Zakaj nekateri kažete zobe, ko se smejete?
Forum je zaprt za komentiranje.
Splash › Forum › Starševski čvek › Zakaj nekateri kažete zobe, ko se smejete?
Celotne zgornje zobe in še dlesen, kot da ste jezni? Zakaj to počnete?
Ja, a se vi smejete z zaprtimi usti?
Ja, to je pa res, dlesni se ne kaže! Sem pa to navado opazil pri Angležih v Avstraliji.
Oh… pa saj to ne počnejo namenoma..
Tak smeh imajo. To je odvisno od mišic in oblike dlesni in zob.
Odvisno ali je to samo nasmešek ali pa da se človek iz srca nasmeji.
Tudi meni to ni všeč, če se dlesni vidijo, ampak tako je
Imam lepe zobe, zato naj se le vidijo 🙂 Ampak če bi hotela pokazati dlesni, bi bolj kot smeh izgledalo kot da jezno kričim, haha.
Oh, kaj pa naj kažemo …joške? Mama Mia v kaj vse se vpičite. Glede na čase v katerih smo se znašli, bodite veseli, da se kdo sploh še smeji
Meni je pa to tak iskren smeh, od srca.
Sem imela en kratek cas sefico, ki se je smejala, kot bi jo krc v ustnice prijel, sploh ni znala raztegniti ustnic v nasmeh, kaj sele v smeh. To zgleda grozno! Sem ji zbezala.
Jas tega niti ne morem narediti
Nekateri ust ne odpirajo in ne premikajo ustnic niti ko govorijo, mene tisto bolj moti.
Priznam, da ko se smejim, kažem zobe, če bi imela slabe in rumene jih pa najbrž ne bi (bi se držala nazaj). Zobje sicer o človeku povejo marsikaj, kaj, pa vsi vemo 🙂
a to te moti? Svašta, zgolj imajo tak nasmeh kjer se vidijo zraven še dlesni..
to so premajhni zobje in razni igralci/ke to rešujejo z zobnimi luskami.
nima nobene veze s tem, kako bi se kdo rad smejal ali ne ali kazal zobe ali ne.
A ne postajajo z leti dlesni ob nasmehu vedno bolj vidne? Vsaj jaz sem pri sebi to opazila. Ampak je zelo majhna razlika, vendar če dobro pogledaš, opaziš majhno spremembo. Kako je pri vas?
Ustnice se z leti tanjšajo, mogoče ti jih zato navidezno potegne višje gor – v resnici ti jih ne, ampak ker ni ustnic, zgleda vse skupaj kot da bi jih – in je vidna dlesen.
Drugače pa zobje postajajo “daljši” zaradi bolezni dlesni (oz. tudi starosti, ampak to je pri 60+).
Eni pač imamo konjski nasmešek, kaj zdaj. Taki smo pač zrasli. Kaj naj si usta skup zašijem, da bo monam po volji?
Forum je zaprt za komentiranje.