Najdi forum

ZAKAJ NE MOREM?

ČAO! ZAKAJ JAZ NE MOREM GLEDATI DVD IN POSLUŠATI CD NA MOJEM RAČUNALNIKU? KOGAR SEM VPRAŠALA,SO MI REKLI,NAJ DAM SAMO CD NOTER(TAM…NE VEM KAKO SE REČE:)) IN TO JE TO… MENI PRIME SAMO ORIGINALEN CD. KAJ NAJ NAREDIM?

Sedaj ni povsem jasno, česa ne moreš? Praviš, da ti prime samo originalen CD? Če je problem predvajanje doma zapečenih audio CD-jev, je lahko razlog v zamazani cd-enoti ali pa v nekakovostnih medijih.
Če ne moreš predvajati DVD filmov, je lahko razlog, da sploh nimaš DVD enote v računalniku, je ta stara in ne bere vseh doma posnetih DVD-jev, temveč le originalne.
Skratka, povej natančneje, kaj te muči, ok? 🙂

ja muči me…:) veš ,nisem računalniška maherica in ti bom po svoje povedala…ko sem dobila rač. sem lahko gledala dvd in poslušala vse cd,enkrat sem pa imela nekaj narobe z rač. in mi je prišel en dečko na novo (menda)inštalirat . no in sedaj je tako…a mi je zbrisal kaj?

Hja, delfinka, ne vemo, kaj je delal tvoj dečko z računalnikom. Bržkone ni nič zbrisal, ampak ti je le na novo namesti Windowse (moja domneva seveda), pri tem pa pozabil namestiti program za predvajanje DVD filmov in audio CD-jev. Glasbene cd-je bi sicer praviloma lahko poslušala z Windows Media Playerjem, res pa je samodejni zagon potrebno nastaviti. Lahko pa poskusiš takole: klikni na ikonco Moj računalnik in izberi CD-enoto, dvojno klik in klik na galsbeni komad (Track 1, Track 2… ali MP3, če imaš na cd-ju posneto glasbo v MP3 datotekah).

ojla tajfun!bom probala,ko pridem iz službe.hvala ti.

čao…ko pritisnem na to cd enoto mi ona izgine…:( vglavnem niti to mi ne prime.hvala vseeno!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close