Zakaj nekateri radi gledate krvave filme?
kanalizacija, 25.10.2023 ob 21:56
Pri kanalu A se vprašaš, če kri šprica iz TVja, take obupne filme imajo.
Ne predstavljam si kakšen človek uživa ob gledanju takih filmov. Umori, klanje, pobijanje, kri, klanje, kri, klanje.
Ostudno, da to sploh snemajo.
Zdaj lahko lahko vidiš tudi, da igralci iz tvojih NEMŠKIH (in skandinavskih) serij delujejo kot okorna lesena tesla in kot neizrazita plastika, v primerjavi z POPOLNOMA NADVPOVPREČNIMI in IZJEMNIMI igralci iz telenovel, ki po svoji izjemnosti sodijo v sam svetovni vrh!
Še posebaj tisti iz ARGENTINE.
Medtem ko v kolumbijskih telenovelah pa se gotovo najde sem pa tja kakšen, ki ni nič boljši od igralcev iz tvojih NEMŠKIH in SKANDINAVSKIH serij.
maškara469, 26.10.2023 ob 00:00
Kokoši anonimno, 25.10.2023 ob 19:14
No ampak meni pa je veliko bolj všeč od tele Mehiške orginalna ARGENTINSKA verzija (8 držav je posnelo vsaka svojo verzijo te nadeljevanke).
Ker poglejte moje priljubljene igralce iz argentinskih telenovel. Tale igralec na 1min:20sek je naprimer veliko boljši od najboljših Hollywoodskih igralcev kot so MORGAN FREEMAN, JACK NICKOLSON ali DONALD SUTHERLAND.
In mislim da si nobena najboljša ameriška igralka kot je MARLYN STREEP ne more primerjati z igralko na 2min:20sek (z tastarejšo).
.https://youtu.be/ggLzIhtEeTU?feature=shared
In poleg tega, če sem v temi prej govoril kako imajo nekatere telenovele tudi umetniško vrednost, no tukaj je opazna UMETNIŠKA VREDNOST! Od igre, od naracije zgodbe, globine… vsega skratka.
Res sta dobra. Nekaj malega vem o igri in lahko potrdim, da sta enkratna. Pogled ženske, ko jo ubijajo je pa epski. Ne da se ga opisati, ker ni videti strahu v njenih očeh.
Dobro si to opazil. Pravzaprav je bil njen pogled tisto na kar sem se jaz v temu prizoru najbolj skoncentriral.
Ja res je ni bilo strah, ni bilo strahu v njenih očeh. Ker je itak bila zlobnica in psihopatka. Bolj je bilo videti presenečenje v njenem pogledu. Presenečena je bila, da jo una druga ženska ubija.
Drgač pa izjemna, fascinantna scena. Ena najboljših in najbolj markantnih v svetovni zgodovini televizije. Igralci telenovel so izjemni.
Forum je zaprt za komentiranje.