Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zakaj moški dile na stranišču ne date nazaj dol po mali potrebi?

Zakaj moški dile na stranišču ne date nazaj dol po mali potrebi?

Pri nas je pokrov vedno dvignjen, imamo tako čisto, da školjke ne skrivamo!

Ne razumem zakaj bi morali pokrov spuščati in dvigovati.

Odgovor na objavo uporabnika
Blabla329, 03.11.2021 ob 07:53

Anonimno 10001, 03.11.2021 ob 07:49

Of course, čučavac is the best. 🙂

Bacite školjku i nabavite čučavac, zdravije je – Moje Vrijeme

Drugace je res. Eeee moji vi. In bolj higiensko in bolj zdravo. To naj bi bil naravni polozaj… Kao bolj drobovju prijazen. Sem ze pisal to enkrat… Da nekateri zdravniki priporocajo da si das pod noge prucko. Kao simulira čepeč položaj.

Pojma vi nemate.

Zdravo za črevesje. A za glans nije zdravo?

pri meni doma samo pogledam desko na školjki in se sama spusti dol. In obratno. To je pa 21. stoletje. Doba tehnologije.

..in ko greš kakat avtorica, dvigneš desko preden s krtačo not podrgneš ali kar tako čez desko, da potem kapljice iz ščetke po deski škropijo???

Vyrkk, 03.11.2021 ob 01:06

To pa res sovražim, da moram prijeti za dilo, da se lahko nanjo usedem. Če dilo že dvignite, jo nato še dajte nazaj. Lepo prosim.

Zakaj jo za tabo moram jaz prijeti z roko in dvigniti? Men gre pa to na q*ac. Ko koncas, dvigni desko za sabo. Drugace jo bom od sedaj naprej vedno nehote poscal.

Blabla329, 04.11.2021 ob 12:57

Covid 2021 LE, 04.11.2021 ob 12:46

Zakaj ne ščijem sede: zato, ker se mi je zgodilo, da scavenco nese vodoravno med dilo in školjko ven, potem se  pa pocedi spredaj  po školjki in maš hitro namočene copatev lulenci.

Po je pa še več ponivajna

Ščijem stoje, dilo vsakič obrišem z vlažno krpo, če  se že  kaj odbija oz. bočno nese, da pride  folk za mano na čisto..

Ti mas pa malega….

Napetega in strelja vodoravno. Že mal me vred z dilo vzdiguje, ko sedim.?

Covid 2021 LE, 04.11.2021 ob 16:49

Napetega in strelja vodoravno. Že mal me vred z dilo vzdiguje, ko sedim.?

Ja kako ti je ratalo med sedenjem zadet med skoljko in pokrovom??? Razen ce sega 2 sm pod pokrov…

Vidis meni ne… Moj se vode na dnu skoljke dotakne ko se vsedem…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close