Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija Zakaj mi izginja namizje?

Zakaj mi izginja namizje?

A mi zna kdo razložit, zakaj mi že nekaj časa izgine slika na namizju vsakič, ko prižgem računalnik, tako da jo moram vsakič na novo nastavljat, če jo hočem imet? Torej, če si jo zdaj nastavim, bo gor ves čas uporabe računalnika, dokler ga ne izklopim, ko pa ga izklopim in drugič spet vklopim, pa se najprej sicer pojavi tista slika, ki je bila nazadnje nastavljena, potem pa čez nekaj sekund izgine (ko se do konca prižge rač.)
Se da to kako popravit?
Hvala za nasvete in lp, Maja

Verjetno se da, vendar napiši vsaj nekaj podatkov o sebi in svojem mlinčku.
No za začetek o mlinčku…katere windowse uporabljaš, katero grafično kartico imaš, koliko spomina(RAM) ima računalo, uporabljaš Plus!.

windowse imam 95, spomin/ram pa 64 – ja, je bolj slab! :)) (grafična kartica pa ne vem, kakšna je)
Ampak mislim da ni problem v računalniku, saj je prej to delalo, potem pa je menda ob nekih posodobitvah nehalo delat…

Evo, dodajam: graf. kartica je Trident super VGA,
ostalo pa sem že napisala: 133 MHz, 64 Mb RAM, Win 95.
Lp

Mogoče bi blo dobro, da poveš še, katere so tiste posodobitve.

Drugače pa je to zginjanje ozadja največkrat povezano z pomanjkanjem rama. Ne vem, kakšno sliko imaš na ozadju, poskusi mogoče s kakšno majhno pa opazuj če se pri taki dogaja isto.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close