Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Zakaj ne uporabljam VEČ licil

Zakaj ne uporabljam VEČ licil

Ker zelim da sem moskim usec taka kot sem

ker je moja koza zelo obcutljiva

ker je v kozmetiki polno svinjarije,mineralna licila pa mi ne odgovarjajo

ker licila zelo postarajo kozo,kar se pokaze sploh od 35leta dalje

ker sem prisla do spoznanja da sem si vsec taksna kot sem

nepopolno popolna,zase in definitivno se za koga,saj za vsakogar obstaja tisti nekdo,kateremu si lep/a ravno taksn/a kot si.

Zelim si da bi vsa dekleta prisla do istega spoznanja in dojela da so popolnoma vse znane iste kot vse me.

kar sem dobila dermatitis na obrazu pozimi se mi je vse zamerilo

gotovo

Sama jih nikoli nisem uporabljala. Sploh ne vem, zakaj bi jih? Da bi bila moškim všeč? Če jim nisem všeč brez, potem jim tudi z ličili ne rabim biti in takšnih niti ne potrebujem v svojem življenju.

Ampak zaenkrat mi je še vsak povedal, da so mu najbolj všeč nenaličene ženske.

Odgovor na objavo uporabnika
jih nikoli nisem, 11.01.2022 ob 18:40

Sama jih nikoli nisem uporabljala. Sploh ne vem, zakaj bi jih? Da bi bila moškim všeč? Če jim nisem všeč brez, potem jim tudi z ličili ne rabim biti in takšnih niti ne potrebujem v svojem življenju.

Ampak zaenkrat mi je še vsak povedal, da so mu najbolj všeč nenaličene ženske.

Mladi zivijo v svojih iluzijah

domnevam je to pisala mlada punca in cestitam da je prisla do tega spoznanja

sama sem 28in ne vem ce sem sla 5x brez pudra ven,zdaj pri 30ih sem brez licil

ja imam kaksen mozoljcek ampak mi dol binglja ?

srecna tista ki ima popolno kozo jo ampak realno so redke

pustimo zenske od 50 dalje k se tezave z aknami itd nehajo

js sm 29 pa mi je muka brez licil hodit ven pa mam mogoce tri mozoljcke na faci oziroma mam bolj flekavo kozo to je problem

Js pa zagovarjam to, da se ženska neguje, seveda vse v mejah normale. Sam da majo pr 25 podplate s trdo kožo, namerno kratko neoprano frizuro, 15obročov, živordeče kraste po obrazu.. pč ni okusno. Neko osnovno nego je lepo imet.. poudarit naravno lepoto.. je pa res, da lh hitr padeš v drugo še bolj grozno skrajnost: plastikmanijo.. kkrkol.. mejte se rade, negujte svojo kožo, da vam bo dobro služla..

Lepo.

Skusam uporabljati cim manj izdelkov, kar mi je od 30 do 45 zelo uspevali, a po 45 niti ne vec.

Tako sem z vode, mila in res obcasne kreme prisla na vlazilni tonik, brez kazetega mi ziveti ni, na serum s c vitaminom, ta mi pase, pocutim se ugodno, koliko pomaga, pa ne vem in na koncu se 2-3 kreme, ki jih uporabljam izmenicno, vcasih vlazilno, vcasih bolj oljnato, odvisno kaj koza hoce.

Z licili sem se skregala nekje pri 30ih ali se kako leto prej in se nasminkam za res posebne priloznosti, a tudi za kak vecerni dogodek uporabim blago sminko, da samo zakrijem in poudarim kar je treba. Recimo prejsnji petek sem imela eno vecerjo, uporabila sem le bb kremo in maskaro, za novoletni vecer pa je bil en tak nezen poln make up.

Svasta

Zakaj več ne uporabljam ličil?

Zakaj ne uporabljam VEČ ličil?

Razlika, kaj ne?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close