava…))))

Danes nihče, ampak res nihče ne dobi na začetku pogodbe za nedoločen čas.
Vedno je najprej pogodba za določen čas, potem pa mogoče tudi za nedoločen čas. Mokre sanje večnih študentkov so takojšnje pogodbe za nedoločen čas.

Se dobi, samo ne bom javno objavljala, katera podjetja so to. Ni pa nobenega zagotovila, da te ne bodo odpustili. Imaš tudi poskusno dobo.

Poskusna doba ni isto kot NDČ. NDČ jaz takrat razumem, ko je res NDČ. Dokler traja poskusna doba, pomeni, da lahko hitro letiš.

Glej, če v začetku dobiš pogodbo za nedoločen čas, imaš notri napisano tudi poskusno dobo. Ali je to en mesec ali 6 mesecev…odvisno, a ne.

Zakaj pa misliš, da je tak naval Evropejcev na Tajsko? Sploh bogati starejši Nemci aja pa Turki tudi menda. Pa ja tudi Slovenci, samo pri nas se ne govori to tako na glas.[/quote]

Kolikor vem je za Evropejke bolj priljubljena destinacija Afrika

Še vedno sem mnenja, da bi povprečna ženska raje zapravila denar za čevlje, kot da bi plačala seks. Razen tega bi v izbiro čevljev vložila več časa in energije, kot v iskanje moškega za enkratni seks. :-))
Namreč tle so pa babe pragmatične. Čevlje bo več krat uporabila, morajo ji ustrezati nekje na nivoju dolgoletnega partnerja s katerim si želi poročiti, videle jo bodo druge babe v njih in ona mora biti ponosna na svoje čeveljčke. :-))[/quote]

Kaj pa vem, jaz se pa tukaj strinjam z Bogatim.
Če bi bila “ponudba” na visokem nivoju, z veliko dodatnih specialitet, s
poudarkom na ambientu, estetiki, posebnih dodatkih, kaj pa vem….mal
dodelano vse skupaj, ne samo soba z vlažno brisačo, kot je to dovolj
za moške….bi znala stvar zalaufat.
Saj tudi žigoli morajo biti bolj “usposobljeni” za delo, kot prostitutke,
željeno je, da so upedenani, razgledani, da žensko kam spremljajo, ji
znajo realistično pihat na dušo…
Pač, hebatga, ženske res rabimo malo več….ampak znamo tudi več
plačat….zaslužki prostitutk in žigolov (če gledamo na stranko) so različni
kar za nekaj krat….seveda v prednost žigolov….

Poznam primer, kjer zaposlujejo za NDČ, s poskusno dobo 1 meseca. Seveda v proizvodnji, preko agencije in minimalcem z dodatki vred.

Vem, da se to dogaja. Recimo po raznih hotelih, kamor prihajajo tuje starejše dame, so razni žigoloti zavohali biznis. 🙂

Ta je pa bosa….

Ta je pa bosa….[/quote]
Je pa res, da človek včasih dobi takšen občutek, kot pravi wd40, ko bere ženske izjave, kaj vse jih moti pri moških in koliko napak so sposobne najti.

Ta je pa bosa….[/quote]
Je pa res, da človek včasih dobi takšen občutek, kot pravi wd40, ko bere ženske izjave, kaj vse jih moti pri moških in koliko napak so sposobne najti.[/quote]

Po drugi strani pa moški ženski niso nikoli sposobni spregledati toliko,
kot one njim…niti prenašati toliko napak ali grdega obnašanja….
Tle ženske (na žalost) vodimo…

Namreč tle so pa babe pragmatične. Čevlje bo več krat uporabila, morajo ji ustrezati nekje na nivoju dolgoletnega partnerja s katerim si želi poročiti, videle jo bodo druge babe v njih in ona mora biti ponosna na svoje čeveljčke. :-))[/quote]

kar za nekaj krat….seveda v prednost žigolov….[/quote]

Se pač strinjaš z Bogatim. Saj v tem je ves čar, da smo ljudje različni in imamo različna mišljenja.
Je pa vsekakor pohvalno, da si upaš tako odprto napisati in priznati. :-))

kar za nekaj krat….seveda v prednost žigolov….[/quote]

Se pač strinjaš z Bogatim. Saj v tem je ves čar, da smo ljudje različni in imamo različna mišljenja.
Je pa vsekakor pohvalno, da si upaš tako odprto napisati in priznati. :-))[/quote]

Priznati? Upati? Pohvalno?
Človek bi si mislil, da smo v prejšnjem stoletju….začetek nekje….

Mogoče ti bo kaj v uteho, ker sem pri nakupu čeveljčkov napisal povprečna ženska. :-))

Mogoče ti bo kaj v uteho, ker sem pri nakupu čeveljčkov napisal povprečna ženska. :-))[/quote]

Ne rabim utehe….ti si sam mal pojme naštelaj, pa bo.
Čeveljčki pri ženskah so recimo primerljivi z fuzbalom pri moških….
strast, veliko denarja in popoln nesmisel obenem….
Niso pa čeveljčki nadomestilo za moške, kot fuzbal ne more biti za ženske….

Ok, vidim, da bi se ti sedaj en mal kregala. :-))
Kakorkoli, nisem jaz razlog za tvojo slabo voljo danesc … torej nadaljujeva, ko boš boljše volje. :-))

Ok, vidim, da bi se ti sedaj en mal kregala. :-))
Kakorkoli, nisem jaz razlog za tvojo slabo voljo danesc … torej nadaljujeva, ko boš boljše volje. :-))[/quote]

Bohvar. Nč se ne kregam, kje ti to vidiš? A imaš ti mogoče slab dan, da
vsako mnenje jemlješ kot kreganje? A lahko samo kimam, da me ne boš
obtožil. da se kregam? Pol maš pač smolo, ker jaz ne kimam kaj dosti.
Za začetek se bom izgogibala odgovorom na tvoje poste….če si tolk
občutljiv….

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close