Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Zakaj nekateri moški nočejo ženske v rito?

Zakaj nekateri moški nočejo ženske v rito?

Pred mojim sem jih imela nekaj, pa to nikoli ni bil problem, celo obratno. Skoraj ni bilo seksa, ko me ne bi poseksali tudi v rit. Ampak ta, ki je moj bodoči na dolge proge, si pa mojo rito nikakor noče vzeti. Torej moški: kje imate predsodke? Ženskam to paše!

Odgovor na objavo uporabnika
lolita30, 16.09.2025 ob 11:59

Pred mojim sem jih imela nekaj, pa to nikoli ni bil problem, celo obratno. Skoraj ni bilo seksa, ko me ne bi poseksali tudi v rit. Ampak ta, ki je moj bodoči na dolge proge, si pa mojo rito nikakor noče vzeti. Torej moški: kje imate predsodke? Ženskam to paše!

Jaz imam rad, da žensko v rito. Imam dolgega in lahko te tudi globoko v rito, če ti paše in bi ga ti rada čutila… Te zanima, da se dobiva za nagrado tebi? Kontakt moj je ustrezentrden@gmail.com.

Meni tudi paše,tudi ATM.Sem pa imela enega ki me ni hotel v rito,ker se mu je gabilo če mu ga po analnem sexu vlečem.

Maja298, 16.09.2025 ob 12:31

Meni tudi paše,tudi ATM.Sem pa imela enega ki me ni hotel v rito,ker se mu je gabilo če mu ga po analnem sexu vlečem.

Te zanima, da se zmeniva za ATM? Imam dolgega. Lahko te tudi globoko, če hočeš čutit… Kontakt imam ustrezentrden@gmail.com.

Će hoćete v rito da vas fukam meni je dost velik lah se zmeniva piši na e-mail nurcenurce63@gmail.com

Anonimnooo999484, 16.09.2025 ob 12:49

Će hoćete v rito da vas fukam meni je dost velik lah se zmeniva piši na e-mail nurcenurce63@gmail.com

Sem ti lepo napisala, da nobena nikoli ne bo s teboj… Odjebi

Lah tebe fukam debelusko jedna v rito

moja pa noče, jaz bi pa rad občasno 🙂

Jaz imam zelo rad,z bivšo sva redno pa tudi lizal sem jo…tako da če katera je za ….majdvojcek@gmail.com

Itak da je super v rito…???

Zdravo, jaz bi svojo res rad v rit, ampak mi ne pusti. Edino mi pusti da Jo vcasih masiram ampak fukat Pa ne pusti.

Lep pozdrav

Za u drek so škornji pa vile….ne pa lulek.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close