Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zakaj ne marate gejev?

Zakaj ne marate gejev?

Jaz samo Darwina ne maram. Ostali geji me nic ne motijo.

Odgovor na objavo uporabnika
Replika541, 18.09.2021 ob 11:34

Mene predvsem frapira politična izraba te teme, kako lahko neka politična struja straši ljudi pred nečem, kar še nikoli v zgodovini živi duši ni storilo nič žalega.

Noro.

“Replika”,

zato se straši ljudi z pe.dri da se ohranja patriarhat z heteronormativnostjo. Zato ker je naša krščanska civilizacija določila, da se patriarhat ohranja z heteronormativnostjo torej homofobijo. Ali če povem bolj natančno zatiranje žensk se ohranja z homofobijo!

Zato pa me mogoče celo dvakrat bolj razp.izdi, ko homofobične neumnosti piše ženska. Saj je takšna ženska tako neumna, da ne razume, da s tem ponižuje tudi sebe kot žensko. Ker kaj je konec koncev za tem če pogledamo stvari globje? Moški z polnimi jajci s katerimi razmišlajo namesto z svojo glavo in to, da so pravi moški opravičujejo z tem, da niso pedri in s tem kako uspešni so pri ženskah. Potem pa imaš še ženske, ki zveste ku.rbe njihovem patriarhatu in še take, ki so postale iste šovinistične prasice kot moški.

V mestu nas večina nima nič proti gejom. To je bolj stvar vaške zaostalosti.

Kar naj te frapira, ker te ima za kaj frapirat! Srbski pokol muslimanov v Srebrenici se je zgodil zato, ker je bilo tam 300 homoseskualnih, popolnoma nesposobnih luxemburških vojakov, ki so se odzvali pasivno. Ničesar niso storili in niso preprečili pokola kljub temu, da so imeli za to vse možnosti, točno obramba je bila namreč njhova glavna naloga. Pa so jim bili močni moški všeč in so jim pustili delati masaker, ker peder je peder in ostane peder in nič drugega, je družbeno škodljiv in nič drugega. Vse muslimanske ženske in matere jočejo in glasno govorijo o tem, da so za morjenje krivi ti vojaki, ki bi naj varovali Srebrenico, a so  njihove moške enostavno prepustili tem srbskim ubijalcem.

Pred trideset+ leti se je v javnosti začelo malo bolj govoriti o genskih motilcih v hrani in o posledicah se lahko prepričamo danes iz prve roke. Že takrat je bilo govora, da bo bolj vplivalo na moški spol, tudi na več neplodnosti. Načeloma je moteče, razen iz estetskega, predvsem iz vidika ohranjanja človeške vrste. Kot kaže, je hote ali nehote ustvarjen trend počasnega uničevanja zahodnih belih civilizacij. Fenomen, ki se ga lahko morda zavedamo starejše generacije je tudi izrazit materinski čut. To je bilo bolj nagonsko, ne naučeno, medtem ko so danes nosečnosti vse bolj pragmatična odločitev, še posebej v višjem intelektualnem okolju.

Skratka, moje mnenje je, da smo dobili porcijo razvoja civilizacije servirane nazaj. Nekako smo pljunili v lastno skledo in dobili servirano novo normalnost, s katero se bomo hočeš nočeš morali naučiti živeti.

Mirta 852, jaz tatrd Ljubljančan, sem proti fedrom. Tatrd- 500m od prešerca, ne kkšn iz periferije. In zdej?

Aja mogoče zato, ker nisem blokar….in mamo neki travce in drevja okol bajte, že vaščan, sred mesta…?

Prišlo za nami, 18.09.2021 ob 22:25

Pred trideset+ leti se je v javnosti začelo malo bolj govoriti o genskih motilcih v hrani in o posledicah se lahko prepričamo danes iz prve roke. Že takrat je bilo govora, da bo bolj vplivalo na moški spol, tudi na več neplodnosti. Načeloma je moteče, razen iz estetskega, predvsem iz vidika ohranjanja človeške vrste. Kot kaže, je hote ali nehote ustvarjen trend počasnega uničevanja zahodnih belih civilizacij. Fenomen, ki se ga lahko morda zavedamo starejše generacije je tudi izrazit materinski čut. To je bilo bolj nagonsko, ne naučeno, medtem ko so danes nosečnosti vse bolj pragmatična odločitev, še posebej v višjem intelektualnem okolju.

Skratka, moje mnenje je, da smo dobili porcijo razvoja civilizacije servirane nazaj. Nekako smo pljunili v lastno skledo in dobili servirano novo normalnost, s katero se bomo hočeš nočeš morali naučiti živeti.

“Prišlo za nami”,

kaj pa če bi ti dal malo več  svoje pozornosti znanosti namesto, da v babjih revijah bereš ljubitelske biologe, psihologe in zgodovinarje?

Ne štekate a ne mojega zgornjega sporočila? A je prevelika znanost za vas?

Sicer pa če si tako pameten pa pojasni zakaj je bila biseksualnost (včasih tudi homoseksualnost) toliko bolj kot v naši usrani krščanski civilizaciji sprejemljiva v vseh drugih civilizacijah od Starega Rima, Etruščanov, Starih Grkov, severno Ameriških domorodnih plemen……….. RAZLOŽI MI KAKŠNE GENSKE MOTILCE SO ONI IMELI V HRANI???

Aja iz estetskega vidika je homoseksualnost moteča? A lezbike pa ne, kot je vprašala že avtorica teme. Aha a zato ker vi heteroseksualni moški določate estetiko??? In zato sta dve ženske skupaj lahko seksi. Medtem ko intimnost dveh moških je pa neestetska. In so potemtakem heteroseksualne ženke, ki jim je všeč videti intimnost dveh moških čudne?

No s to neracionalno šovinistično izjavo si samo dokazal, da si še eden od moških, ki razmišlajo s svojimi jajci in ne z glavo.

Zakaj989, 12.09.2021 ob 16:32

Zakaj ne marate homoseksualcev, kaj so vam storili? A lezbijke so pa vroče?

Ti sam fuki kogar koli hoces.

Tipe, Picke, Konje, Krave, Koze, pac whatever.

Sam od mene stran ostan.

a da te frapira, 18.09.2021 ob 21:40

Kar naj te frapira, ker te ima za kaj frapirat! Srbski pokol muslimanov v Srebrenici se je zgodil zato, ker je bilo tam 300 homoseskualnih, popolnoma nesposobnih luxemburških vojakov, ki so se odzvali pasivno. Ničesar niso storili in niso preprečili pokola kljub temu, da so imeli za to vse možnosti, točno obramba je bila namreč njhova glavna naloga. Pa so jim bili močni moški všeč in so jim pustili delati masaker, ker peder je peder in ostane peder in nič drugega, je družbeno škodljiv in nič drugega. Vse muslimanske ženske in matere jočejo in glasno govorijo o tem, da so za morjenje krivi ti vojaki, ki bi naj varovali Srebrenico, a so  njihove moške enostavno prepustili tem srbskim ubijalcem.

“a da te frapira”,

kje je sploh logika v temu kar si napisal? Človek se res vpraša kaj se dogaja v glavi nekoga, da je zmožen nekaj tako absurdnega in nelogičnega napisati. Vprašaš se ali je ta človek ameriška kur.ba, ki vidi svet, kot se ga je naučil skozi stereotipe in klišeje, ki se jih je naučil iz ameriških filmov (naprimer o gejih). Ali je to glupost pobral od nekega ameriškega vojaškega general. Ped.ri da so krivi za pokol v srebrenici. Vsi vemo, da ste bili za pokol v srebrenici krivi vi heteroseksualna golazen, poleg tega pa ste posiljevali ženske zato ker ste majmuni, ki razmišljate s svojimi jajci.

Ker namiguješ, da so ped.ri manj moški. Da je homoseksualnost povezana z pomanjkanjem moškosti(kot se te naučili tvoji ameriški filmi kur.ba prodana izdajalska).

Si preglup a ne, da bi razumel kaj sem napisal v svojem sporočilu na vrhu te strani? Večina če ne že skoraj vse stare civilizacije in plemena so sprejemale istospolno ljubezen in seksualnost bolje od naše usrane krščanske civilizacije.

Pa so bili zato najboljši bojevniki z katerimi se moški današnjih časov ne morejo primerjati. In kaj je eden od razlogov, da so bili tako dobri bojevniki? Ne samo zato, da so ščitili svojo državo, žene in otroke doma, ampak tudi zato ker so imeli tudi ljubimce med moškimi soborci pred katerimi se niso hoteli osramotiti. Zato so bili še bolj krvoločni in hoteli biti v borbi v prvih vrstah, da bi zaščitili svoje ljubimce.

No in kako je to možno, če so pe.dri neki poženščeni tipi, ki jim primankuje moškosti? Pojma od pojma nimaš.

Tako da Patricia LA, da se vidi kje stojiš. Da si kur.ba tega šovinizma, ki je vedno najbolj škodil ravno ženskam. Zato pa pravim, če si jih v svojem živlenju že dobila par okol kepe od kakšnega pretepača žensk, oziroma če si bila v živlenju že žrtev fizičnega ali spolnega nasilja koga je.be zato. Saj si sama del te gnilobe, ki ustvarja takšen svet. 🙂

Ti pišeš, da gejev ne maraš. Takih poženščenih že ne. Pa takih, ki hodijo na gejevske parade, tudi ne.

Razburjaš se nad nestrpnostjo in gnusom, ki ga kažejo nekateri heteroseksualci do gejev, sam pa prav tako kažeš nestrpnost in odpor do gejev, ki so drugačni od tebe in se hvališ s tem, da jih nočeš imeti v svojem življenju.

Tako tvoje izražanje je voda na mlin vsem tistim heteroseksualcem, ki geje sovražijo, saj lahko rečejo: “Poglej tega pedra, kaj piše. Še njemu se pedri gravžajo, kako naj se potem ne bi nam?” S tvojim odnosom do ostalih gejev daješ vedeti, da sprejemaš to, kar veliko heteroseksualcev reče: “Nič nimam proti gejem, samo naj se zunaj v javnosti ne razkazujejo, naj se ližejo med 4 stenami in nam ne težijo s svojimi pravicami!”

Se ti mar strinjaš s tem? Da naj geji ostanejo med 4 stenami in se skrivajo? Skrivajo svojo ljubezen? Ker te heteroseksualne ljudi boli in žali že sam pogled na dva fanta, ki bi se objeta sprehajala? Ker ne bi prenesli pogleda na dva moška, ki bi se poljubljala?

Nekje si tudi napisal, da si proti posvojitvi otrok s strani gejev. Zakaj? Ker bodo taki otroci odrasli v geje? Ker bodo priča nenormalni ljubezni?

Ne zameri, ker te veliko sprašujem in seveda mi nisi dolžan odgovoriti. Ampak, včasih, ko berem tvoje prispevke, mi ni jasno, kako ima lahko en gej podobne poglede kot heteroseksualni sovražniki gejev. Potem izpade kot da tudi samega sebe nimaš rad in da niti samega sebe ne sprejemaš.

Kokoši saj ne pričakuješ, da ti bosta ta dva tepca odgovorila? Pametna sta dovolj, da napletata neumnosti, da bi jih pojasnila je pa preveč za pričakovati. Saj ni neke logike za njunimi besedami.

Vroča, 18.09.2021 ob 11:05

Če so moškim lezbijke vroče, so pa meni kot ženski vroči geji! :)) Logično ne

Podpis!

nic nimam proti, če pri sebi razčistijo, da so geji in se sprejmejo. Potem jih tudi okolica sprejme. Ravno brala intervju ko je en homoseksualec povedal, da lahko živiš v Londonu ali spodnjem Dupleku, vseeno je. Če si suveren, te bodo ljudje pustili na miru. Če bodo videli da je to tvoja boleča točka, bodo pa tvoji največji  sovražniki. Meni je vseeno kdo s kom spi, samo ne pretvarjaj se, da imaš rad punce, če jih ne. Razcisti s seboj pa boš imel mir v srcu. Imamo v sorodu tak primer in vem kako je boleče za družino ker ne priznajo sebi,kaj šele drugim, lažejo, vozijo domov punce ki to niso , se pretvarjajo in igrajo klovne

motjo me nč ne. edin to pa prznam da mi gre darwin na živec k skojz nabiva o koron. sm kj čmo ne morm posploševat na celoto na podlagi enga

Zakaj pa ne deluje?

“Kokoši vprašanja zate”,

dobr ti bom odgovoru, ker mogoče nisi moja zalezovalka(ena od dveh), ki me obtožuje nestrpnosti do žensk in tudi homofobije in včasih piše strpno do gejov naslednjič pa kot najhujše šovinistična prasica piše ogabne homofobične izjave. Ampak predvidevam, da nisi ona in ti bom zato korektno odgovoru.

Veliko ljudi dojema svet črno belo in so vedno za ali proti, torej nekaj jim je prestavljeno enostransko v eni barvi in potem se odločijo ali so za to stvar in ali so proti temu. Medtem ko je lahko ta zadeva tako zapletena, da argumenti ki so za, ali argumenti ki so proti izpadejo bizarno in nelogično. Ampak ljudje vidijo stvari enostransko zato, da si jih poenostavijo in jih lahko razumejo.

Naprimer kot debil zgoraj, ki se je iz ameriških filmov naučil, da so geji poženščeni in je logičen zaključek zanj je, da so torej mogli biti vojaki, ki niso preprečili pokola v Srebrenici geji. Mogoče je razočaran nad ženskami in je njegov zaključek, da so vse ženske kur.be(samo primer, jaz besedo kur.ba nikoli ne uporabljam v takem kontekstu).

Nevem kje naj začnem. Ne nikjer nisem napisal, da sem proti posvojitvi, pravzaprav sem jo podpiral tu gor. To si me zamešala s kom drugim iz tega foruma. Jaz sem napisal, da sem volil SDS ker sem hotel, da ljudje občutijo fašizem, ki ga mora prenašati LGBT. Namreč vsi so podpirali družinski zakonik, a nobenemu se pa ni dalo na sončno nedeljo iti na referendum zato so zmagali nasprotniki, torej uglaunem Janšisti. Še prej dolga leta nazaj je bil referndum o RTV, ki so ga hoteli prevzeti Janšistični fašisti in ljudstvo jim je z veseljem pomagalo, da so zmagali. RTV je v 90ih cel čas vrtela LGBT filme in zaradi RTV je bila slovenska televizija svetlobna leta pred ameriškimi televizijami, bolj moderna, bolj napredna, medtem ko komercialne postaje(POP tv itd.) so vrtele ameriške stvari, ki so bile takrat še dokaj homofobične in šovinistične do žensk. A slovenci so bili itak zarukani kmetavzarji in ku.rbe prostaške prodane ameriške, ki jim ni bilo do plačevanja RTV naročnine. Zato so se odločili uničiti največjo kulturno inštitucijo, ki je cel čas delala za strpnost do drugačnih in s tem dopustili, da so fašisti gor nastavili svoje kadre. Tako da zdaj pa sem šel jaz glasovati za SDS, da sem lahko malo opazoval, te ljudi ki so tako zaje.bali LGBT na obeh referendumih, kako zdaj na lastni koži občutijo posledice fašizma, ki so jih prej naprimer trpeli taki kot jaz. Še posebaj če so crkavali od izčrpanosti ko so mogli šolati otroke od doma. Saj LGBT nebi nič pomagalo, če bi bila kera druga vlada, saj ne bi bilo v tem mandatu še enega referenduma o družinskem zakoniku. Ljudje pa so rabili lekcijo, da se naučijo kaj je fašizem.

Ne nikoli nisem govoril naj geji ostanejo za 4 stenami in naj svoje usmerjenost ne kažejo v javnosti. Zato ker sem tudi jaz z vsemi ljudmi odprt glede svoje usmerjenosti, tudi ki jih prvič spoznam. In socialne teme kot te, ki se tičejo LGBT ali spolnosti hitro potegnem ven v debatah. Tako z heteroseksualci kot biseksualci imam pozitivne izkušnje in se z njimi da normalno pogovarjati o teh stvareh. Edini s katerimi se normalno ne da pogovarjati so geji.

Dejstvo je, da imam z geji kot ljudmi najslabše izkušnje(in z homofobi). In da ugotavljam, da jih nestrpnost, ki so jih doživeli v živlenju in to da so bili odrinjeni na rob ni naredilo boljše ljudi, ampak kvečjem slabše. Seveda to ne pomeni nasplošno, da so vsi geji taki, ampak le to, da med njimi najdem veliko večji procent takšnih ljudi. Ker lej nekaj so LGBT ljudje, drugo pa je LGBT ideologija. Če spoznavaš kot gej tipe na internetu najdeš med geji najbolj običajne tipe, od tepcov, do kmečkih fantov, do SDSovcev, do čefurjov itd. Tipi za katere predvidevaš, da njihova okolica nima pojma, da so geji. Ampak najbolj gnili pa znajo biti ravno tisti, ki so prežeti z LGBT ideologijo in jih najdeš v njihovih lokalih in placih in ki se predstavlaji kot najbolj odprte v resnici pa so zelo zaprti, popredalčkani. Vzviženi, odvratni in prepotentni ki slišijo le sebe. Tudi to ni res, da sem proti poženščenim tipom. Ker neki je če je tip poženščen, drugo pa je če se obnaša ekscesno in premitivno kot najhujša pocestnica in tam tipom vpije: “kolegicaaa!” in se afna z svojim glasom in smehom in na vseh nivojih dela debila iz sebe. To pa je odvratno, ker se še največja ženska avša ne obnaša na to. Z njimi se ne da imeti inteligentnega pogovora. Pač sami so postali taki klišeji in stereotipi, kot so se jih iz njih naredili heteroseksualci(v filmih, njihovih predstavhah kakšni so geji itd.). Potem pa še paradirajo okoli in spodbujajo te klišeje in stereotipe o sebi. Potem pa znajo biti ravno taki + ideologi najbolj glasni. In to naj bi prineslo strpnost? Ne taki kvečjemu poterjuje homofobom, da so res taki za kakšne jih imajo in da imajo prav, da so proti njim..

Pač dejstvo je, da te ljudje niso nikoli nič naredili za strpnost. Samo mešajo meglo. Marginalci z roba družbe, ki se večinoma držijo skupaj in skrbijo, da ostajamo ločeni oni na svojem bregu in “normalni”, “normalno” usmerjeni ljudje na svojem bregu. Vsak pameten konzervativec(ki ni butel debilni kot slovenski konzervativci) podpira gejevske poroke samo, da bi utihnili in da lahko svet delimo na črno bel. Da imajo tam ped.re, zato da vejo, da oni niso taki kot oni, ampak so normalni. Samo, da se ne bi zvedela največja skrivnost našega časa, da svet ni črnobel in da je večina ljudi nekje vmes in da so heteroseksualci samo neka bedna manjšina tako kot ped.ri. Da je večina ljudi heteroseksualcev se zdi samo zaradi naše heteronormativno usmerjene družbe. Če bi si pedri blesavi zabiti iskali avanture, intimne prijatelje ali pa celo resno vezo gdaj med normalnimi tipi “kao hetero” tipi, ki se jih da z malo truda okol obrnt(ker pač večina ali gejov ali pa hetero tipov ima avanture ko niso v resni vezi) in če bi v svoji bedasti LGBT ideologiji malo več časa namenjali tej tematiki potem bi se cela naša civilizacija, ki temelji na hetronormativnosti sesula! Potem pa ne bi se več homofobi upali biti glasni in nadlegovati gejov ali jih celo pretepati. Pri meni je tako da že dolga leta (nekaj manj kot desetletje) da vsi tipi s kateriimi sem bil sem jim bil prvi moški v živlenju. Enostavno zato ker je največ možnosti, da naletiš na takega ker 95% moških biseksualcev(in to je večina moških) nikoli ne poskusi z istim spolom in ostane samo pri fantazijah. (Govorim o intimnih prijateljih ali pa o avanturah, čeprav do avantur z neznanci mi ni, tako da si vedno želim zmenjati podatke, telefom itd, da se z njimi še kdaj dobim, pa čeprav se včasih kar se tiče intimnosti ne nadeljuje, včasih pa, ker do resnih vez mi ni ker sem delno samotar in imam rad svoj mir). Tako da nimam enga gejevskega prijatelja in se niti ne družim z njimi. Čeprav sem gej se mi ni treba nikoli več v živlenju nobenga geja dotakniti, pa imam lahko tisoč moških, tudi za resno vezo ga lahko dobim, ker ko se ene vpelje v biseksualnost se sprostijo in jim začnejo moški enako pomeniti kot ženske in tudi okolici to priznajo. Ampak ne geji ostajajo lepo zaprti in debilni in služijo in pomagajo heteronormativni družbi, da se to nebi zgodilo. Geji so v veliki meri krivi, da se homofobija ohranja in za marsikaterega geja bi mi bilo vseeno če ga bi homofobi pretepli. Zato ker geji in homofobi so edini ki so tako zaprti, da se z njimi ne morem pogovarjati o temu ker mi tega enostavno ne morejo vrjeti in mi oboji začnejo s svojimi umazanimi prepotentnimi gobci pametovati medtem ko z heteroseksualci in biseksualci se lahko čisto normalno o teh stvareh pogovarjaš. Še več opazu sem, da so ped.ri postali isti kot homofobi (sicer pa saj pravijo a ne da če je nekoga zlorabil pedofil, da je več možnosti, da sam postane pedofil, ali pa da če je bilo v družini nasilje je več možnosti, da otrok postane nasilnež.) No in isto je pri tej golazni(takih ped.rih kot jih opisujem in homofobih), imajo isto retoriko iste načine uporablajo da ponižujejo ljudi, iste stvari mi govorijo.

Zadnjič je eden ped.er tulil, mahal z rokami, cvilil, se hihital in samo njega je bilo slišati in vsi hetro tipi so ga sprejemali, ker je pač tako treba, ker so kao ped.ri taki in jih je treba sprejemati. Pol se je še vame spustil in mi pametoval. Mar res hetero tipi okoli ne razumejo, da se ne gre zato da je to ped.er, da se ne gre niti za to, da je to poženščen ped.er, ampak da se gre za to, da je to moten primitivec, ekscesnež in neprebavljiva oseba?

Zadnjič se mi je nek nejevern pe.der posmehoval meni, ki se dekjansko trudim za večjo odprtost v družbi. Zravn je zavijo z očmi ob besedah nekega “hetero” južnaka ker je bil očitno po njegovo hetero in tipičen dec, zravn pa je spregledu debil, da je un večkrat namignu, da ni hetero. Ker če bi budalo zabito to opazilo, bi mu že okoli vrata viselo. Ampak ta golazen vidi in sliši samo sebe, ker so bebci kao toliko pretrpeli zaradi svoje spolne usmerjenosti in so mogli samozavestni ratati. 🙂 In zdaj so v svojih lokalih, placih kot marginalci, smeti odmaknjeni na rob družbe v svojih SAFE SPACE-ih (SAFE SPACE je ameriški konstrukt). In tako se je posmehoval meni, ki sem se izpostavil že pred opasnimi tipi in tvegal glavo in sem bil že deležen od groženj do nasilja, zato ker za razliko od te lgbt golazni, delam kaj za odprto družbo. In potem se posmehoval meni ki sem toliko že tvegal medtem ko se on napija in govori bedarije v svojih safe spaceih, ki jih je tako hvalil, da sem si že želel ga užgat po njegovem umazanem gobcu, da se bo počutil manj safe v svojem safe spaceu.

Upam, da sem ti z to razlago razjasnil stvari, ki so ti prej bile nejasne in da imaš zdaj bolj jasno sliko o tem kako stvari stojijo. In da ti je bolj jasen moj pogled in to zakaj gdaj pišem negativno o gejih, spet drugič jih pa branim.

(In še enkrat, negdo, ki je gej je lahko moški kakršne koli vrste, kar sem želel povedati je bilo to, da je med geji procentualno veliko takih ljudi in da se ne maram zadrževati v gejovski skupnosti).

Maram jih, maram jih. Sosedov sin je gej in je prav fejst fant.

Malo močno čustvo-ne marate.. jaz vsepovprek res nimam rada in to kar enih neznancev.

Nimam pa nič proti geyom, zaenkrat mi niti en ni skušal škodovat. Ljudi gledam po tem ali jih vodi dobra ali slaba energija ne po njihovi spolni usmerjenosti. In ne-biti gey ne pomeni hkrati biti slab.

Franca686, 20.09.2021 ob 11:16

Maram jih, maram jih. Sosedov sin je gej in je prav fejst fant.

Enako je pri nas. Drugače je le to, da ostali sosedje ne vejo za njegovo usmerjenost. Me zanima, če bi še govorili o gejih kot sem jih slišala, če bi vedeli za njega, ki ga spoštujejo.

enako pri nas, 20.09.2021 ob 20:55

Enako je pri nas. Drugače je le to, da ostali sosedje ne vejo za njegovo usmerjenost. Me zanima, če bi še govorili o gejih kot sem jih slišala, če bi vedeli za njega, ki ga spoštujejo.

To je nekaj, o čemer sem se tudi jaz vedno spraševala. Za določene ljudi v našem kraju mi je jasno, da so drugače usmerjeni. Za nekatere predvidevam, glede ostalih pa sem tudi kaj slišala. Zato me zanima, če bi tisti, ki so tako pametni glede homoseksualcev še pametovali, če bi vedeli za njih.

na vasi, 20.09.2021 ob 22:41

To je nekaj, o čemer sem se tudi jaz vedno spraševala. Za določene ljudi v našem kraju mi je jasno, da so drugače usmerjeni. Za nekatere predvidevam, glede ostalih pa sem tudi kaj slišala. Zato me zanima, če bi tisti, ki so tako pametni glede homoseksualcev še pametovali, če bi vedeli za njih.

Zato pa sem vesel da živim u Lublani, najlepšemu mestu na svetu. Kjer ljudem ni treba cel čas razmišljati kaj bojo drugi rekli in hinaviti in se pretvarjati pred njimi. Ne rečem, da ni vsega tega tudi v mestu, ampak je v manjšem obsegu kot na vasi.

Očitno je, da živlenje v manjši in bolj povezani skupnosti ne pripomore k večji iskrenosti, povezanosti in bližini med ljudmi. Potem pa nam iz mesta pravijo, da smo si odtujeni.

Covid 2021 LE, 18.09.2021 ob 22:52

Mirta 852, jaz tatrd Ljubljančan, sem proti fedrom. Tatrd- 500m od prešerca, ne kkšn iz periferije. In zdej?

Aja mogoče zato, ker nisem blokar….in mamo neki travce in drevja okol bajte, že vaščan, sred mesta…?

In kakšen je razlog? Zakaj si proti “f”edrom?

A ZAKAJ, 13.09.2021 ob 05:36

ME NE MOTIJO; DOKLER SE NE KAŽEJO V JAVNOSTI Z ROKO V ROKI.

IN NE ZGANJAJO ENIH PARAD:

Včasih so bili na vratih lokalov v Ameriki obešeni napisi, črncem in psom vstop prepovedan. Zdaj pa bi lahko pisalo: psom in gejom vstop prepovedan. Lezbijke pa bi imele vstop zato ker so moškim všeč.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close