Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek zakaj ni nikjer

zakaj ni nikjer

Vsaka, še tako grda ženska, lahko dobi seks zastonj. Ne rabi plačevat.

Ljubitelj filmov, predvsem evropskih..

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Če pa že hoče slučajno seks, ga bo pa še starunklja dobila zastonj, če tak gravž od babe dobi seks, potem ga dobijo vse. Itak pa večina žensk ne mara seksat, če ni zadaj finančne injekicije hiša, avto in tako dalje.

Vse ne, ker potem ne bi obstajale javne hiše in razne dajalke uslug za moške.
Kar pomeni, da imate tudi ženske svojo ceno. :)[/quote]

Ok, to je nekaj drugega, tovrstne ženske so ponudba, povpraševanje prihaja s strani moških. Vprašanje se je nanašalo na to, da bi ženske imele potrebo, da bi plačale za seksualne usluge.

Dej že nehi s tem, ker ni res.
Pa jasno….seks je eno, DOBER seks, je pa drugo….
In pol imamo takele kot si ti – ki trdiš, da ženske nočejo seksat, v
resnici pa nočejo seksat S TABO, ker pač nisi dober v postelji…
Itak so vse ženske frigidne, a ne? Poznamo to pesem….

Jaz imam dober avto in posledično veliko izbiro glede seksa. Samo dalje kot do avta pa ne pride. Domov je ne peljem.

se prav, da pr teb padajo na avto…k pa tebe zagledajo, pa zgasnejo…tko da dlje k do avta ne pride….sj jim niti ne morš zamert, če tko neumne strelaš 😀

se prav, da pr teb padajo na avto…k pa tebe zagledajo, pa zgasnejo…tko da dlje k do avta ne pride….sj jim niti ne morš zamert, če tko neumne strelaš :D[/quote]

One, pridejo v avto, se lepo peljeva pa vse kar zraven paše, samo domov je pa ne peljem. Telefonske tudi ne dam prave. Meni ni do drugega kot do seksa, avto je pa magnet. Pali, zelo pali. Mislijo, da sem bogat pa se lepijo name. Včasih smo si v ta namen celo izposojali avte.

Samo to bi pa bil šiht. Obdelaš žensko pa še plača ti zato. Jaz takoj za. Samo jaz ne bi vzel vsake bejbe. Debele, stare odpadejo. Samo mlade pa take zrele tam okrog 40, 50 bi tudi. Če bi bile postavne seveda.

Javnih hiš ni, vsaj pri nas ne.
Je pa erotična masaža za ženske. Nekje v Lj, se kar dosti oglašuje. IZbiraš med maserjem ali maserko. V glavnem tudi ženske se lahko pri na potešijo na nek način.

Kot vedno, je keč ravno v tem….mlade, pa postavne, tebe ne rabijo….

A ti bi javno hišo samo za stare, debele grdavše?
Saj v javne hiše za moške tudi ne hodijo samo stari in debeli grdavši.

Prav gotovo da ne. Tamkajšnje “uslužbenke” seveda izbirajo samo
lepe in mlade, da gredo z njimi….

Veš kaj – masaža je masaža, seks je pa seks.

To je sicer res, da masaža ni seks. Ampak obljubljajo pa vrhunec. Torej je zelo blizu seksa. Sicer oni trdijo, da to niso spolne storitve, ampak po mojem pa so.

Ma jasno, da so….kaj pa so drugega?
Sam men to ni.
Masaža ja, ampak po seksu :-)))

Ne vem zakaj bi se s čim takšnim obremenjevala. Saj nisem v vrsti za krono.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Celo na zavodu za zaposlovanje so imeli oglas in zavod je resnično pošiljal brezposelne tja. Potem pa so bile pritožbe in so umaknili oglas. Baje pa, da preko študentskih servisov še vedno iščejo delovno silo in se zgodi, da pride študentka tja in šele tam ugotovi za kaj gre.

Me pa zanima, če pride kaka ženska na te erotične masaže, to me pa res firbec matra in kaki so maserji.
Pa se mi zdi, da verjetno tudi tu nimajo kaj veliko obiskovalk, verjetno so pretežno obiskovalci.

Sicer pa saj to je neke vrste seks. Ročni seks :).

Ne vem zakaj bi se s čim takšnim obremenjevala. Saj nisem v vrsti za krono.[/quote]

Poznam dosti ljudi (večina žensk), ki razmišljajo tako.

​_________________________________________ "Attitude is a little thing that makes a big difference."

Ne vem zakaj bi se s čim takšnim obremenjevala. Saj nisem v vrsti za krono.[/quote]

Poznam dosti ljudi (večina žensk), ki razmišljajo tako.[/quote]

No sej tud za moške obiskovanje teh hiš ni glih kakšna referenca….tudi
moški grejo bolj potihem in na skrivaj…še najraje na službenih potovanjih
v tujini, kjer jih nihče ne pozna….ali kot turisti…itd.

Ti pa nekam sumljivo veliko veš o tem ;-)))

Mene pa zanima kakšni moški se poslužijo takih storitev? So tudi privlačni med njimi?
Pa, ko gre h prostitutki, a mu kar ob vsaki vstane ali kako je to?

Ti pa nekam sumljivo veliko veš o tem ;-)))[/quote]

Pri Tedniku ali v neki podobni oddaji je bilo govora o tej temi. Oglase sem pa že prej videla. Ne vem, če je to en in isti salon. Ampak zadeve očitno obstajajo in Zavod za zaposlovanje je tja pošiljal brezposelne. Si predstavljaš, da ti grozijo z izbirisom z Zavoda, ker nočeš biti erotični maser? Zaradi tega pa je prišlo do pritožb in seveda umika oglasa.

… še doma ne ponujate, boste pa revšeta hodila na plačljiv f.u.k ☺

Normalen človek ne rabi tovrstnih storitev, da bi moral plačevati za “ljubezen”.
To je bolj za “čustveno omejene” ljudi, ki si niso sposobni najti partnerja.
Da ne govorimo o tem, da seksaš z nekom, ki se mu gabiš, torej se kupi iluzija.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close