Zakaj nazivajo Tatjano Tutan poslovna ženska?
V zadnjem času sem nekajkrat zasledil v revijah, ker jih moja draga bere, da nazivajo žensko, ki sem jo včasih malo bolj spremljal ( bil tudi v krogih kjer se je gibala), bivšo havajko Tatjano Tutan da je POSLOVNA ŽENSKA. Kakšna poslovna ženska bi naj ona pravzaprav bila ? Ali mi kdo zna podati en bolj resen odgovor ?Prišla je z vrečko k bajti od Plutona, zdaj pa tako polovica ljudi sploh ne ve kje sta, ker je dal podjetje v stečaj, ostal dolžan delavcem, ona pa še naprej fura nek lifestyle high class poslovne ženske. Torej ?
naša “zala” velenjčanka ja 🙂 bo kar držalo da je bila ko je bila bolj slamnata lastnica. Sem videla na fejsbuku da zdaj na polno trenira boks. A to zato da se bo lahko branila ko bodo rubežniki začeli hoditi, če že niso. Iz žalca sta res mogla na hitro spokat, zdaj pa ljubljančankam prodaja zgodbo da sta itak imela v planu živeti v ljubljani.. me prav zanima kje bosta čez nekaj let ko bo Zvone prišel na vrsto na sodiščih..vso srečo dokler še traja.
sem pogledal v podatke o Platinumu v Bonitetah in supervizor in ona je bila napisana kot lastnica/direktorca od 25.10.2007 do 19.5.2011, torej že več kot 2 leti NI več ne eno ne drugo. Toliko o lastništvu. Ja tale z boksom je hecna sem jo našel, predvidoma bo res potrebovala znanje boksa 🙂 mene pa še vedno zanima z čim si je zaslužila naziv poslovna ženska:)
Forum je zaprt za komentiranje.