Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style zakaj ne dišim?

zakaj ne dišim?

Mene pa zanima, kako in zakaj ene babe tko fajn dišijo, ko grejo mimo. Za njimi diši še pol ure. Jaz bi tudi tko rada dišala, pa moj parfum in deodorant ni dovolj. Kaj se v parfumu kopajo? Obstajajo kakšna mila?

Če isi parfum uporabljaš dalj časa ga ti več ne vohaš – drugi pa, baje je tako no 🙂 sem se že tudi sama sprašavela.

Se morajo polivat s parfumom, bi rekla.
Ampak jaz niti ne maram, da me še pol ure vohajo, ko grem mimo.
Mi je bolj všeč diskreten, nežen vonj. Ki ga ne zavoha glih vsak, ki gre mimo.

Jaz uporabljam vsaki dan drug prfum. Pa še mila, ki močno dišijo.

verjetno se te ženske, ki tebi tako dišijo, o tebi sprašujejo isto….namreč iz razloga, ki je že zgoraj opisan, se ženske potem parfumirate nenormalno preveč, sebe sploh ne vohate, drugi pa vas nosijo v nosu (nehote) cel dan….in velikim to sploh ne paše.

Ziher dišiš, pa se ne vohaš. Tudi ko se sama ne voham več, mi včasih kdo reče, kako lepo dišim. Je pa res, da se moram 2x na dan nasprejat, da se vonja še zvečer.

Kje kupujete parfume? Kje se najbolj splača?

Jooojjjj, neeeeeeeeeeeee!!!

Ne vem če to komu diši. Meni osebno gre skoraj na bruhanje, ko katera tako prismrdi mimo polita s pol litra parfuma, da si človek še 10 min ne opomore.
Podobno je tudi z večino moških kolegov s katerimi smo kdaj kakšno rekli na to temo.

Daleč najboljše je če ženska okrog sebe širi diskreten vonj, ki je itak mešanica njenega tipa kože, ščepca parfuma in osebnega vonja. To lahko zapeljuje… in tudi diši.

Preintenzivni vonji so pa odvratni in dokazujejo le to, da ženska nima nobenega občutka za mero in vsekakor nobene milosti do tujih nosov.

Ne vem če to komu diši. Meni osebno gre skoraj na bruhanje, ko katera tako prismrdi mimo polita s pol litra parfuma, da si človek še 10 min ne opomore.
Podobno je tudi z večino moških kolegov s katerimi smo kdaj kakšno rekli na to temo.

Daleč najboljše je če ženska okrog sebe širi diskreten vonj, ki je itak mešanica njenega tipa kože, ščepca parfuma in osebnega vonja. To lahko zapeljuje… in tudi diši.

Preintenzivni vonji so pa odvratni in dokazujejo le to, da ženska nima nobenega občutka za mero in vsekakor nobene milosti do tujih nosov.[/quote]

No, preberte si, tiste, ki bi rade, da še pol ure diši za vami (in tiste, ki vam to že uspeva) …

Podrgni se s prstom po tamali in potem za ušesi in po vratu pomaži z močefitom. Vsi moški okrog tebe bojo znorel, preverjeno.

Preintenzivni vonji so pa odvratni in dokazujejo le to, da ženska nima nobenega občutka za mero in vsekakor nobene milosti do tujih nosov.[/quote]

Se strinjammmmm!!!! Voham izredno dobro in mi grejo take ženske kar malo na živce, ker mi dobesedno vsiljujejo njihov vonj. Nehajte s tem, no.

Avtorica, googlaj “senzorna adaptacija” pa ti bo vse jasno.

In ja, premočan vonj po parfumu je odvraten.

vprašanje je kakšne parfume uporabljaš.
Žal tu kar velja malo denarja, malo muzike.
Absolutno je razlika, če se nadišaviš z nečim iz ranga Dior, Davidoff, Calvin Klein..ipd. kot pa s tistimi za 10 eur. Žal. Sem večkrat preklopila na cenejšo varianto, pa mi je bilo vedno žal in ..raje počakam na kake akcije.

jaz sem si kupila tega
http://darila.enakupi.com/Parfum-Dolce-Gabbana-Light-BLue-toaletna-voda-50ml-pr-17611.html

in mi je zelo všeč. Sem “zavohala” sodelavko in si ga takoj kupila. Nežno, diskretno, super. Imajo tudi manjšo pakungo, preveri DM in Muller. Jaz sem ga kupila v akciji.

Joj, pa celo poletje najmanj pol žensk diši po tem Light Blue, to je too much…

Meni je pa všeč, če kakšna ženska lepo zadiši, ko gre mimo mene. Veš kaj moraš narediti, da boš tako dišala. Ko si daješ parfum gor, malo samo našpricaj odzadi pod lasmi in kakor ti se obračaš ta vonj diši še pa še….. PREVERJENO!!! Tako delam jaz. Drugače zame je parfum ZAKON od Britne Spyrs modre barve pa še tako dragi ni. Mislim, da je bil nekaj malega ćez 50€, sedaj je cca. 38€. Diši pa fenomenalno ampak je zelo sladek parfum, ker jaz obožujem samo sladke parfumčke. Res pa je kot je ena gospa zgoraj omenila, da je odvisno tudi od kože, če se parfum in tvoja koža ujemata, ker pri nekaterih lahko ful diši pri nekaterih pa lahko smrdi…..
Upam, da sem ti kaj malega pomagala in lp,

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close