Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek ZAKAJ NE ZAPREJO DRŽAVE?

ZAKAJ NE ZAPREJO DRŽAVE?

Ljudje umirajo!!!!!!!! ?

Ker gospodarstvo ne bo zdržalo.

Ne bodo je zaprli da bodo še naprej kradli.

Ne razumem kdo je dal Beovičevi dovoljenje da izjavlja, da ranjenih in drugih ne bodo sprejemali v bolnico . Ali se je tem ljudem že čisto zrolalo?

Zaradi 700 ljudi s koroni bodo ustavili skiraj vse zdravstvene zadeve.

Kje pa je tista 3 x cepljena dohtarca. Naj pride v pomoč. Lepo so povedali, da če se v 5 dneh da zdravilo  da je potek bolezni brez spprejema v bolnice.

Pa kaj so delali skoraj 2 leti. Nič, samo pobirali denar.

Pa še stroka in vlada si niso enotni. Kaj nimajo istih znanstvenih razlag. Klinc pa taki strokivnjaki.

* strokovnjaki, pa še kakšna napaka.

Če pa gospodarstvo ne zdrži 14 dni zaprtja, pol pa ne razumem več nič.

Pa saj ste bili proti zapiranju, demon-strirali ste itd. Vam res nikoli ni prav. Zaradi mene je lahko do pomladi zaprto.

Odgovor na objavo uporabnika
Ja,ja, 03.11.2021 ob 19:35

* strokovnjaki, pa še kakšna napaka.

Če pa gospodarstvo ne zdrži 14 dni zaprtja, pol pa ne razumem več nič.

Predvsem gre za to, da ne bi bilo dodatnega keša iz proračuna za tiste, ki bi ostali doma. Ni več denarja, Evropa ne da več. Lani je vse ostajalo doma in dobivalo plačo za nič dela. Niso vsi od doma delali, tudi tisti, ki ne morejo od doma delat, so ostali doma z otroki in dobivali kar okej nadomestilo. Zdaj tega več ne bi bilo. To je problem. Me zanima, kdo bi ostal doma 14 dni brez plače.

Zakaj bi pa sicer sploh zapirali? Tudi če bi se lahko.

Itak cepit se ne mislite, ukrepov se ne mislite držat, ostane samo še to, da večina od tistih 50 % preboli.

Drugače se lahko spomladi spet zapiramo, naslednjo jesen tudi, in tako dalje.

Brezveze

Objava čaka odobritev

nobenega zapiranja ne bi potrebovali, če bi vlada zahtevala dosledno upoštevanja PCT-ja.

in če bi državljani bojkotirali vse javne objekte, v katere je možno komurkoli vstopiti brez PCT-ja.

ja šur ja, 03.11.2021 ob 19:39

Predvsem gre za to, da ne bi bilo dodatnega keša iz proračuna za tiste, ki bi ostali doma. Ni več denarja, Evropa ne da več. Lani je vse ostajalo doma in dobivalo plačo za nič dela. Niso vsi od doma delali, tudi tisti, ki ne morejo od doma delat, so ostali doma z otroki in dobivali kar okej nadomestilo. Zdaj tega več ne bi bilo. To je problem. Me zanima, kdo bi ostal doma 14 dni brez plače.

Kaj pa je 14 dnevna placa proti zdravju in zivljenju.? Kaj pa tisti na neplacanem dopustu.?

Mi smo ze prejsnji teden uvedli delo od doma, nekaj jih je v firmi, ampak vsak zase, seveda bojo vsi polne place dobili. Slutila sem, da bo po praznikih cel hudic z okuzenimi, ljudje so se guzvali kot ovce pred zakolom, brez pameti po bazenih, zabavah, hotelih itd… Dobesedno se ovcereja drzi pravila zivi za danes, jutri ne obstaja. Moja hci bo jutri ostala doma, pa naslednji teden tudi ce bo treba, ker so guzvaci poslali otroke kar direkt v solo po pocitnicah, kasljajo, smrkajo po ucilnicah. Briga me za drzavo, jaz bom delala po svoje in ne bom cakala njih. Jebe se jim za ljudi.

hhm, 03.11.2021 ob 19:52

nobenega zapiranja ne bi potrebovali, če bi vlada zahtevala dosledno upoštevanja PCT-ja.

in če bi državljani bojkotirali vse javne objekte, v katere je možno komurkoli vstopiti brez PCT-ja.

Saj vlada zahteva dosledno preverjanje PCT že dolgo.

Samo vi si pošiljate QR okoli, guljofate teste, itd..

Kako je zdaj spet vlada kriva? To je zaradi neodgovornosti tistih, ki ne morejo slediti preprostim ukrepom.

kopiral bomo od avstrije tk kot ponavad. če oni zaprej potem tut mi. prej pa ne.

res grda resnica, 03.11.2021 ob 20:02

Kaj pa je 14 dnevna placa proti zdravju in zivljenju.? Kaj pa tisti na neplacanem dopustu.?

Mi smo ze prejsnji teden uvedli delo od doma, nekaj jih je v firmi, ampak vsak zase, seveda bojo vsi polne place dobili. Slutila sem, da bo po praznikih cel hudic z okuzenimi, ljudje so se guzvali kot ovce pred zakolom, brez pameti po bazenih, zabavah, hotelih itd… Dobesedno se ovcereja drzi pravila zivi za danes, jutri ne obstaja. Moja hci bo jutri ostala doma, pa naslednji teden tudi ce bo treba, ker so guzvaci poslali otroke kar direkt v solo po pocitnicah, kasljajo, smrkajo po ucilnicah. Briga me za drzavo, jaz bom delala po svoje in ne bom cakala njih. Jebe se jim za ljudi.

Te zastopim, ampak tu je govora o tistih, ki mislijo, da kovid ne obstaja oz. je v najboljšem primeru nekaj takega kot prehlad, zato bi totalno znoreli, če bi državo zaprli za 14 dni in narodu ne bi dali plače. Pa moraš vedet, da je slovenski živelj zadolžen živelj. Večina jih ima hude kredite, ki jih mora odplačevat. Vlada ve, da bi bil totalen štrajk, če bi vse pozaprli ne da bi ljudem dali nadomestila za plače. Tega pa ne morejo več dajat. Začaran krog.

Pa to ne moreš verjet, 03.11.2021 ob 20:06

Saj vlada zahteva dosledno preverjanje PCT že dolgo.

Samo vi si pošiljate QR okoli, guljofate teste, itd..

Kako je zdaj spet vlada kriva? To je zaradi neodgovornosti tistih, ki ne morejo slediti preprostim ukrepom.

Ma glej, če balkancu daš možnost goljufije, bo goljufal, nimaš kaj. To je za pričakovat. Zato bi morale inšpekcije delat 100 na uro in preprečevat take zlorabe. Pa nihče nikjer ne odkriva goljufij. Če ti pride 6 tipov z isto QR kodo, štekam, da un študent na vhodu v šoping center ne bo zahteval osebnih, ker niti ne sme. Bi pa morale delati inšpekcije na polno. Če vedo, da nimajo toliko inšpektorjev, pa nima smisla niti uvajat takih pogojev, ki jih potem ne preverjaš. Iluzorno je pričakovat, da bo narod, ki sploh ne verjame v nič več, zadeve upošteval.

Anonimno 4336, 03.11.2021 ob 19:29

Ker gospodarstvo ne bo zdržalo.

Nima veze gospodarstvo, gospodarstvo lahko zdrži, če dobi podjetje nadomestila, nadomestil pa ne more dobiti, ker država nima denarja.

End of story.

Zdaj imate Robija, ki nori po forumu in zmerja ljudi z debili in sanja o genocidu ter trdi, da virusa ni.

BTW- tip živi v vukojebini, v okolici Idrije – nikamor ne hodi, z nikomer se ne druži, praktično je varen pred virusom.  Zato pa lahko širi propagando in se smeji vsem, ki zbolevate in tudi tistim, ki umirajo in bodo umrli – njemu je to smešno in neresnično.

Tako daleč smo že na tem obskurnem forumu.

ja šur ja, 03.11.2021 ob 20:11

Te zastopim, ampak tu je govora o tistih, ki mislijo, da kovid ne obstaja oz. je v najboljšem primeru nekaj takega kot prehlad, zato bi totalno znoreli, če bi državo zaprli za 14 dni in narodu ne bi dali plače. Pa moraš vedet, da je slovenski živelj zadolžen živelj. Večina jih ima hude kredite, ki jih mora odplačevat. Vlada ve, da bi bil totalen štrajk, če bi vse pozaprli ne da bi ljudem dali nadomestila za plače. Tega pa ne morejo več dajat. Začaran krog.

Zal res zacaran krog. Ljudje se morajo zresnit. Kovid je, lahko je zelo nevaren. Nemogoce je vedeti kako mocno lahko prizadene posameznika dokler ga ne fase. Res ni cas za okoli bluzit, ljudje pa cisto ponorelo okoli kot da bolezni ni.

vlada ima vse mehanizme, da bi vam take mahinacije preprečila, tudi na način, da vam niti v sanjah ne bi več prišle na kraj pameti …

SRAMOTA, 03.11.2021 ob 19:25

Ljudje umirajo!!!!!!!! ?

jeb se ti malo , vćeraj si vpilo maske dol, danes pa ljudje umirajo, umirajo norci, bedaki, teh pa ne rabimo, kdor se do danes ni cepil je norc in ne zasluži si preživeti !

res grda resnica, 03.11.2021 ob 20:23

Zal res zacaran krog. Ljudje se morajo zresnit. Kovid je, lahko je zelo nevaren. Nemogoce je vedeti kako mocno lahko prizadene posameznika dokler ga ne fase. Res ni cas za okoli bluzit, ljudje pa cisto ponorelo okoli kot da bolezni ni.

naj pocrkajo, imeli so kožnost, niso je izkoristili, torej tilt in fertik

Kakšno zapiranje neki. Da vas je spet vsepovsod polno, polna Primorska s kemperji in lutate naokoli, namesto, da bi bili doma. Ne nobenega zapiranja, da se narod preserava. Niti pod razno.

ja šur ja, 03.11.2021 ob 20:18

Ma glej, če balkancu daš možnost goljufije, bo goljufal, nimaš kaj. To je za pričakovat. Zato bi morale inšpekcije delat 100 na uro in preprečevat take zlorabe. Pa nihče nikjer ne odkriva goljufij. Če ti pride 6 tipov z isto QR kodo, štekam, da un študent na vhodu v šoping center ne bo zahteval osebnih, ker niti ne sme. Bi pa morale delati inšpekcije na polno. Če vedo, da nimajo toliko inšpektorjev, pa nima smisla niti uvajat takih pogojev, ki jih potem ne preverjaš. Iluzorno je pričakovat, da bo narod, ki sploh ne verjame v nič več, zadeve upošteval.

Arturjev a kurba je zjebala vse, potlej je pa še sodnija stopila na njeno stran, češ vse kar je vlada naredila je nič, OK naj bo nič , vi pa crknite v mukah, to je pravičen svet.

hhm, 03.11.2021 ob 20:24

vlada ima vse mehanizme, da bi vam take mahinacije preprečila, tudi na način, da vam niti v sanjah ne bi več prišle na kraj pameti …

odgovor je namenjen tovarišu, ki ne more verjet, da ga ne morem imenovat gospod.

Julij Cezar, 03.11.2021 ob 20:08

kopiral bomo od avstrije tk kot ponavad. če oni zaprej potem tut mi. prej pa ne.

jeb se ti mal, vpili ste diktatura, kdo pri nas je za ponarejeno kovid potrdilo dobil tri leta aresta, samo enega prosim, v Avstriji jih je nebroj….

Anonimno 4336, 03.11.2021 ob 19:43

Zakaj bi pa sicer sploh zapirali? Tudi če bi se lahko.

Itak cepit se ne mislite, ukrepov se ne mislite držat, ostane samo še to, da večina od tistih 50 % preboli.

Brezveze

Glede na to, kar sem pretekle mesece bral tu po forumu je tole citirano:

“Zakaj bi pa sicer sploh zapirali? Tudi če bi se lahko.

Brezveze”

čisto res.

Je kar je – in preden bo bolje, bo še krepko slabše.

kaj vreme, 03.11.2021 ob 20:26

jeb se ti malo , vćeraj si vpilo maske dol, danes pa ljudje umirajo, umirajo norci, bedaki, teh pa ne rabimo, kdor se do danes ni cepil je norc in ne zasluži si preživeti !

Ajde umiri se malo, debilček.

Imaš polno ljudi, ki se niso cepili, ne hodijo na proteste o.z. upijejo “maske dol”, do danes pa tudi še niso zboleli, ker se držijo ukrepov in se znajo obvarovat.

Pa pazi, da te karma ne useka, ker zna bolet.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close