zakaj nezvestoba
Po treh letih zakona sem začela opažati, da ga moj serje naokoli. Imava majhnega otroka. Vedno vabi na obiske svoje sodelavce in sodelavke. Zadnje čase sem opazila, da so to večinoma sodelavke. Posebno dve.
Ko pridejo sodelavci, strežem jaz, ko pridejo sodelavke, pa on. Speci to, speci ono, pa pridejo “one”.
Vse bi še nekako šlo, če jih ne bi po obisku “moral” peljati domov. Nazaj ga ni po tri, štiri ure. Ne vem, vse skupaj mi je sumljivo.
Po moje jih on pelje domov, one mu “postrežejo” z eno “porcijo”, domov pride vidno utrujen.
Zame je to nespremenljivo in vem, da je to nezvestoba. Vsaj mislim.
Razmišljam o razvezi, ker me preveč žre vse skupaj.
Je to znak, da me vara?
Ženske pa tudi niste nikoli zadovoljne! Če tiči ves čas doma, ni prav, če hodi naokoli tudi ni prav. Kaj pa je prav zate?
Iz opisanega ne vidim razloga za prevaro. Njegove sodelavke so verjetno iz Prekmurja, vidva pa iz Idrije, pa se časovno izide.
O.K. Šalo na stran. Kakarkterji smo različni, pa saj si ga poznala pred poroko? Ja ali ne?
Užaloščen oče
P.S. Z ničemer se ne prenagli.
Sem še “prefrišna” v zakonu, zato mi ni nič jasno. Kolegice mi govorijo, da je on en “presrane”, zato dvomim, da mi je zvest. Ene pravijo, da sem naivna, zato me je izbral, da se prikaže, kao družinskega človeka.
Mali je še tako majhen, da, če dam ločitev, ne bo toliko občutl. Ja, res, upam. Res sem raje sama, kot da strežem njegovim ljubicam.
Saj ne vemo, te vara ali pa tudi ne. Po eni strani praviš, da vabi službene kolege domov, torej ne samo kolegice. Rad jih pogosti in to še nič ne pomeni. Zakaj to počne? Se jim hoče prikupit, da bi mu bilo v službi lažje? Jim hoče pokazat svoj dom in navsezadnje tudi ženo in otroka? Je nasploh rad v njihovi družbi. Ko odpelje sodelavki domov, se mu zdi verjetno prav, da ju povabi še na kakšno pijačo in to tudi stori.
Verjamem, da te to že obremenjuje in moti. Najbolje je, da se z njim odkrito in temeljito pogovoriš. Mu poveš, da ti tole ne paše in bi doma rada malo miru, da skupaj postorita kar je potrebno, preostali prosti čas pa preživite skupaj, ti, on in otrok.
Če bi te varal, dvomim, da bi sodelavki vabil v vajin dom. Raje bi se z njo dobil na skrivaj in ti rekel, da je zadržan v službi.
Ni mogoče vse tako črno kot misliš, ne razlagaj tega svojim kolegicam, lahko ti iz čiste škodoželjnosti in privoščljivosti poskušajo prizadet bolečino. Pogovori se z možem in boš kmalu izvedela na čem si.
Če te vara, potem te ima za največjo budalo na svetu – definitivno se hahlja s svojimi ljubicami med rjuhami kako slepa in neumna si.Mu kaj čekiraš mobitel?
A te sodelavke so pa samske??? Meni je čudno, da se tako družijo službeno. Pa čudno mi je, da noben drug nima avtomobila, da bi sodelavke peljal domov. Kot da je zgodba iz mišljena.
Običajno so rekli: služba je služba, družba pa družba.
Bo pa sigurno vik in krik, če boš kaj rekla – zaropotati bi morala že takoj, ko se je to zgodilo prvič.
Me je LoceniExpert prehitel – zakaj sprašuješ na MONu popolne neznance, pogovori se raje z možem. Zakaj takoj razmišljati ločitev ja, ne, takoj, kasnej, kdaj.
Del zakona je tudi, da se dva usedeta, povesta kaj si želita, kaj pogrešata, kaj jima gre na jetra, se vsem mal spreta, pobotata, spet začnega s pogovorom, razčistita določene stvari, se mal zamislita, sprejmeta določene ukrepe …itn itn………….tako pač to gre v sobivanju z nekim človekom. Vprašat je treba, pogovorit se je treba. Ne čepet ob strani in tuhtat.
In ko rečem pogovor, ne mislim 5 min pogovor sredi dnevnika, ampak pogovor, ki se ga najavi. Otroak se da spat, vidva se usedeta, pogovor ima neko strukturo, neko rdečo nit, nek začetek in konec. Če ne pelje nikamor, se ga prekine in skleneta, da ga nadaljujeta naslednjič.
Nekaj je bilo na tem moškemu, da si z njim oblikovala druzino. Nekaj je bilo na tebi, da je on naredil isto. Najdita spet to, odprto se pogovorita.
Srečno!
Če sem še tako “butasta”, me ne devat v koš z drugimi. Žal, nimam izkušenj, zato ne vem, kako se obnašat.
Vse skupaj me skrbi, ker imam moža res rada. Pa dojenček?
Če bi bila sama, bi bilo drugače. Ampak vsi ti obiski mi gredo na “jetra”. Posebno ženski.
Nekaj odgovorov sem vzela kot pozitivne, ostale, kot, da jih ni. Ja, ženske ne pridejo na obisk skupaj, ampak enkrat ena, drugič druga. Ne rečem, da vsak dan, ampak jih imam vrh glave.
Tukaj sem pa prosila samo za nasvet, ker več žensk z izkušnjami, več ve. Mogoče bom iz kakšnega pametnega nasveta potegnila kakšnega zase. Priznam, mladi smo neumni, ampak upam, da mi bo kakšen dobronamerni nasvet prišel prav. Ne bi se rada prenagnila, ampak najprej “preštudirala” kaj naj upoštevam in kaj ne. Toliko še imam v glavi.
Se bom poskusila pogovorit z njim, omenila mu bom pa tudi, da mi takšni obiski ne ustrezajo. Če bo na njihovih obiskih vtrajal, bom pa vedela, pri čem sem.
Forum je zaprt za komentiranje.