Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek zakaj me ignorira

zakaj me ignorira

Punce ne se sekirat,… Popay ma vas rad.

No, tudi jaz imam podobno izkusnjo….namrec zdi se mi, da se moj ljubimec igra z mojimi custvi in manipulira z menoj? Ce ima kdo izkusnje….naj me popravi. Ko sem z njim ljubeca, mu izkazem svoja custva, me nekako ne uposteva in pravi naj si najdem mlajsega….bla bla. Potem sem pa enkrat sla kolesarit z enim mlajsim, res samo kolesarit in je bil ogenj v strehi. Od tega kolesarjenja je zdaj ze minilo pol leta in se vedno ob priloznosti to omeni, ces da sem ga prizadela. Potem ga poklicem in imam obcutek, da nisem zazeljena, ce pa ga ne poklicem je pa spet cuden, v smislu ce imam drugega????In ko ga zavrnem oz. po domace hocem nacevljat, postane ves meden in me nekako omehca, ko to doseze pa spet ista pesem. Rad bi, da sem mu zvesta, hkrati pa trdi da je zame prestar???? Ze v startu bi naj pecal babice, ne pa mene mlado, Dijo Mijo in ko mu recem naj gre pred upomojenski dom pecat, je pa uzaljen:( Ne razumem tega tipa, sebe tud ne, ker se z njim ubadam:( Kak nasvet, prosim:) A je to manipulator ali kaj?

Najboljše zate bi bilo, če bi ga pustila in si našla drugega. Trenutno imam tudi jaz opravka z manipulatorjem, ampak iz principa se mu ne pustim. Boli me, kar počne, ampak … bo že. Srečno ..

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close