zakaj ni nikjer
Čustva, da. Razen če nisi Margot ali pa Skela, onidve po moško sprejmeta zadeve. :D[/quote]
no sj v bistvu, če bi bla javna hiša kot je zdej za moške…bi itak isto sprejemale zadeve tud me…pač namen bi bil, da se greš ornk “dol dat” in je to to…ampak zakaj, če lohk to dobiš že itak zastojn…v soboto greš mal vn, pa morš bit že res fejst adijo, da te noben ne oblaja…zaka bi pol plačevale
Čustva, da. Razen če nisi Margot ali pa Skela, onidve po moško sprejmeta zadeve. :D[/quote]
no sj v bistvu, če bi bla javna hiša kot je zdej za moške…bi itak isto sprejemale zadeve tud me…pač namen bi bil, da se greš ornk “dol dat” in je to to…ampak zakaj, če lohk to dobiš že itak zastojn…v soboto greš mal vn, pa morš bit že res fejst adijo, da te noben ne oblaja…zaka bi pol plačevale[/quote]
Še jaz uspem na tak način, kaj šele druge :).
no sj v bistvu, če bi bla javna hiša kot je zdej za moške…bi itak isto sprejemale zadeve tud me…pač namen bi bil, da se greš ornk “dol dat” in je to to…ampak zakaj, če lohk to dobiš že itak zastojn…v soboto greš mal vn, pa morš bit že res fejst adijo, da te noben ne oblaja…zaka bi pol plačevale[/quote]
Še jaz uspem na tak način, kaj šele druge :).[/quote]
torej smo pršl do zaklučka, da me javnih hiš ne rabmo, ker smo me oblajane, če hočmo bit in damo kdaj hočmo in komu hočmo….uni pa morjo met javno hišo, ker morjo uni lajat in dostkrat lajajo neuspešno…to je to 🙂
sam res…tega ne bom nikol zastopla kak se enim ženskam strga ob teh ogabnih striptizerjih…adijo pamet ej…različni okusi so…pač bi laufal vrjetno ja…za določen tip žensk, isto k majo zdej eni tipi fetiš na javne hiše, drugi pač neb nikol šli tja..[/quote]
Kot da so ženske tako drugačne od moških:-)) Prav tako jih lahko razdeliš na good, bad and ugly. pa še na umazane, po naše:-)))
sam res…tega ne bom nikol zastopla kak se enim ženskam strga ob teh ogabnih striptizerjih…adijo pamet ej…različni okusi so…pač bi laufal vrjetno ja…za določen tip žensk, isto k majo zdej eni tipi fetiš na javne hiše, drugi pač neb nikol šli tja..[/quote]
Kot da so ženske tako drugačne od moških:-)) Prav tako jih lahko razdeliš na good, bad and ugly. pa še na umazane, po naše:-)))[/quote]
good-bad….sj ne pomeni, če si good girl, da ne maraš sexa, če si bad girl si pa skurbana….eh….jst sm rekla sam, da se mi tipi striperji gabijo kot pojave…ogabno mi je na tipu videt tangice pač….znorim lohk pa ob bilokom drugem…tle ne gre za good-bad, ampak za okus ženske… raj grem v night club striptizete gledat, so mi 100x bol sexy, k pa tipi striperji… 🙂
Kot da so ženske tako drugačne od moških:-)) Prav tako jih lahko razdeliš na good, bad and ugly. pa še na umazane, po naše:-)))[/quote]
good-bad….sj ne pomeni, če si good girl, da ne maraš sexa, če si bad girl si pa skurbana….eh….jst sm rekla sam, da se mi tipi striperji gabijo kot pojave…ogabno mi je na tipu videt tangice pač….znorim lohk pa ob bilokom drugem…tle ne gre za good-bad, ampak za okus ženske… raj grem v night club striptizete gledat, so mi 100x bol sexy, k pa tipi striperji… :)[/quote]
Dobra lastnost čveka je da ga obračaš tako kot ti paše:-))) Pravim, da smo si po karakterjih čisto enaki. Pa v vedenju tudi. Imaš ženske ki so žleht kot pajk. Imaš tudi ženske, ki se gonijo(dobesedno) kot psi. In moški. Nobene razlike. Zato je tako začudenje povsem odveč. Če se tebi tako obnašanje gnusi, nič posebnega, tudi meni se. So pa ljudje, ki se jim ne. Ravno sem se pogovarjal z nekom, ki mi je opisal eno dekle, ki je živela z dvema naenkrat. Pri enemu čez teden, z drugim ob vikendih. Mene ne čudi popolnoma nič več. Ena ima na alterju podpis: bolj kot spoznavam moške, raje imam pse. Jaz bi ga priredil- bolj ko spoznavam ženske, lažje sem sam….
good-bad….sj ne pomeni, če si good girl, da ne maraš sexa, če si bad girl si pa skurbana….eh….jst sm rekla sam, da se mi tipi striperji gabijo kot pojave…ogabno mi je na tipu videt tangice pač….znorim lohk pa ob bilokom drugem…tle ne gre za good-bad, ampak za okus ženske… raj grem v night club striptizete gledat, so mi 100x bol sexy, k pa tipi striperji… :)[/quote]
Dobra lastnost čveka je da ga obračaš tako kot ti paše:-))) Pravim, da smo si po karakterjih čisto enaki. Pa v vedenju tudi. Imaš ženske ki so žleht kot pajk. Imaš tudi ženske, ki se gonijo(dobesedno) kot psi. In moški. Nobene razlike. Zato je tako začudenje povsem odveč. Če se tebi tako obnašanje gnusi, nič posebnega, tudi meni se. So pa ljudje, ki se jim ne. Ravno sem se pogovarjal z nekom, ki mi je opisal eno dekle, ki je živela z dvema naenkrat. Pri enemu čez teden, z drugim ob vikendih. Mene ne čudi popolnoma nič več. Ena ima na alterju podpis: bolj kot spoznavam moške, raje imam pse. Jaz bi ga priredil- bolj ko spoznavam ženske, lažje sem sam….[/quote]
nism misla na tak način…eh sj ni važn….
se pa podpišem pod tvoj zadnji komentar…10x! popolnoma enakega mnenja sm in ni razlik…včasih res ne veš kdo je hujši…tud mene nč več ne presenet… al pa bolš, da ne rečem tega, kr se vedno še kej najde, kar ti vzame sapo…tko pač je 🙂
No če si tako prepričan da je rudnik denarja tvegaj in začni biznis. Kolikor razumem, denar pri tebi ni problem. :-))
BTW, če bi tole bil rudnik denarja, bi nekdo že iz tega naredil biznis. Tako ga pa še ni.
OK jaz bom pa odprl trgovino z ženskimi čevelji in torbicami, zaposlil najbolj grdo babo (kot odganjalca strank)… pa se po letu dni slišiva, kako biznis laufa. :-))
Čeprav ne rabijo javne hiše za ženske, radovedne so pa vseeno…. 🙂
No če si tako prepričan da je rudnik denarja tvegaj in začni biznis. Kolikor razumem, denar pri tebi ni problem. :-))
BTW, če bi tole bil rudnik denarja, bi nekdo že iz tega naredil biznis. Tako ga pa še ni.
OK jaz bom pa odprl trgovino z ženskimi čevelji in torbicami, zaposlil najbolj grdo babo (kot odganjalca strank)… pa se po letu dni slišiva, kako biznis laufa. :-))[/quote]
Prav imaš, denarja imam dovolj, in ravno zato ne bom odprl biznisa, kot si se ti sam izrazil. Drugače pa se motiš. Bordeli za ženske obstajajo. Prav tako je mogoče za denar dobiti top modele iz celega sveta in to obeh spolov. V vaših glavah prevladuje mišljenje, da ženska enostavno dobi seks. Velikokrat imajo ravno lepe in uspešne ženske s tem težave. Osebno jih poznam kar nekaj. Seks v splošnem ni tak problem dobit, ne moškim, ne ženskam, vprašanje pa kak seks in s kom. Večina dobrih žensk ne bo šla s komerkoli, enako velja za dobre tipe. Pravi bordel s stilom, za ženske, mmmm, garantiran uspeh! Seveda ne pri nas, ker prostitucija ni legalizirana in niti za moške ne obstaja top bordel, pa je prostitucije kar precej.
Dobra lastnost čveka je da ga obračaš tako kot ti paše:-))) Pravim, da smo si po karakterjih čisto enaki. Pa v vedenju tudi. Imaš ženske ki so žleht kot pajk. Imaš tudi ženske, ki se gonijo(dobesedno) kot psi. In moški. Nobene razlike. Zato je tako začudenje povsem odveč. Če se tebi tako obnašanje gnusi, nič posebnega, tudi meni se. So pa ljudje, ki se jim ne. Ravno sem se pogovarjal z nekom, ki mi je opisal eno dekle, ki je živela z dvema naenkrat. Pri enemu čez teden, z drugim ob vikendih. Mene ne čudi popolnoma nič več. Ena ima na alterju podpis: bolj kot spoznavam moške, raje imam pse. Jaz bi ga priredil- bolj ko spoznavam ženske, lažje sem sam….[/quote]
Od kdaj pa so pajki žleht? Imaš kak dokaz? Žleht je mogoče voznik pajka, ki ti odpelje narobe parkirano vozilo. :)))
Od kdaj pa so pajki žleht? Imaš kak dokaz? Žleht je mogoče voznik pajka, ki ti odpelje narobe parkirano vozilo. :)))[/quote] Moji pajki so popolnoma avtonomni, ne potrebujejo voznikov:-)) Za žlehtnobo, sem pa prepričan, da ne vem.:-)) Umetniška svoboda, pa te stvari, …navdih mi je pa dala ena osemnoga muza v kotu garaže:-))
Od kdaj pa so pajki žleht? Imaš kak dokaz? Žleht je mogoče voznik pajka, ki ti odpelje narobe parkirano vozilo. :)))[/quote] Moji pajki so popolnoma avtonomni, ne potrebujejo voznikov:-)) Za žlehtnobo, sem pa prepričan, da ne vem.:-)) Umetniška svoboda, pa te stvari, …navdih mi je pa dala ena osemnoga muza v kotu garaže:-))[/quote]
No, odstranjevanje pajkov je pa delo, ki ga z veseljem prepustim moškemu. Če me ima rad, se bo pogovoril s pajkom, da v miru zapusti prostor, ali pa bo na silo odstranjen. :))
Forum je zaprt za komentiranje.