Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek zakaj majo poročene ženske to srečo??

zakaj majo poročene ženske to srečo??

Grem ven s prijatelco-srečno poročeno, me ostale punce pa smo samske-: 35+ . In ona se gre samo malo zabavat, me pa mogoče tud kakšenga zapet. in na koncu se vsi samo okol nje vrtijo-pa še sami to samski!!!, okol nas samskih pa sami sex avanturisti…:-(
pol pa dobi fanta-če lahko!..:-(

Prijateljica diši po sreči, ve ostale pa po feromonih!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Ah klasika. Sej pri moških je isto.

Ko sem bil 24-leten šmrkavec in sem šel ven pecat, me nobena ni šmirglala. Moral sem se na zobe metat, da sem prišel vsaj do seksa, kaj šele več.

Zdaj ko sem poročen, če grem s fanti ven na pijačo, bi si lahko ob vsakem takem večeru kakšno peljal. Ker sem zvest, si je seveda ne.

Po moje je fora v tem, da zasedeni ljudje oddajamo neko drugačno energijo, kot samski. Samski tip deluje obupano in to ženske odbija.

jaz ženski, ki išče-peca že v očeh vidim da mrzlično išče…take se bojimo, sploh pa take, ki se ji čas izteka in išče 100/h, to moški čutimo..
Ko boš šla ven kar tako brez da bi mislila na to, ali boš koga upecala, se bo zadeva bistveno spremenila.

kje to čutiš? pa ne mi rečt, da te začne na vodo tiščat :))

obstaja tut mošnost, da se lepijo nanjo, ker vejo, da se jim ne bo treba resno ukvarjat z njo, da bojo malo povrtnarili in to bo to

kje to čutiš? pa ne mi rečt, da te začne na vodo tiščat :))[/quote]

kje ta senzibilna sorta tipov nek raste :)))))

čutijo in večina tut podre vse ki se jim izteka al pa tut ne 🙂
kekci

hehehe.. točno to aleksandra. :))

po moje pa ni nobene filozofije, le energija, ki jo oddaja ženska. svetleči učki in volja do življenja. poročena ali neporočena. vse ostalo so le tolažbe. 🙂

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

včasih je blo manj teorije in moški so blili prvnski, ne tele čuteče barbike, ki na koncu končajo v kopalnici ob blažanem pogledu sam nase

ampak tudi veliko žensk izgublja svojo ženskost. in to jemlje za svojo pravico, hkrati pa ne priznava moškim, da se umaknejo pred ‘tekmecem’.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

kje to čutiš? pa ne mi rečt, da te začne na vodo tiščat :))[/quote]

Urin je rahlo pekoč in zaudarja po negotovi (nemamini) prihodnosti.

seveda posledično, ker čakajo na moške in od večine ni nič in potem same prevzamejo vlogo in itak, da spet ni nič, ker se taki tipi ustrašijo.

in ženske pol v roke knjige in priročnike na temo “kje je zajebala”, ker je nekako v ženski naturi iskanje krivde v sebi in potem večina preživi lajf v iskanju razloga zakaj je tako.

enostavno se bo treba počasi sprijazniti, da je vse podrekano in da je prvinskih ljudi malo

Po mojem opažanju se med sabo itak poparčkajo:

-dedci in ženstvene ženske
-pomehkuženci in “emancipiranke”

Edina vrsta moškega, ki ga lahko dobi ženska, ki je ubila svojo ženstvenost, je pomehkuženec. Noben normalen dec ne mara možače ob sebi.

huh kako filozofirate…bv.

pomoje je pa stvar enostavna…tista poročena je enostavno kul:))

kul za?

mislim, da je krivda deljena. če se postavim v vlogo moškega, me ne bi zanimale ženske, ki samo pljuvajo po moških in hvalijo sebe, kako so oh in sploh. prav tako lahko rečem, da me niso nikoli zanimali moški, ki vso krivdo valijo na ženske…

kul za?[/quote]

neobremenjena.

včasih so tud ženske ble bolj praktične…manj so brale knjige:)

kul za?[/quote]

neobremenjena.[/quote]

hvala:)

mislim, da je krivda deljena. če se postavim v vlogo moškega, me ne bi zanimale ženske, ki samo pljuvajo po moških in hvalijo sebe, kako so oh in sploh. prav tako lahko rečem, da me niso nikoli zanimali moški, ki vso krivdo valijo na ženske…[/quote]

koker sem razumela to je bla faza ogledovanja v teku, ne pogovarjanja, tko da še niso prišli do tam kjer pišeš ti

če je ogledovanje..je pa še bolj enostavno…vse je v fizičnem videzu poročene:)ane

aleksandra, a sem spregledala kakšne etiketke na čelu, ali pa na levi rami? 🙂

energija, energija klicajček!!

ali misliš, da je samo poročena dobro zgledala, vse ostale pa slabo?

aleksandra, a sem spregledala kakšne etiketke na čelu, ali pa na levi rami? :)[/quote]

po moje najbolje, da to posnameš in bom pol loh bl natančno povedala :))))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close