Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zakaj moški tako radi lažejo?

Zakaj moški tako radi lažejo?

Ja sej… meni so ti koledarji nad vse zanimivi. Polno je takih z lepimi vrtički, ki kar kličejo po oranju in sejanju :)[/quote]

Kako pa si vedel, kaj točno sem imela v mislih? :))) Zdaj pa le pospravi svoj korenček. :)[/quote]
Poznam te,, oj ti moj vrtiček 🙂

Seks je užitek….ampak samo s tapravimi deci….pa smo spet tam :-)))

Seveda je tudi takih veliko. Enim je to jasno, nekateri pa kar ne morejo in ne morejo verjet. Lepo je sicer brat, da si med temi. Upam le, da nisi pozabila dodat še tistih deset strani pogojev :-)))

S tapravimi ženskami … torej taprav moški s tapravo žensko. Ni kaj filozofirat če si na to namigovala

Toliko različnih mnenj, da ste me čisto zmedli. Sedaj pa res ne vem, a naj grem v fitnes iskat, al v avtomehanično delavnico (da ne bodo viseli samo “mrtvi” koledarji), al nekaj tretjega?
Ma, najboljš, da grem v park, dam noge narazen – da ne bo “zarustala” in naj me natepavajo. Ne bom bogu cajta kradla, ampak uživala – upam, al pa jokala.

Vidim, da je kar veliko špukanja po ženskah, ki ne razprejo noge vsakemu.

Narobe vidiš 🙂

Kaj zdaj hočeš nekaj za vsako ceno? Če boš to delala, boš še dolgo iskala. Take it easy.

Silvija, ne bodi taka tragična junakinja. Moški so različni. Nekateri tu gor se predvsem zafrkavajo in ne bi kar vsake naskočili.

Narobe vidiš :)[/quote]
Mogoče zato ne najde pravega. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Narobe vidiš :)[/quote]
Mogoče zato ne najde pravega. :)[/quote]

Raje ji pomagajta, fanta.

Silvija, ne bodi taka tragična junakinja. Moški so različni. Nekateri tu gor se predvsem zafrkavajo in ne bi kar vsake naskočili.[/quote]

Nisem nobena tragična junakinja. Če bi res to naredila, bi bila prej cipa. Pa vse moške tudi ne dajem v isti koš, ker verjamem, da je več poštenjakov, kot barab. Me bo že življenje samo naučilo in izučilo. Imam še časa na pretek. Čez kakšnih 10 let bom ženska, ki bo vedela malo več o življenju.

Raje ji pomagajta, fanta.[/quote]
Kaj ji nisva dovolj pomagala?

Silvija, ne bodi taka tragična junakinja. Moški so različni. Nekateri tu gor se predvsem zafrkavajo in ne bi kar vsake naskočili.[/quote]

Nisem nobena tragična junakinja. Če bi res to naredila, bi bila prej cipa. Pa vse moške tudi ne dajem v isti koš, ker verjamem, da je več poštenjakov, kot barab. Me bo že življenje samo naučilo in izučilo. Imam še časa na pretek. Čez kakšnih 10 let bom ženska, ki bo vedela malo več o življenju.[/quote]

Tudi za tega je vprašanje, če bo pripravljen čakat toliko časa: http://med.over.net/forum5/read.php?124,9551172

Raje ji pomagajta, fanta.[/quote]
Jaz sem že na pravi strani postavil nekaj vprašanj. Odgovorov ni bilo. Včasih je treba pomoč tudi znati sprejeti.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

V kateri park? 😉

Ne skrbi, tu gor se uporabniki predvsem zafrkavajo, resnih skorajda ni 🙂

Ne skrbi, tu gor se uporabniki predvsem zafrkavajo, resnih skorajda ni :)[/quote]

Je pač tako kot v reali. :))

Ne skrbi, tu gor se uporabniki predvsem zafrkavajo, resnih skorajda ni :)[/quote]

Pravijo, da je v vsakem hecu nekaj resnice.

Kaj je definicija resnosti? Meni je všeč neresnost:)). Zakj bi to zdaj kvarili?:)

Jaz sem pa vedno mislil, da se prav ženske še najbolj spoznate na resnost.

Prave ženske se spoznajo na več stvari!

Jaz sem pa vedno mislil, da se prav ženske še najbolj spoznate na resnost.[/quote]

Seveda da ne, tiste ki si to lahko privoščimo, se še kako rade pohecajo/mo 🙂

Ja kristus božji! Ja pa kaj je stemi babami? Pa kaj se vam je zmešalo?

Kaj pa je narobe, če moški skrbi za svoje telo? Pa saj je njegovo vendar in lahko počne kar želi. Pa še zdravo je.

Kar ostani samska do konca življenja.

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Jaz sem pa vedno mislil, da se prav ženske še najbolj spoznate na resnost.[/quote]

Seveda da ne, tiste ki si to lahko privoščimo, se še kako rade pohecajo/mo :)[/quote]Ampak Silviya je resno mislila po prebranem, da bi šla v park, kjer bi našla fanta/e, če ne bi šparala svoje žajfice
Tako je bilo napisano, oprosti 🙂

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Ma niti ni hudič..Meni je v bistvu zabavno..

Take kot je uporabnica, kateri sem repliciral, imajo večne probleme, ker so po moje premalo družabne, potem pa gredo na forume in iščejo tipe s točno določenimi lastnostmi…

Tip, ki ima kvalitete, se ne bo na nekem forumu zagovarjal pred žensko, o kateri ne ve ničesar in ji dokazoval svoje ustreznosti..

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close