Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija zakaj mi film iz partisa, zapečen na dvd, ne dela na TV?

zakaj mi film iz partisa, zapečen na dvd, ne dela na TV?

Ima končnico: blabla-naslov.DVDRip.XviD-DrSi
Torej bi najbrž moral delati, glede na to da mi na DVD predvajalniku piše, da podpira DivX (a je to isto)?
Imam takšen DVD predvajalnik: http://www.bigbang.si/zvok/predvajalniki-medijev/dvd-predvajalniki/487137-sony-dzvpsr150b
Aja, na računalniku pa normalno dela.

Ko zapečeš na cd ali dvd medij, klikni za “brez večkratnega snemanja” (Nero).

Kje pa naj to kliknem? Imam Windows 7 in vbistvu iz Torrenta samo dam na ctrl+c in grem na DVD ter kliknem Ctrl+v…tako da res ne vem kje naj bi bil ta gumb “brez večkratnega snemanja” (Nero). Kaj pa ta gumb pravzaprav pomeni?

Gre za način snemanja oz. pečenja DVDjev. Zadeva veliko bolj ešpila, če jo ustvariš v programu za izdelavo CD/DVD-jev.

V katerem programu pa? Pa saj a ni vseeno kako spravim film na DVD, važno je da je gor in to je to…

evo, v priponki sem poslikala kako ta film izgleda, samo da je pač na ključku..

Ja kakšne predpotopne DVD playerje pa imate?…..še tisti za 40 € pri starosti 5 let imajo USB vhod….pa kdo hudiča še peče tiste smešne ploščke…jao jao, dejte že enkrat splavat iz ledene dobe…

¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸ Ne prekidaj ženu dok šuti... °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

Imam usb ključek, TV ima usb vhod, pa bi rada določene filme gledala na DVDju. Moja stvar.

V katerem programu pa? Pa saj a ni vseeno kako spravim film na DVD, važno je da je gor in to je to…

evo, v priponki sem poslikala kako ta film izgleda, samo da je pač na ključku..[/quote]

Npr. v programu Nero.
Ponavadi je kakšen izmed teh propgraov že nameščen in ga dobiš skupaj s PCjem.

He, he… ZELO važno je v kakšni obliki (standardu) je gor. SIcer je rezultat takle kot pišeš.

Sicer gre pa tule predvsem za tvoj DVD player bi rekel… že mogoče da bere DIVX, ampak XVID ni čisto isto kolikor vem.
Je podobno – ne pa isto.

Sicer pa natančno preberi dodatke v imenu filma; piše ti da je:
ukraden DVD posnetek (DVDRip)
v
XVID formatu
s podnapisi skupine
Dr-Si (kvalitetni podnapisi).

Imam usb ključek, TV ima usb vhod, pa bi rada določene filme gledala na DVDju. Moja stvar.[/quote]

Mislim da ti na ta način ne bo pognalo fima – TV nima svojega playerja in datoteko obravnava pač kot datoteko.

Imam usb ključek, TV ima usb vhod, pa bi rada določene filme gledala na DVDju. Moja stvar.[/quote]

Mislim da ti na ta način ne bo pognalo fima – TV nima svojega playerja in datoteko obravnava pač kot datoteko.[/quote]

Novejše, boljše TV starosti okrog 3-4 leta že predvajajo divx-e…problem so podnapisi, ki se jih ne da štelat…

Sem probal tud na siol boxu(tisti s diskom) predvajat 8GB velik HD film v 720p, pa dela….problem je pri 1080p, ker ne predvaja zvoka…

¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸ Ne prekidaj ženu dok šuti... °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

Jaz recimo tudi še pečem ploščke 😀

LP

Tota Senka

Kaj je to partisa?

Živjo,

Se je malo zatipkala – partis.

Koliko pa stane?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close