zakaj nezvestoba
Se bom poskusila pogovorit z njim, omenila mu bom pa tudi, da mi takšni obiski ne ustrezajo. Če bo na njihovih obiskih vtrajal, bom pa vedela, pri čem sem.
Poglej, ne poskušala se bom pogovorit. Zahtevaj pogovor.
Ne omenila mu bom, da ti takšni obiski ne ustrezajo. Odločno mu povej, da teh obiskov ne želiš več v hiši. In pri tem vztrajaj.
Bodi odločna in povej vse in stoj za tem. Boš videla, kaj bo rekel, boš videla, kaj namerava in potem imaš še vedno možnost minimalnega popuščanja, glede na obrazložitve.
In nikar ne tarnaj svojim prijateljicam, ker pomagale ti ne bodo, ker ne morejo in vprašanje, če bi ti želele, če bi lahko. S tvojo nesrečo jih samo hraniš.
Ah, jaz pa mislim, da punce ne bi k vam domov prihajale, če bi z njim kaj imele. Jaz se ne bi sekirala na tvojem mestu. Poskusi tudi ti z njimi navezati stik, se pogovarjati z njimi, ko so pri vas doma, jih bolje spoznati, mogoče boš pa še ti kako prijateljico dobila. Tudi ne vem v čem bi bil smisel, da jih mož vozi domov in jim pokaže, da ima ženo in otroka, pol bi jih pa pecal?
Takole ti povem: Nisem več mlada, zato vem veliko o življenju. Niti malo ne dvomim, da te mož vara s temi sodelavkami. Tiste, ki pravijo, da jih ne bi pripeljal v vaš dom, če bi to bilo res, nimajo prav. Poznala sem tak primer, možakar je bil več kot domiseln. S tem, da je “sodelavke” predstavil svoji ženi, je bil mnogo bolj varen, ker žena ni mogla sumiti, da se dobiva z eno neznanko. V znance dvomiš manj.
Kaj veliko možnosti kot da se ločiš res nimaš ali pa da se sprijazniš, da svojega moža deliš z drugimi ženskami. Zaplete se lahko, ko bo še kakšnega otroka zaplodil kje drugje. Starejša generacija, 50 in več let nazaj, je poznala take može, a se žene niso ločevale, le trpele so. Danes to ni več potrebno.
Lahko se z možem pogovarjaš, ga vprašaš če te vara, a jasno je, da ne bo ničesar priznal. V najboljšem primeru sodelavke ne bodo več hodile k vam, bo pa zato on bolj odsoten in se z njimi dobival kje drugje. Domov jih pripelje tudi zato, ker je to ceneje kot jih voziti po restavracijah. Ko boš ti v službi, jih bo ravno tako pripeljal v vajino posteljo. Hočem ti povedati, da tvoje grožnje ali zasliševanja ne bodo ničesar rešile. On sam bi moral biti tako moralen, da bi vedel, da se to ne dela.
Tudi bila mlada, tudi njegove “kolegice” hodile k nama domov (še zajebavale so se, sedale v “njegovo naročje”,…) Je govoril, da je to hec. Po 12.letih sem se razvezala, saj so še bile samske, pa še vedno so prihajale na “obisk”. Dve leti po razvezi, se je poročil z eno izmed njih. Pa tak hec?
Nobene babe v bajto!!!!
Naj ti pove ČRNO NA BELO, zakaj prihajajo in zakaj morajo hodit na obisk? Skencljaj njih ali njega.
Kaj bi rekel, če bi tvoji “kolegi” hodili na obisk? Sigurno ne hodijo, ampak, kaj ČE BI?
Jaz sem res dolgo rabila, da sem prišla k pameti.
Pa kaj vse po tem svetu leze in gre? Pa to je za teater, komedijo, v življenju še nisem slišal za takšno nesramnost ali bedarijo. A ti si zato, da jih nakrmiš, prasca in prasice, preden gredo f….?
Vrži proč iz hiše vse vkup pa naj se … nekje drugje in tebe pustijo pri miru z otrokom.
Katastrofa, res!
Fajn izmišljena najstniška zgodbica. 😀 Me res zanima, koliko žensk bi to prenašalo, da bi pekle pecivo za njegove dame in bi jih mož na koncu še razvažal naokrog kot pek vroče žemljice. :))) Slabo ti poznaš moške, ker moški ne bi ljubic ne bi privlekel na dom k ženi in jim razkazal leto dni starega sina kot uvod v predigro???. hahah 😀
Smiliš se mi, zakon si vzela resno, tu je otrok, mož pa dela iz tebe dobesedno dvornega norčka. Nekaj časa to še gre, dokler si zatiskaš oči, gre lahko tudi vse življenje, ampak boš poteptala svoje dostojanstvo. Mož je že izredno predrzen, naredil si je mali harem, kjer ti še strežeš njegove postranske ženske. Očitno nima nobenih vrednot, pa tudi spoštuje te nič ne. Če imaš možnost, se loči in pojdi, pa naj sam peče slaščice svojim ljubicam, preden si postreže z njimi za desert.
Forum je zaprt za komentiranje.