Zakaj moški tako radi lažejo?
Stara sem 25 do 30 let. Do sedaj sem imela dve zvezi s fantoma skoraj iste starosti, ampak tako neresna, da sem rekla, da takšnih maminih maz ne maram več.
Ko najdem kakšnega malo starejšega od sebe, ti pa tako piha na dušo, da popustiš. Ko dobi, kar želi, išče naprej novo tarčo.
A moram iskati med tistimi dosti starejšimi od sebe, ki kao, da so bolj umirjeni, so se dovolj naskakali in bi se radi ustalili in si ustvarili družino v zadnjem trenutku? Kaj pa naj s takim? Ene 10 let se bo posvečal tebi in otrokom, potem bo pa zopet iskal kakšno mlajšo, da se bo izkazoval in dokazoval sebi, da še zmore.
Ravno na takšne tepce naletim zadnje čase. Poročeni, ki imajo doma ženo za marmelado, iščejo pa med.
Tudi na takšne sem naletela, ki naj bi bili ločeni, nazadnje jih pa vidiš nekje v mestu – drži ženo za roko, zraven stopica kakšen otrok, on pa, ko te zagleda zardi in obrne glavo stran, da ga ja katera, ki ji je pihal na dušo, ne bi izdala.
Res ne vem več, ali še sploh obstaja kakšen normalen moški ali pa samo jaz naletim na same bedake.
Rada bi, da mi nekdo pove ali se sploh splača še poslušat moške, ki ti nakladajo, ali ostati sam, saj ne moreš zaupat nikomur več.
Ja, pa berem tu gor, koliko je samskih nad 30+, moški jih pa zavračajo in pravijo, da bi raje starejše ali mlajše, ker takšnih pa ne bi, ker so preveč zafrustirane in da je z njimi nekaj narobe, če še do tiste starosti niso našle nikogar.
Zanima me, v kakšni starosti so moški še najmanj otročji, skrbni, nelažnivci? Ali še sploh obstajajo normalni moški?
Za nobeno tvoje vprašanje ni eksatnega odgovora oziroma pravila. Treba se bo znajti drugače. Če ti ljudje vedno znova lažejo, se je pametno malo zazreti vase in svoje vedenje. Katere laži pa najpogosteje poslušaš? Mogoče je problem samo v tem, ker daš veliko na besede, tudi če pravih dejanj ni.
Hvala, da si me že dopoldan spravil v smeh – bom imela lep dan.[/quote]
Če boš na moške gledala tako slabšalno ne boš mogla dobiti moškega, ki ga želiš kajti moški ne maramo takih žensk.
Popolnoma nesmiselno se je spraševati kaj bo čez 10 let, ker je to špekuliranje in mislim, da si še premlada za kaj takega.
Ali je smiselno imeti tako slabo mnenje o moških glede na dve slabe izkušnji?
Kaj pa to dobi od tebe? Piškote? :))))
Mogoče pa zgolj ti prelahko/prepoceni ponujaš in potem oni samo mal pobrazdajo in gredo dalje?
Podobno kot bi nekdo šel jest v gostilno kjer ni treba skoraj nič plačat za kosilo in si misli, da itak ni nič vredno pa čeprav je bilo okusno in se je do sitega najedel? 😉
Mogoče pa zgolj ti prelahko/prepoceni ponujaš in potem oni samo mal pobrazdajo in gredo dalje?
Podobno kot bi nekdo šel jest v gostilno kjer ni treba skoraj nič plačat za kosilo in si misli, da itak ni nič vredno pa čeprav je bilo okusno in se je do sitega najedel? ;)[/quote]
jaz včasih ne morem verjet kaj slišim od moških…. da prelahko da…. ker debil od moškega bi pa še to svetoval 😀
Nič ne da prelahko… ampak napačnemu…. tu je bistvo!
Podobno kot bi nekdo šel jest v gostilno kjer ni treba skoraj nič plačat za kosilo in si misli, da itak ni nič vredno pa čeprav je bilo okusno in se je do sitega najedel? ;)[/quote]
jaz včasih ne morem verjet kaj slišim od moških…. da prelahko da…. ker debil od moškega bi pa še to svetoval 😀
Nič ne da prelahko… ampak napačnemu…. tu je bistvo![/quote]…. da pa bi dala pravemu ne sme prelahko/prehitro ponujat…. 😉
Me veseli da se včasih tudi strinjava, Matkič :))
Nič ne da prelahko… ampak napačnemu…. tu je bistvo![/quote]…. da pa bi dala pravemu ne sme prelahko/prehitro ponujat…. 😉
Me veseli da se včasih tudi strinjava, Matkič :))[/quote]
Jah v bistvu se strinjava, razlika je samo v tem, da jaz trdim bolj v smeri. dokler ”čaka” na pravega, pa se lahko ma vseeno bolj ali manj fajn z ”nepravimi” …. 🙂
Samo, težava je v tem, da si ne želi “nepravih” in se čuti izkoriščana.[/quote]
Težava je da ona vbistvu sploh neve kaj si želi 🙂
Ker potem ko bo dobla to kar MISLI, da si želi bo enako razočarana … najverjetneje….
Bi pa bilo zanimivo vedeti, kakšne resnične kvalitete te internetne poizvedovalke res posedujejo, ali imajo pač neke finese v smislu zunanjosti, kot večina žensk…Bom drugače vprašal, zakaj vse po vrtsi menite, da ste “ok”?
Zakaj bi bile ve s svojimi, po možnosti tipično ženskimi interesi, kaj bolj ok, od povprečnega samskega dedca?
Hude ocene za osebo ki meni da lahko sodi preko foruma posplošeno 😉
Saj zato pa si najverjetneje samska….vsi ki jih hočeš pa tebe nočejo.
boga….
Zanimivo je, da so laži največkrat deležne ženske, ki pričakujejo zvezo. Le zakaj? Jaz ženskam ne lažem, niti jih ne spravljam v lažna pričakovanja.
Dokler ženske pričakujete neko “resnost” za vsako ceno, je velika verjetnost, d abboste imele opravka pretežno z lažnivimi idioti, za katere je laž in zatrjevanje resnosti sploh edina šansa, da kaj imajo z žensko.
To je pač ena ersnica, preprosta, ženskam ponavadi nedoumljiva, a zato nič manj resnična.
Nič ne da prelahko… ampak napačnemu…. tu je bistvo![/quote]
Kdo bi pa svetoval, da mora vsakemu takoj dat? Tak, ki težko dobi. 😉
Nekako toliko je ”zrelih” moških (po ženski definiciji zrelih) kot je po moški definiciji INTELIGENTNIH oz logičnih žensk…. en ali 2 procenta 😉 😉 😉
Nič ne “padam” in nikomur “ne dajem”. Bila sta samo prva dva – premlada, neresna. Zgleda, da ženske prej “dozorimo” in pridemo k pameti.
In kaj boš ti dajala nasvete, če še svojega ne moreš držati na verigi, hahaha. Si “pametna”, ampak gledaš skozi meglo. Je isti en tak, kot sem zgoraj opisovala, hahaha. Ko se mrzle juhe naveliča, si zaželi vroče.
Sem že “zlezla iz plenic”, izkušenj še res nimam toliko kot nekatere. Morda jih bom imela čez 20 let.
Pa včasih kdo vpraša – za koga jo pa šparaš? Ženska je za nikogar ne špara, ampak se s tistim, s katerim se ujameta, predasta drug drugemu. Da se pa uležeš in čakaš enega jebača al fu’fehtarja – ne, hvala!
Vprašala sem pa samo za mnenje – iščem ne, ker če iščeš, vedno naletiš na smet. Raje počakam na nekoda, ki me bo imel rad, jaz pa njega!
Forum je zaprt za komentiranje.