zakaj majo poročene ženske to srečo??
Ah klasika. Sej pri moških je isto.
Ko sem bil 24-leten šmrkavec in sem šel ven pecat, me nobena ni šmirglala. Moral sem se na zobe metat, da sem prišel vsaj do seksa, kaj šele več.
Zdaj ko sem poročen, če grem s fanti ven na pijačo, bi si lahko ob vsakem takem večeru kakšno peljal. Ker sem zvest, si je seveda ne.
Po moje je fora v tem, da zasedeni ljudje oddajamo neko drugačno energijo, kot samski. Samski tip deluje obupano in to ženske odbija.
po moje pa ni nobene filozofije, le energija, ki jo oddaja ženska. svetleči učki in volja do življenja. poročena ali neporočena. vse ostalo so le tolažbe. 🙂
ampak tudi veliko žensk izgublja svojo ženskost. in to jemlje za svojo pravico, hkrati pa ne priznava moškim, da se umaknejo pred ‘tekmecem’.
seveda posledično, ker čakajo na moške in od večine ni nič in potem same prevzamejo vlogo in itak, da spet ni nič, ker se taki tipi ustrašijo.
in ženske pol v roke knjige in priročnike na temo “kje je zajebala”, ker je nekako v ženski naturi iskanje krivde v sebi in potem večina preživi lajf v iskanju razloga zakaj je tako.
enostavno se bo treba počasi sprijazniti, da je vse podrekano in da je prvinskih ljudi malo
mislim, da je krivda deljena. če se postavim v vlogo moškega, me ne bi zanimale ženske, ki samo pljuvajo po moških in hvalijo sebe, kako so oh in sploh. prav tako lahko rečem, da me niso nikoli zanimali moški, ki vso krivdo valijo na ženske…
mislim, da je krivda deljena. če se postavim v vlogo moškega, me ne bi zanimale ženske, ki samo pljuvajo po moških in hvalijo sebe, kako so oh in sploh. prav tako lahko rečem, da me niso nikoli zanimali moški, ki vso krivdo valijo na ženske…[/quote]
koker sem razumela to je bla faza ogledovanja v teku, ne pogovarjanja, tko da še niso prišli do tam kjer pišeš ti
Forum je zaprt za komentiranje.