Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek zakaj ni nikjer

zakaj ni nikjer

Jaz si nisem sposobna najti partnerja pa grem enkrat na leto na Tajsko na dopust in tam se take stvari vse uredijo pa še poceni so.

To je golo okostje zadeve.
Ampak v končni fazi vedno iščeš iluzijo….ali jo kupiš, ali dobiš zastonj….

Pa tam koga plačaš, da te nateguje.

Veš kaj – masaža je masaža, seks je pa seks.[/quote]
Saj si videla, da erotična masaža. To je all inclusive, sploh privatno.

Zakaj pa misliš, da je tak naval Evropejcev na Tajsko? Sploh bogati starejši Nemci aja pa Turki tudi menda. Pa ja tudi Slovenci, samo pri nas se ne govori to tako na glas.

Ampak v končni fazi vedno iščeš iluzijo….ali jo kupiš, ali dobiš zastonj….[/quote]

Če je zate iluzija partnerstvo in ga izenačuješ z ravnjo prostitucije, priča o globokem nezaupanju v nasproten spol.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Zakaj pa misliš, da je tak naval Evropejcev na Tajsko? Sploh bogati starejši Nemci aja pa Turki tudi menda. Pa ja tudi Slovenci, samo pri nas se ne govori to tako na glas.[/quote]

Evropejcev, razumen.
Ampak posamične debele in zamašcene Evropejke?

Zakaj pa misliš, da je tak naval Evropejcev na Tajsko? Sploh bogati starejši Nemci aja pa Turki tudi menda. Pa ja tudi Slovenci, samo pri nas se ne govori to tako na glas.[/quote]

Evropejcev, razumen.
Ampak posamične debele in zamašcene Evropejke?[/quote]

Seveda, še bolj. Moški si upajo tudi v Evropi kaj takega privoščiti. Ženske pa to bolj skrivamo. Je treba dalj it. Pa transeksualci pa geji in tako naprej. Vse po želji.

Ampak v končni fazi vedno iščeš iluzijo….ali jo kupiš, ali dobiš zastonj….[/quote]

Če je zate iluzija partnerstvo in ga izenačuješ z ravnjo prostitucije, priča o globokem nezaupanju v nasproten spol.[/quote]

Itak :-))))

Ne rabimo javnih hiš za ženske. POročeni moški so vedno na voljo za seks. Jih ne zmanjka.

Ja, sam recimo meni se poročeni bolj gabijo, kot prostitutki….

Če je zate iluzija partnerstvo in ga izenačuješ z ravnjo prostitucije, priča o globokem nezaupanju v nasproten spol.[/quote]

Itak :-))))[/quote]

A ne da, kako vse uganem? ;))) Moraš mi priznati, da sem dober! Še za đigola bi se morda izkazal? ;D

Itak :-))))[/quote]

A ne da, kako vse uganem? ;))) Moraš mi priznati, da sem dober! Še za đigola bi se morda izkazal? ;D[/quote]

No ne vem…včeri si se tud prsil, da si 90% glede nečesa….pa si
pol kar utihnu…. >:-)
Če si dober ne vem. Vem pa , da si (na pretežno simpatičen način)
popolnoma pritisnjen….
Za žigola pa….bohvar….da bi vsaki stranki najedal z analizami, zakaj
so prišle k tebi? Brrrrrrrrrrr

Vse ne, ker potem ne bi obstajale javne hiše in razne dajalke uslug za moške.
Kar pomeni, da imate tudi ženske svojo ceno. :)[/quote]

Ok, to je nekaj drugega, tovrstne ženske so ponudba, povpraševanje prihaja s strani moških. Vprašanje se je nanašalo na to, da bi ženske imele potrebo, da bi plačale za seksualne usluge.[/quote]
Ne plačajo, ker jim ni treba, ker je dovolj moških na razpolago, ki komaj čakajo, da karkoli dobijo.
Če pa moških ne bi bilo na razpolago, pa bi tudi ženske počasi začele plačevati za seks. To že zdaj plačujejo tiste, ki so bolj v letih, razne vdove, ločenke…..

Ok, to je nekaj drugega, tovrstne ženske so ponudba, povpraševanje prihaja s strani moških. Vprašanje se je nanašalo na to, da bi ženske imele potrebo, da bi plačale za seksualne usluge.[/quote]
Ne plačajo, ker jim ni treba, ker je dovolj moških na razpolago, ki komaj čakajo, da karkoli dobijo.
Če pa moških ne bi bilo na razpolago, pa bi tudi ženske počasi začele plačevati za seks. To že zdaj plačujejo tiste, ki so bolj v letih, razne vdove, ločenke…..[/quote]

Also, bi morali v javnih hišah za ženske uvesti posebno ponudbo…tako
rekoč specialitete, za katere bi ženske želele plačati 🙂

Zakaj že toliko zgražanja nad dedci, ki uporabljajo tovrstne usluge…?

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

A ne da, kako vse uganem? ;))) Moraš mi priznati, da sem dober! Še za đigola bi se morda izkazal? ;D[/quote]

No ne vem…včeri si se tud prsil, da si 90% glede nečesa….pa si
pol kar utihnu…. >:-)
Če si dober ne vem. Vem pa , da si (na pretežno simpatičen način)
popolnoma pritisnjen….
Za žigola pa….bohvar….da bi vsaki stranki najedal z analizami, zakaj
so prišle k tebi? Brrrrrrrrrrr[/quote]

Tistih 10% sem vštel možnost napačne ocene, ker imajo nekateri moški železne živce. 😀
Zakaj bi prišle k meni, še sprašuješ, simpatičen, kot sem? :)))

Jest se nič ne zgražam.
Zgražam se samo nad prisilno prostitucijo, to ja.
Drgač se pa nad uporabniki ne zgražam….mogoče se mi mal smiljo….

A ne bi bilo fajn. V vrsti stojijo postavni mladci, en bolj fejst kot drugi. Samo izbereš, plačaš in vau.

Jest se nič ne zgražam.
Zgražam se samo nad prisilno prostitucijo, to ja.
Drgač se pa nad uporabniki ne zgražam….mogoče se mi mal smiljo….[/quote]
Se pravi, bi bila razlika uporabnikov v tem- moški, ki nikjer ne dobijo, ženske pa tiste ki hočejo….

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

A veste zakaj ni nikjer javnih hiš za ženske? Ker bi kmalu propadle. Takoj, ko bi ženske sprevidele, da to ni to.
Tako kot si želi moški podrediti žensko z močjo (ali denarjem), je ženski užitek zapeljevanje, osvajanje … dokler ta ne izgubi pameti … kapitulira, popolnoma. Če ga kupiš potem to ni to. Ni prave satisfakcije.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Da ne govorim o tem, da si v zvezi z žensko in misliš kar vse Matjažko misli o ženskah. To je šele iluzija :))))
Samo da ne plačaš v kešu ampak vzameš na obroke :))))

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Ma takšni “zabaviščni parki” za ženske so slab poslovni model.
Odpreti “žigolohaus” za ženske je tko, kot bi odprl 3D kino za slepe.

Ampak ženske nočete priznati, da dejansko obstaja veliko lokacij, kjer vam pride, da se vam kar oči zasvetijo, na izhodu pa nasmeh od ušes do ušes. Izbirate, probavate, stokate, vzdihujete, z veseljem plačate… ampak po domače pravimo temu… nakupovalni centri. :-)))

Da ne govorim o tem, da si v zvezi z žensko in misliš kar vse Matjažko misli o ženskah. To je šele iluzija :))))
Samo da ne plačaš v kešu ampak vzameš na obroke :))))[/quote]

A ženske se spoznava s stikom prek penisa in njene vagine? 😀
V spolnem oziru težko govoriš o “poznavanju žensk”, čeprav si sama ženska, ker si na spolnem področju po delovanju očitno precej podobna dobršnemu delu moških, za katere je lahko povsem zadovoljujoč bolj tehničen pristop z manj čustvi. 😉

ka pa vem, lohk bi blo…sam vprašanje kolk bi blo dejansko obiskano…
al pa da prideš in ti je en full fajni…pa si ga parkrat plačaš, pol ga hočeš pa zase (kr se hitrej navežemo na nekoga)…jaooo kire scene bi ble pol, k bi hotle da pusti tak job, kr z drugimi pa že ne bo itd….bolš da ne 😀

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close