zakaj majo poročene ženske to srečo??
samo razmišljam pozitivno:)))[/quote]
nadgradnja tvojega razmišljanja bi blahko bla, da jim ta poročena posodi moža, da jih uglasi, da bojo naisti frekvenci kot žena in posledično zanimive za moški svet :)[/quote]
lahko bi bla ja:))
kaj pa to : kaj-moski-sovrazijo-pri-zenskah
samo razmišljam pozitivno:)))[/quote]
nadgradnja tvojega razmišljanja bi blahko bla, da jim ta poročena posodi moža, da jih uglasi, da bojo naisti frekvenci kot žena in posledično zanimive za moški svet :)[/quote]
lahko bi bla ja:))
kaj pa to: http://24ur.com/ekskluziv/zanimivosti/kaj-moski-sovrazijo-pri-zenskah.html
zakaj le? večina samskih moških misli da so poročene ženske potrebne ko sahara vode, predvsem zato ker mislijo da poročeni več ne seksajo in si obetajo seks svojega življenja..[/quote]
Tudi meni se to zdi še najbolj oprijemljiva razlaga – da ko ga poročena ženska/moški zažura v stari družbi, je kot pes, ki se je strgal s povodca.
da imaš težave z dojemanjem napisanega?))[/quote]
spet ti…eh dans se mi neda…pejt drugam oz. v drugi peskovnik:)[/quote]
boga tvoja..da se ti pri teh letih ne da..a pol še sam ližeš al kaj? al se ti tud ne da? si bolj za črnogorsko varianto..se vsede nate in počakaš na potres?))))
te prepuščam v aleksandrine skrbe roke. nič bat))
spet ti…eh dans se mi neda…pejt drugam oz. v drugi peskovnik:)[/quote]
boga tvoja..da se ti pri teh letih ne da..a pol še sam ližeš al kaj? al se ti tud ne da? si bolj za črnogorsko varianto..se vsede nate in počakaš na potres?))))
te prepuščam v aleksandrine skrbe roke. nič bat))[/quote]
čuj ti Werner…ne-ne-ne-gane-me:))))
Forum je zaprt za komentiranje.