Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zakaj (ne) cepiti otroke (in odrasle)

Zakaj (ne) cepiti otroke (in odrasle)

Naša stoka in genocid.

(https://www.facebook.com/101017414921399/posts/451700949853042/)

Toliko se že ve, da mladih ne cepiti, ker je riziko cepljenja večji od rizika prebolevanja.

Odgovor na objavo uporabnika
Desperadodajka, 23.09.2021 ob 15:58

oihtgfsšć, 23.09.2021 ob 15:49

Desperadodajka, 23.09.2021 ob 15:42

oihtgfsšć, 23.09.2021 ob 15:40

Desperadodajka, 23.09.2021 ob 15:29

oihtgfsšć, 23.09.2021 ob 15:16

Desperadodajka, 23.09.2021 ob 15:13

oihtgfsšć, 23.09.2021 ob 15:11

Desperadodajka, 23.09.2021 ob 15:02

Mene zanima, zakaj je pri toliko odraslih cepilcih samo 8% otrok cepljeno z enim in samo 5% z dvema odmerkoma? Kaj cepci tako šrarajo svojo mularijo pred injekcijami?

Tako kot cepilci mečejo anticepilce vse v isti koš, počnete tudi obratno. Jaz nisem niti cepilka niti anticepilka. Cepila sem se, ker sem v letih, ko zna biti covid nevaren zame, otrok pa ne bom cepila, ker ni potrebe. Prepoznam nevarnosti za družbo spričo vsega, in se mi gabi, ne verjamem pa, da so mi s cepivom vstavili čip. Kaj sem potem? Ekstremisti na obeh straneh povzročate zdraho in špetir med ljudmi.

Zakaj za otroke ni potrebe? Jim ne bi privoščila tistega, kar je zate dobro?

Ne, ker jaz in moji otroci nismo eno in isto. Na svojih otrocih tudi izvajaš posege, ki jih na sebi?

Kakšne posege? Zakaj so otroci drugačni od tebe? A si delite streho nad glavo? Si delite hrano? Si delite elektriko? Vodo? Zakaj si še cepiva ne bi? A za njih velja kakšna druga medicina kot zate? Jih voziš h krajevni čarovnici, če zbolijo?

Ko daš ti torej noge narazen pri ginekologu, pelješ še hčer s sabo, da jo pregleda?  Zakaj ne? A ji ne privoščiš nečesa, kar je dobro zate?

Ti si ženska resno bolana. Napišem, da se mi posiljevanje s cepljenjem gabi, ti pa se zaganjaš vame. Je vse v redu s tabo?

A za tvojo hčer ginekolog ni dovolj dober? Jo bo kdo drug pregledoval? Tvoj ljubimec?

Ti si resno prizadeta.

Ti, znanstvenica, ki nisi prizadeta, pa razloži ljudstvu, zakaj so cepiva zate varna, za tvoje otroke pa tvegana. Lepo strokovno nam razloži. Me prav zanima zdaj tvoja učena razlaga.

Draga despradodajka, očitno ne premoreš tistih dveh možganskih celic, ki bi ti zagotovili povezovanje podatkov med sabo. Si že slišala za razmerje med tveganjem in koristjo? No, malo napni možganske in ti bo morda jasno, zakaj so cepiva za (starejše) odrasle priporočljiva, za otroke pa je vedno več pomislekov.

resnica se kaže, 24.09.2021 ob 13:27

neuno, 24.09.2021 ob 12:56

Yeahyeah, 24.09.2021 ob 11:20

Bi si žeela tega, kajne? Imamo v službi eno takšno, mi vsi cepljeni, ona ne. Itak je lepo zaščitena, vsaj med nami. In ona razlaga kakšni butli smo cepljeni, je proti vsem ukrepom….Lahko je s polno ritjo sr… In zdaj naj cepim še otroka da bo njena rit še majčkeno bolj varna. E ne bom.

Kaj pa če bi pogledala s stališča, da je še vedno več plusov pri cepljenju mladine kot pa minusov in zato cepila? Ne pa, da ne cepiš otroka samo zato, da ne boš dajala potuhe eni iks osebi.  Kje ti je logika? Tu je ni, je samo privoščljivost.

Bodi prijazna in shematsko prikaži te pluse v primerjavi z minusi. V odstotkih okužb, zapletov bolezni za to starostno skupino, odstotkih miokarditisov in drugih, vsaj kratkoročnih stranskih učinkov- ker sami proizvajalci cepiva striktno navajajo, da dolgoročni učinki niso znani. Navedi še podatke, ki ovržejo študije, ki navajajo visoke koncentracije spike-a v razmnoževalnih organih.

Bodi no tako prijazna in nas prepričaj, da je resnično varno cepiti naše otroke s covid cepivi.

Vau, a ti si samo presvetlo veličanstvo. Zakaj bi sploh hotel tebe prepričevati, če pa ja vse veš. Si pametnejša od stroke v Ameriki, Nemčiji, Avstriji, Franciji, Italiji, Švici, na Danskem,… ki priporočajo cepljenje otrok 12+. Ja, v začetku so bili pomisleki, z vedno več precepljenimi otroki in študijami pa vedno več držav priporoča cepljenje otrok, pa če še tako lažeš in zavajaš. Poišči sama, pa poskusi še kje drugje, kot pa pri antivaksarjih. Zaenkrat še ni obvezno, torej ni niti zate niti za tvoje otroke. Ko bodo stari 15, pa se tako ali tako sami odločajo, pa se lahko na trepalnice postavljaš.

wrong, 24.09.2021 ob 15:24

Vau, a ti si samo presvetlo veličanstvo. Zakaj bi sploh hotel tebe prepričevati, če pa ja vse veš. Si pametnejša od stroke v Ameriki, Nemčiji, Avstriji, Franciji, Italiji, Švici, na Danskem,… ki priporočajo cepljenje otrok 12+. Ja, v začetku so bili pomisleki, z vedno več precepljenimi otroki in študijami pa vedno več držav priporoča cepljenje otrok, pa če še tako lažeš in zavajaš. Poišči sama, pa poskusi še kje drugje, kot pa pri antivaksarjih. Zaenkrat še ni obvezno, torej ni niti zate niti za tvoje otroke. Ko bodo stari 15, pa se tako ali tako sami odločajo, pa se lahko na trepalnice postavljaš.

Debilno fašistično, samo debili in fašisti priporočate zastrupitev s tem strupenim zvarkom.

Zato se postavi v vrsto in nehaj širiti svoj debilizem in fašizem.

Desperadodajka, 24.09.2021 ob 11:32

Zakaj pa otroka ne bi? A mulc pa lahko širi bolezen okoli? Kaj pa je zdaj mularija tukaj neka izjema?

Najprej svojo roko nastavi, potem gremo pa na otroke. Saj je stroka povedala svoje, če se ne motim je bilo rečeno da če se cepi večina odraslih bi lahko otroke pustili pri miru. Ampak ne, mojo 70 let staro sosedo tako skrbi da po cepivu ne bo živela še 30 let ker je cepivo hudič, ostali naj pa cepijo otroke. Ma dajte no. Pa nimam nič proti cepljenju otrok, poznam jih kar nekaj ki so cepljeni (15-18 let), ampak mi je tako trapasto da bojo zdaj otroci cepljeni da bojo ščitili tiste ki se nočejo.

Fašisti spet grozijo, kot običajno. Če se mi ne bomo pustili zastrupiti kot podgane, nam bodo posilili otroke. Tako hočejo fašisti povedati.

Zakaj se debili ne pocepite in že daste mir ? Ne morete, ker ste psihični bolniki in ne morete brez fašističnega terorja. A je tako ?

( https://www.youtube.com/watch?v=obdI7tgKLtA )

Uršula1000, 24.09.2021 ob 15:49

Najprej svojo roko nastavi, potem gremo pa na otroke. Saj je stroka povedala svoje, če se ne motim je bilo rečeno da če se cepi večina odraslih bi lahko otroke pustili pri miru. Ampak ne, mojo 70 let staro sosedo tako skrbi da po cepivu ne bo živela še 30 let ker je cepivo hudič, ostali naj pa cepijo otroke. Ma dajte no. Pa nimam nič proti cepljenju otrok, poznam jih kar nekaj ki so cepljeni (15-18 let), ampak mi je tako trapasto da bojo zdaj otroci cepljeni da bojo ščitili tiste ki se nočejo.

Saj ne rabijo ubogi otroci ščitit drugih, sebe bodo. Anticepilci jih ogrožajo. In tastari, ki jih nočete zaščitit, tudi. Kaj pa jim škodujejo varna cepiva?

Ljubi bog, 24.09.2021 ob 14:55

Draga despradodajka, očitno ne premoreš tistih dveh možganskih celic, ki bi ti zagotovili povezovanje podatkov med sabo. Si že slišala za razmerje med tveganjem in koristjo? No, malo napni možganske in ti bo morda jasno, zakaj so cepiva za (starejše) odrasle priporočljiva, za otroke pa je vedno več pomislekov.

Ne, ti mi povej. Zakaj so cepiva za ene tvegana, za druge pa varna? Kako to more biti?

Preprosto. Nižja kot je starost, manj je virus osebi nevaren, reakcije na cepivo so še premalo raziskane. Moji otroci ne bodo cepljeni, jaz sem se po sili okoliščin mogel.

Razni fašistoidni robiji si domišljajo, da bodo živeli večno. Pa starih prdcev noben niti opazi ne.?

Anonimno 3841, 24.09.2021 ob 16:44

Preprosto. Nižja kot je starost, manj je virus osebi nevaren, reakcije na cepivo so še premalo raziskane. Moji otroci ne bodo cepljeni, jaz sem se po sili okoliščin mogel.

A, bejž. Po kolikih letih znanstvenega raziskovanja si pa prišel do tega sklepa? Vsak anticepilec se ima za stroko, ker si nek izgovor izmisli.

Desperadodajka, 24.09.2021 ob 16:38

Saj ne rabijo ubogi otroci ščitit drugih, sebe bodo. Anticepilci jih ogrožajo. In tastari, ki jih nočete zaščitit, tudi. Kaj pa jim škodujejo varna cepiva?

Res je bilo kar nekaj sindromov multiorganskih odpovedi tudi pri nas, ampak kolikor mi je znano je covid še vedno bolj nevaren za rahlo starejšo populacijo. In ta se ne cepi. Zakaj bi se potem otroci (pa se, da ne bo nesporazuma).

Uršula1000, 24.09.2021 ob 17:25

Res je bilo kar nekaj sindromov multiorganskih odpovedi tudi pri nas, ampak kolikor mi je znano je covid še vedno bolj nevaren za rahlo starejšo populacijo. In ta se ne cepi. Zakaj bi se potem otroci (pa se, da ne bo nesporazuma).

Da se ne oddaljim od bistva – pametnejši od nas, cepljenih, bi pač želeli da se cepijo vsi okoli vas in boste varni brez cepiv, genskih eksperimentov in kajjazvemkajševse. Problem je ker vas je preveč prišlo na to pametno idejo.

V zdravi populaciji do 12 let 2 otroka na milijon potrebujeta hospitalizacijo zaradi covida. Miokarditisa zaradi cepiva je, za primerjavo, 60 na milijon (nihče ne ve, kakšne posledice pusti na srcu, četudi gre za milejši obliko), pa je to le eden izmed znanih stranskih učinkov (tu so še nevrološke motnje, motnje v krvnozilnem sistemu, pa tudi smrti se zgodijo), torej je cepljenje otrok žrtvovanje otrok. Glede na to, da cepljenje ne prepreči niti okužbe niti širjenja virusa, je torej cepljenje otrok totalni nonesense.

Knjiga :Skupina Bildeberg – Gospodarji globaliziranega sveta/  Avtor: Daniel Estulin / Založba : Cicero

Popolni globalni monopol v rokah peščice posameznikov…, šokirani kdo je noter…ne ustavijo se pred ničemur…in nihče jim nič ne more…ga ni junaka…od njih gre pa hiearhija in komande po svetu…

Preberite !

Tako je899, 24.09.2021 ob 17:36

V zdravi populaciji do 12 let 2 otroka na milijon potrebujeta hospitalizacijo zaradi covida. Miokarditisa zaradi cepiva je, za primerjavo, 60 na milijon (nihče ne ve, kakšne posledice pusti na srcu, četudi gre za milejši obliko), pa je to le eden izmed znanih stranskih učinkov (tu so še nevrološke motnje, motnje v krvnozilnem sistemu, pa tudi smrti se zgodijo), torej je cepljenje otrok žrtvovanje otrok. Glede na to, da cepljenje ne prepreči niti okužbe niti širjenja virusa, je torej cepljenje otrok totalni nonesense.

In vodja pediatricne Pokorn je vceraj rekel, da miokarditis ni problem, da se pozdravi v max. enem tednu in da se otroci komot cepijo??

Res ne vem, kaj je s temi nasimi dohtarji, res so cist prevec noter padli..

Dejmo reskirat miokarditis, sploh za fante od 12-15 let je posebej  nevaren, bomo ze to  porihtali, vazno, da je kljukica.

(https://www.youtube.com/watch?v=BQ3wcSo1oUA)

“Neuradno: v NM bolnici 16 pacientov od tega 13 cepljenih. Vir: zaposleni. ”

Desperadodajka, 24.09.2021 ob 08:51

Če je priporočljivo od dvanajstega leta cepljenje, ne škodi niti pri desetih ali osmih. To so samo administrativni predsodki. Ajde, ravnozemljaši, gremo smrkarijo špikat! Cepiva so varna!

Vem da provociraš, ampak vseno. Pri otrocih je večja verjetnost da ima hud zaplet po cepljenju kot da ima hud zaplet po covidu.

Neprijavljena, 24.09.2021 ob 20:32

Vem da provociraš, ampak vseno. Pri otrocih je večja verjetnost da ima hud zaplet po cepljenju kot da ima hud zaplet po covidu.

Pravzaprav je obratno. Večja je verjetnost miokarditisa zaradi covid kot pa zaradi cepljenja (poišči študije). Celo tisti primeri iz Zda so nezanesljivi, ker je znano, da je VAERS bil in je še zlorabljen ravno s strani proticepilcev.

Debili, ki širijo fašistično propagando, ne vedo, da so sestre na covid oddelkih dobile navodila, da cepljenih obolelih ne smejo evidentirati.

Zato potem fašistični mediji širijo laži, ljudje pa vidijo popolnoma drugo plat.

Ne bo držalo, 24.09.2021 ob 21:10

Pravzaprav je obratno. Večja je verjetnost miokarditisa zaradi covid kot pa zaradi cepljenja (poišči študije). Celo tisti primeri iz Zda so nezanesljivi, ker je znano, da je VAERS bil in je še zlorabljen ravno s strani proticepilcev.

Debilno fašistično “ne bo držalo” spet laže.

SI to kar iz glave stresla ali imaš kakšen vir? Kolikor vem je samo pri nas bilo okoli 40 primerov večorganskega vnetnega sindroma pri otrocih zaradi covida. Miokarditisa za1x nobenega.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close