Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zakaj nekateri radi gledate krvave filme?

Zakaj nekateri radi gledate krvave filme?

Zakaj nekateri ljudje tako radi gledate filme, kje se koljejo, pobijajo?

Štekam kako krimi serijo. Kjer najdejo neko truplo in raziskujejo, ampak ni pa prizorov klanja.

Ne razumem pa takih, kjer se streljajo, koljejo… to naj bi bila akcija?

V čem je užitek gledanja takih filmov?

Ni dovolj novic o vojnah?

Kriminalne akcije so res zadnja leta nesprejemljive, hujši so pa vsaj zame kakšni psihološki trilerji ali grozljivke.

Ker so grozljivke postale tako cenene in AMATERSKE in tudi ni bilo več dobrih trilerjev smo se bili ljubitelji grozljivk primorani zateči k latino ameriškim telenovelam. ?

Eh ja, normalni ljudje tega ne gledajo. Kaj ima človek v glavi, da uživa v tem, da kri šprica, da kažejo pobijanje ljudi?  Ni čudno, da se takim, ki to pogosto gledajo, skisa v glavi in so nasilni, sovražni. Imamo primerek na monu.

Ni normalno, to pa itak.

Poglej prispevke od Kure in ti bo vse jasno. Ko postane agresiven če se ne strinjaš z njim.

Js to nerada gledam. Zlo rada pa berem psihološke srhljivke?

No ampak meni pa je veliko bolj všeč od tele Mehiške orginalna ARGENTINSKA verzija (8 držav je posnelo vsaka svojo verzijo te nadeljevanke).

Ker poglejte moje priljubljene igralce iz argentinskih telenovel. Tale igralec na 1min:20sek je naprimer veliko boljši od najboljših Hollywoodskih igralcev kot so MORGAN FREEMAN, JACK NICKOLSON ali DONALD SUTHERLAND. 

In mislim da si nobena najboljša ameriška igralka kot je MARLYN  STREEP ne more primerjati z igralko na 2min:20sek (z tastarejšo).

.https://youtu.be/ggLzIhtEeTU?feature=shared

In poleg tega, če sem v temi prej govoril kako imajo nekatere telenovele tudi umetniško vrednost, no tukaj je opazna UMETNIŠKA VREDNOST! Od igre, od naracije zgodbe, globine… vsega skratka.

Ja, za kuro je itak jasno. Taki krvavi filmi otrokom najbolj škodijo pa tudi odraslim. Kura pa ima um na nivoju otroka, zato ni čudno, da mu take zadeve še toliko bolj škodijo kot normlanim odraslim. To je tako kot, če bi mali otroci kar naprej to gledali. Bi tudi postali zblojeni. Kura je pa odrasel, ampak umsko na nivoju otroka.

To so kar EFEKTIVNI UMORI, čeprav teli na videu, ki sem ga dal sploh niso bili najboljši umori. Naprimer videl sem najboljši umor z nožem, ko psihopatka večkrat zakolje lušnega fanta. Najboljši umor z nožem sploh, kar jih je bilo v filmih, serijah ali telenovelah.

No če pa pogledaš kolumbijsko verzijo iste zadeve pa vidiš, da je pa že nižji nivo.

Čeprav TAPLEŠAST TRANS deluje kr grozljiva vešča ?

To so kar EFEKTIVNI UMORI, čeprav teli na videu, ki sem ga dal sploh niso bili najboljši umori. Naprimer videl sem najboljši umor z nožem, ko psihopatka večkrat zakolje lušnega fanta. Najboljši umor z nožem sploh, kar jih je bilo v filmih, serijah ali telenovelah.

No če pa pogledaš kolumbijsko verzijo iste zadeve pa vidiš, da je pa že nižji nivo.

.https://youtu.be/EPuMqE0eqsM?feature=shared

Čeprav TAPLEŠAST TRANS deluje kr grozljiva vešča. ?

No so pa KOLUMBIJKE res lepe ženske. ? Se strinjate?

Zato ker jih radi gledamo.

Odgovor na objavo uporabnika
Kokoši anonimno, 25.10.2023 ob 19:52

No so pa KOLUMBIJKE res lepe ženske. ? Se strinjate?

4 so mi bile prav všeč

Škoda da rabiš pri drugih videih za te super uspešnih nadeljevank(8verzij iz različnih držav-ista zgodba) podtrditi starost, da si 18+. Drgač bi te videje dal sem gor. (Pa še te umore so navdihnili RESNIČNI UMORI, ki so jih zagrešile ženske)

ful so lepe, 25.10.2023 ob 20:38

4 so mi bile prav všeč

Saj nasplošno imajo najlepše igralce, igralke v telenovelah. Šebolj pa mi je všeč, kot lohka vidiš, da imajo veliko realističnih in čudnih igralk, igralcov, ki niso plastični kot ameriški.

Zato ker so razburljivi in očitno to rabimo.

Zato ker vemo, da niso resnični. Zato ker so zgodbe bolj ekstremne in popestrijo dolgočasen dan.

No sedaj je lahko naša monovska ZAVOŽENKA(ki je mimogrede tudi odprla temo, in seveda pisala vanjo, spreminjala vzdevek) videla kar sem ji v neki drugi temi danes razlagal o telenovelah.

Lahko je videla v videjih, ki sem jih dal, da režiserji telenovel obvladajo režijo.

In da so igralci boljši, kot neizrazita plastika od igralcev v ameriških filmih.

Poleg tega pa je lahko ZAVOŽENKA videla tudi, da igralci iz njenih NEMŠKIH (in skandinavskih) serij delujejo kot okorna lesena tesla in kot neizrazita plastika, v primerjavi z POPOLNOMA NADVPOVPREČNIMI in IZJEMNIMI igralci iz telenovel, ki po svoji izjemnosti sodijo v sam svetovni vrh!

Še posebaj tisti iz ARGENTINE. 

Medtem ko v kolumbijskih telenovelah pa se gotovo najde sem pa tja kakšen, ki ni nič boljši od igralcev iz njenih NEMŠKIH in SKANDINAVSKIH serij.

Pri kanalu A se vprašaš, če kri šprica iz TVja, take obupne filme imajo.

Ne predstavljam si kakšen človek uživa ob gledanju takih filmov. Umori, klanje, pobijanje, kri, klanje, kri, klanje.

Ostudno, da to sploh snemajo.

Poglej kaj se zgodi, če nekdo gleda take filme. Imaš učni primer: Kokoš. F..uknjen do kraja. Nor, blazen. Majhen, debel, len, umsko zaostali bebo. Potem pa gleda nasilne filme in se mu totalno strga. Potem pa monkljam grozi kako bodo njihovi otroci obležali z razbito glavo v krvi. Nor do kraja.

kanalizacija, 25.10.2023 ob 21:56

Pri kanalu A se vprašaš, če kri šprica iz TVja, take obupne filme imajo.

Ne predstavljam si kakšen človek uživa ob gledanju takih filmov. Umori, klanje, pobijanje, kri, klanje, kri, klanje.

Ostudno, da to sploh snemajo.

Ja saj jaz, jih tudi kdaj vidim te filme na KANALU A, ko sem s sorodniki in jih sorodnik gleda. Pa se zraven postavim pa gledam. In sam rečem sorodniku, da tu pa ne znajo te američani narediti tako dobro kot v telenovelah.

Pa mi samo sorodnik reče, da to pa res.

Res slabi efekti.

Sploh akcijski filmi s STEVENOM SEGALOM. Sploh pretepov ne znajo posneti, kar je čudno glede na to, da naj bi STEVEN SEGAL obvladal borilne veščine.

V mehiških telenovelah pretepi 1000x bolje posneti.

Ali pa ko komu vrat zlomijo je v teh filmih tako slabo posneto. Ko v mehiških telenovelah komu vrat zlomijo VSE KOSTI NA GLAS ZAŠKRIPAJO IN SE DROBIJO! Prav grozljivo, da te kar strese. 😀

Amerika pa tako slabo dela vse, ne zna avtomomilskih pregonov posneti. Da ne govorimo, ko kar neke računalniške učinke in umeten ogenj uporablja.

Pa v zombijskih grozljivkah velikokrat ne znajo maske narediti.

V mehiških telenovelah dostikrat zlobnice na koncu zgorijo, potem pa se opečene vrnejo, da se maščujejo. 😮 😮 😮  IN MASKA JE TISOČKRAT BOLJŠA!!!

Jaz imam rada grozljivke. Ravno zato, ker so kar najbolj oddaljene od realnega življenja.

Kokoši anonimno, 25.10.2023 ob 19:14

No ampak meni pa je veliko bolj všeč od tele Mehiške orginalna ARGENTINSKA verzija (8 držav je posnelo vsaka svojo verzijo te nadeljevanke).

Ker poglejte moje priljubljene igralce iz argentinskih telenovel. Tale igralec na 1min:20sek je naprimer veliko boljši od najboljših Hollywoodskih igralcev kot so MORGAN FREEMAN, JACK NICKOLSON ali DONALD SUTHERLAND. 

In mislim da si nobena najboljša ameriška igralka kot je MARLYN  STREEP ne more primerjati z igralko na 2min:20sek (z tastarejšo).

.https://youtu.be/ggLzIhtEeTU?feature=shared

In poleg tega, če sem v temi prej govoril kako imajo nekatere telenovele tudi umetniško vrednost, no tukaj je opazna UMETNIŠKA VREDNOST! Od igre, od naracije zgodbe, globine… vsega skratka.

Res sta dobra. Nekaj malega vem o igri in lahko potrdim, da sta enkratna. Pogled ženske, ko jo ubijajo je pa epski. Ne da se ga opisati, ker ni videti strahu v njenih očeh.

Niso samo krvavi, nekateri so zabavni. Najbolje pa jih je gledati, če ni skoraj nikogar v kinu. :)))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close