zakaj mi ne dela Gmail NOtifier
tko fajn je, zdaj pa mi je nehal delat, ikone spodaj sploh ni več … če ga poskusim zalaufat ročno, pa hoče neko geslo??? gesla so vsa vnešena tam kjer so tudi vsi maili napisani … gesla za dostop do Gmail NOtifierja nikoli nisem imela…. kaj mu je?
Ja, res je da sem prenesla posodobitev Firefox-a …. ma….
ali mogoče kdo pozna kakšno podobno zadevo??
Hvala!
Živjo,
upam, da imaš res v mislih GMail Notifier[/url], ker če si do sedaj uporabljala različico Firefox pod 4.0 in naredila nadgradnjo na trenutno najnovejšo 10.0.0.2, potem ti res ne bo (več!) deloval v novejši različici.
Mogoče bi ti bil bolj všeč GMail Manager ? Zna biti pa mogoče tudi tale malc “tricky” za naložit.
Sam sem imel problem z njem že zelo dolgo časa nazaj. Mislim, da je trik v tem, da si moraš GMail Manager-ja naložiti “ročno”. Torej moraš si fizično .xpi datoteko shraniti nekam na trdi disk in potem se napotiti v Firefox -> Tools -> Add-ons (ali Ctrl+Shift+A) in potem tam na tisto zobato kolo klikniti in iz spustnega seznama izbrati možnost “Install Add-on From File…” Potem pa že veš kako naprej, a ne ? 😀
Živjo,
upam, da imaš res v mislih GMail Notifier, ker če si do sedaj uporabljala različico Firefox pod 4.0 in naredila nadgradnjo na trenutno najnovejšo 10.0.0.2, potem ti res ne bo (več!) deloval v novejši različici.
Mogoče bi ti bil bolj všeč GMail Manager ? Zna biti pa mogoče tudi tale malc “tricky” za naložit.
Sam sem imel problem z njem že zelo dolgo časa nazaj. Mislim, da je trik v tem, da si moraš GMail Manager-ja naložiti “ročno”. Torej moraš si fizično .xpi datoteko shraniti nekam na trdi disk in potem se napotiti v Firefox -> Tools -> Add-ons (ali Ctrl+Shift+A) in potem tam na tisto zobato kolo klikniti in iz spustnega seznama izbrati možnost “Install Add-on From File…” Potem pa že veš kako naprej, a ne ? 😀
Forum je zaprt za komentiranje.