Zakaj mi ni povedal?
S partnerjem sva šla lani za 4 mesece narazen. Potem sva ugotovila, da ne moreva drug brez drugega in sva zdaj že eno leto spet skupaj. Imava dva majhna otroka. Ko sva prišla spet skupaj sva se veliko pogovarjala, kaj sva v tem času počela, se sva s kom bila. Jaz nisem bila z nikomur, niti na pijači, sem mu pa priznala, da sem si nekaj tednov dopisovala z nekom, ampak bolj iz dolgčasa, nisem imela namena z njim niti na pijačo. On je tudi rekel, da si je pisal z nekaterimi. Povedala sem mu, da me ne bi motilo, če bi s katero bil, saj sva šla narazen. Poleg tega vem, da lahko moški seksajo tudi brez čustev. No, zdaj sem po naključju ugotovila, da mi je lagal. Da je celo nekaj vikendov preživel z drugo. Ta ima tudi otroka. Odkar sva midva spet skupaj zagotovo vem, da se z njo ni več dobival. Nikamor ne hodi, ne skriva telefona, vsak večer je z mano. Zdaj pa ne vem, naj mu povem, da sem zvedela? Ne moti me to, daje bil z njo, bolj me moti to, da mi tega ni povedal, čeprav sem ga spraševala in mu povedala, da me ne bi motilo.
Te moti ali te ne moti? Govoriš eno, delaš drugo. Zakaj bi te motilo? Sta bila to obdobje skupaj? Ne. Torej je vsak lahko počel kar je želel in mislil, da je prav. Že tako imata cirkus od življenja s temi razhodi, pomiritvami, zakaj bi prilival olje na ogenj, če ve, da te bo itak motilo. Pa da mu boš to najverjetneje vsakič nabila na nos. Ah, ženske. Raje se posveti trenutni situaciji in ne glej nazaj, kar je bilo je moralo biti, zato da sta danes tu kjer sta. Od tu pa dalje – kako – je odvisno tudi od tebe.
Forum je zaprt za komentiranje.