Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Zakaj muslimanke zakrivajo lase, so pa naličene in našminkane?

Zakaj muslimanke zakrivajo lase, so pa naličene in našminkane?

Videvam muslimanke, ki se zelo ličijo, imajo pa pokrite lase. Lasje so lahko poželjivi, ampak prav tako so poželjive poudarjene ustnice ali celotni make up. Zakaj torej zakrivanje las in poudarjanje ustnic, obraza, oči?

Kje jih videvas? Jaz nobene.

Mogoce osebna preferenca.

Uprasaj jih.

Zunaj, na ulici jih videvam. So pa večinoma res mlade, starejše po navadi niti niso naličene.

Ja… To mi je jasno. kje zunaj? Kje na ulici??? Zoožaj to malo…

U novom pazaru?

🙂 Torej, ne. Videvam jih v Sloveniji. Bolj pa ne bom zožala.

Koga faking briga? Pač majo

kdo bi razumel

Odgovor na objavo uporabnika
Somebody1107, 27.01.2022 ob 21:15

Ja… To mi je jasno. kje zunaj? Kje na ulici??? Zoožaj to malo…

U novom pazaru?

Očes mal da ga u luknico daš?

Ja, ddd???

Da idem tamo i da vidim jel kaka fina zamene za ženti…

Običajna verska hinavščina. Vse religije tega sveta jo poznajo. Sploh pa, kako je lahko danes v 21. stoletju še kdo v resnici veren. Razumem pripadnost neki skupini ljudi, pa naj bodo to tudi “verniki” iz ekonomsko socialnih razlogov, samo zakaj ravno pripadnost neki religiji. So še drugi načini.

Hinavščina, 28.01.2022 ob 09:55

Običajna verska hinavščina. Vse religije tega sveta jo poznajo. Sploh pa, kako je lahko danes v 21. stoletju še kdo v resnici veren. Razumem pripadnost neki skupini ljudi, pa naj bodo to tudi “verniki” iz ekonomsko socialnih razlogov, samo zakaj ravno pripadnost neki religiji. So še drugi načini.

Na žalost drži…

Ja nisi skontu zakaj se gre in kaj se dogaja.. Pol ti pa nadaljne stvari tudi niso jasne.

De mi reci btdt… Od kje zvok?

Ko je u stanju to da stvori?

Neka skala? Pok? Ili ☝?

jah po svoje si priredijo (mi jih je par takih tako razložilo, tudi kar se tič alkota, svinjine…).. glih tko kot cerkvenjaški, ki jim je zapoved biti zvest, potem varajo, v nedeljo se spovejo in so očiščeni grehov.. sama hinavščina..

Neznas btdt… Ja dobro… Ili nisi ni pomislio a? Nisi tolko daleko?? Ja pa tako povej.

Drugace ste vi okarakterizirani kot hinavci. Tako ste naslovljeni.

Ves rožca… Ne pise so taki in taki z izjemo zartrose… Vsi razen ona… Oz vsaj meni ni znano… Mogoc nisem naletel…

Sej so ti napisal vceraj… Tam v temi o masturbiranju…

Se sprasujem ce tvoje fekalije splih smrdijo… Stari to ne more bit.

za sebe se brigi. 

…imaš pa res “srečo”, da jih vidiš, namreč, sedaj ko smo vsi – neprostovoljno – “zarutani”, opazim kvečjemu brezmaskiranega človeka, ne pa muslimansko pripradnico 🙂

p.s.: dejansko me ni nikoli motilo, kako se folk “kamuflira” – če je el na podlagi osebne odločitve …

Pokrij se, ne…

Pa bom razmatral…

Aj oprosticu ti jebacine po šumama kad tolko valjaš…

Tega pa res ni da vc nebi smrdel… Oz da ga sploh ne uporabljas…

Pokvarjeni umi. Umazano pokvarjeno srce.

Pa treba da vam bude toplo u srcu kad vidite pristojno obucenu djevojku. A ne razgolaceno ko neko pocestnico.

Somebody1107, 28.01.2022 ob 10:09

De mi reci btdt… Od kje zvok?

Ko je u stanju to da stvori?

Neka skala? Pok? Ili ☝?

Kva je s tabo? Si preveč not padu?

Somebody1107, 28.01.2022 ob 10:22

Neznas btdt… Ja dobro… Ili nisi ni pomislio a? Nisi tolko daleko?? Ja pa tako povej.

Drugace ste vi okarakterizirani kot hinavci. Tako ste naslovljeni.

Ves rožca… Ne pise so taki in taki z izjemo zartrose… Vsi razen ona… Oz vsaj meni ni znano… Mogoc nisem naletel…

Sej so ti napisal vceraj… Tam v temi o masturbiranju…

Se sprasujem ce tvoje fekalije splih smrdijo… Stari to ne more bit.

A?

Somebody1107, 28.01.2022 ob 10:29

Pokvarjeni umi. Umazano pokvarjeno srce.

Pa treba da vam bude toplo u srcu kad vidite pristojno obucenu djevojku. A ne razgolaceno ko neko pocestnico.

Hja, spodobnost je stvar osebne integritete, ne vere, čeprav osebna integriteta premnogih temelji na veri in se zato ob primernem impulzu ali kritični situaciji sesuje v prah.

Ja to zna bit znak slabega imana.

Somebody1107, 28.01.2022 ob 11:06

Ja to zna bit znak slabega imana.

Kaj pa je to “iman”?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close