Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Zakaj na Hrvaško?

Zakaj na Hrvaško?

O bla, bla. Ampak mislim, da si ti bil samo po Hrvaških marinah in to v tistih, ki niso urejene. Jaz tudi ne bi bila zadovoljna s takim dopustom. Seveda se ti tak dopust lahko zagabi. By

se cisto strinjam z edijem, hrvasko morje je cisto povprecno, cveti vsako leto, smeti niso pospravili ze od osamosvojitve, ribe v vodi so pa itak taka redkost k levi v nasih gozdovih. pejte si mal pogledat rdece morje al pa grske otoke pa vam bo ratal jasno o cem govorim.
lp

Ti si eden od tistih ki pašeš v smetnjak, ampak ne v smetnjak na Hrvaškem niti tu v Sloveniji ker bi smetnjak preveč okužil, mogoče v Sibirijo ali celo nekam v vesolje. Prožet si s mržnjo, lahko je da celo nisi Slovenc, če pa slučajno si, pa to niti slučajno ne zaslužiš, bumbar tromotorni.
Ti da imaš kakšen odnos do narave a manjka ti do ljudi, greš se neke latinščine pa ne vem česa a tako nizek si. Življenska in zdrava domača šola ti manjka sinko.

Draga panter in Edi – bila sem že na grških otokih, videla Rdeče morje, pogledala tudi Turčijo, Španijo, Albanijo, Francijo, Korziko, Malto, Indonezijo, Novo Zelandijo, Tasmanijo in Avstralijo – vendar še vedno pri polni zavesti izjavljam, da sem zaljubljena v hrvaško morje :).

A tole je pa odnos do ljudi, xx?

Citiram xx:

“Ti si eden od tistih ki pašeš v smetnjak, ampak ne v smetnjak na Hrvaškem niti tu v Sloveniji ker bi smetnjak preveč okužil, mogoče v Sibirijo ali celo nekam v vesolje. Prožet si s mržnjo, lahko je da celo nisi Slovenc, če pa slučajno si, pa to niti slučajno ne zaslužiš, bumbar tromotorni.”

hm a se men sam zdi al je nekdo mal iz atlasa prepisval?
sicer pa ce si res bla na vseh teh krajih pol v casu pisanja sigurno nisi bla pri polni zavesti. 🙂
lp

Sej, ko boš ti tolk star kot jaz, pa če boš pridno vsako leto kam odpotoval….se kar nabere :). Polna zavest je pa itak relativna.

p.s.: da te mal potolažim: v Barbarigo/Nerezine ipd. me poleti ne spraviš za noben dnar!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close