zakaj moški zijajo v joške
negotova sem, 09.07.2014 ob 13:09
Danes me je znanec med pogovorom večkrat pogledal v joške in bilo mi je zelo nerodno, saj sva v normalnih kolegialnih odnosih. Nisem imela globok dekolte ampak navadno vsakdanjo majico brez posebnosti. Zato mi ni jasno zakaj je buljil v dekolte, namesto v oči. Pa tudi dva dni nazaj je bilo enako. Moški, med pogovorom se gleda v oči!
Ko ti baba pije možgane in še zadnjo energijo, moraš to nekako kompenzirat.
Zakaj bi jo gledal samo v joške? :))))
En razlog je tudi preprosto lepota ženskega telesa, zgodovina umetnosti je zgodovina upodabljanja ženske forme, nekaj čarobnega je v njej, hipnotizira. Za povrhu je na praktično vsaki ženski nekaj izjemno lepega, na eni obraz, na drugi prsi, tretji stopala, četrti roke…, samo da eni nimajo estetskega čuta in jim za to ni mar, ne prepoznajo in ne znajo ceniti lepote, tudi če jo imajo pri sebi doma.
8409, 28.08.2025 ob 21:00
En razlog je tudi preprosto lepota ženskega telesa, zgodovina umetnosti je zgodovina upodabljanja ženske forme, nekaj čarobnega je v njej, hipnotizira. Za povrhu je na praktično vsaki ženski nekaj izjemno lepega, na eni obraz, na drugi prsi, tretji stopala, četrti roke…, samo da eni nimajo estetskega čuta in jim za to ni mar, ne prepoznajo in ne znajo ceniti lepote, tudi če jo imajo pri sebi doma.
ne seri drkažije levičarsko balkansko.
Kaj pa od povprečnega moškega avstralopiteka lahko pričakuješ? Da bo razumel žensko subtilnost? Avtorica je imela samo majčko čez hribčke, predvidevam da tudi modrček, ampak za žival je že to preveč, da izgubi razsodnost. Je že konec protokola osnovne vljudnosti. Kaj bi šele bilo, če bi punca imela globok dekolte? S tem najbolje testiraš divjaka barbarskega. Če ne zmore pet sekund pogleda v oči, da te ne bi vmes pogledoval v joške, veš, s kako pasmo imaš opravka
ženska mora imeti joške in rit
Forum je zaprt za komentiranje.