Zakaj moški dile na stranišču ne date nazaj dol po mali potrebi?
Vyrkk, 03.11.2021 ob 01:06
To pa res sovražim, da moram prijeti za dilo, da se lahko nanjo usedem. Če dilo že dvignite, jo nato še dajte nazaj. Lepo prosim.
heh a cel forum k vam hodi na stranišče, da tukaj vsem podajate prošnjo?
Če je pa javno stranišče je pa itak ločeno ženski, moški. Heh jajks
Anonimno 10001, 03.11.2021 ob 07:49
Of course, čučavac is the best. 🙂

Drugace je res. Eeee moji vi. In bolj higiensko in bolj zdravo. To naj bi bil naravni polozaj… Kao bolj drobovju prijazen. Sem ze pisal to enkrat… Da nekateri zdravniki priporocajo da si das pod noge prucko. Kao simulira čepeč položaj.
Pojma vi nemate.
Zartrose izven profila, 03.11.2021 ob 08:16
Vsi skupi bi se naučili, da po uporabi spustite vse dol, tako sedalo kot pokrov. Prvo iz higienskih razlogov-ne šprica voda ven ko jo potegneš drugo zaradi lepšega videza tretje zaradi feng shuja. 🙂
Ja. Ko potegnete vodo v školjki, se kapljice razpršijo več kot 3 m… torej po brisavah v katere si brisete obraz, zobne šcetke…
Uf, 03.11.2021 ob 08:24
Ja. Ko potegnete vodo v školjki, se kapljice razpršijo več kot 3 m… torej po brisavah v katere si brisete obraz, zobne šcetke…
Ja, še prej pa pri stoječem scanju poščijejo vse naokoli v radiju enega metra (pa so lahko snajperisti), ker fizika pač naredi svoje – vključno s sabo. Pa dober tek 🙂
Kaj imate babe za zopernat okoli dile, desc jo dvigne , gre scat, desci koramo zaradi prostate scati stoje, to babam itak dol visi za zdravje descov, ko pa jo ona mora spustiti pa ima itak samo za narediti frc in dila se sama počasi spusti, če imate pa tiste socialne katere kar padejo je pa ti vaš babji problem.
Midva sva to rešila tako da sva odmontirala lijak in namesto njega montirala pisoar, tako je školja vedno dol , desci pa ščijemo v pisoar, roke pa pač greš v kopalnico umit…
Pa dejmo obrnt vprašanje malo naokoli….Zakaj ženske ne zmorete počistit wcja za sabo? Je res tolk težko prijet krtačko al pa wc papir pa očisti /obrist kar je treba??? Greš malo po svetu pa kdaj zalutaš v ženski wc…katastrofa….pol pa k je tam umazano gredo lepo te finoče svinjat še v moškega!! Ampak ja ženske ste čudo!
Zakaj ne ščijem sede: zato, ker se mi je zgodilo, da scavenco nese vodoravno med dilo in školjko ven, potem se pa pocedi spredaj po školjki in maš hitro namočene copatev lulenci.
Po je pa še več ponivajna
Ščijem stoje, dilo vsakič obrišem z vlažno krpo, če se že kaj odbija oz. bočno nese, da pride folk za mano na čisto..
Covid 2021 LE, 04.11.2021 ob 12:46
Zakaj ne ščijem sede: zato, ker se mi je zgodilo, da scavenco nese vodoravno med dilo in školjko ven, potem se pa pocedi spredaj po školjki in maš hitro namočene copatev lulenci.
Po je pa še več ponivajna
Ščijem stoje, dilo vsakič obrišem z vlažno krpo, če se že kaj odbija oz. bočno nese, da pride folk za mano na čisto..
Ti mas pa malega….
Forum je zaprt za komentiranje.