Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zakaj LGBT v Sloveniji še rabi parado ponosa?

Zakaj LGBT v Sloveniji še rabi parado ponosa?

Zakaj LGBT v Sloveniji še rabi parado ponosa? Saj ima že vse pravice, mar ne? Lahko se celo poročijo med seboj že… Kaj jim še manjka? Ali gre tukaj zgolj za razkazovanje? Ok potem.

Seveda rabijo. Da provocirajo nas, ki smo izrazili večinsko voljo ljudstva. In jo je pedelitika povozila.

Zaradi takih tem.

Če bi zdaj utihnili, bi se morda lahko zgodilo, da bi spet glasnejši prevladali in jih stlačili nazaj v predale, v katere ne spadajo.

Meni so všeč te parade, ker so pisane, ljudje zgledajo veseli (ker se ‘borijo’ zase) in so neškodljive. Najbolj zanimiva parada, ki sem jo videla je bila v Amsterdamu. Cel žur!

Paradoksalno je to, da rabijo parado točno zaradi takih, kot si ti.

S parado ponosa se prevzgaja prebivalstvo in meri višina družbene tolerance. Kar primerjajte prvo parado v Splitu, ki je šolski primer netolerantnosti družbe in si jo zamislite še bolj v smeri Juga. Recimo v Istambulu, in potem v Berlinu.

Da organizatorji služijo.

Demokracija je za vse! 😉

Spet se zgovarjaš na druge.
Parade rabijo zaradi sebe, ker so še vedno polni kompleksov,ki seveda ne izginejo z enakopravnostjo.

Mislim, da je Robi zajel bistvo.
Sicer pa, prejšnji teden sem tukaj brala, da na to, da sem mama, nimam bit kaj ponosna. Tile knedli so pa lahko… Na kaj že? Pa še mavrico so spridili.

Zakaj pa krščanarji rabijo procesije? Saj jih nihče več ne preganja. Še celo nagrabili so si premoženja z denacionalizacijo, da glava boli! Ampak oglašajo se pa nonstop. Zakaj to rabijo?

Kdo so to krščanarji?

Verska sekta, ki klečeplazi po cerkvah, grabi bogastvo in spolno zlorablja otroke.

S paradami se kaže moč in ego in se sporoča, kdo je glavni. Vedno je prisoten tudi najmanj namig grožnje in totalitarizma. Velja za vse, od vojaških parad do pusta in do parade ponosa.

Verska sekta, ki klečeplazi po cerkvah, grabi bogastvo in spolno zlorablja otroke.
[/quote]

Kdo grabi bogastvo in kdo zlorablja otroke? Ljudje, ki hodijo v cerkev? Lahko kakšen dokaz, vir?

Mene ne motijo

Tam že ena piše, da je ponosna, ker je večno samska, skratka zmešancev in zmešank imammo vse sorte in čedalje več povsod, lahko bi vsi imeli svoje parade ponosa, ne le spolno nagnusno moteni.

Verjamem, nisi neka huda izjema, zagotovo boš podprlo legalizacijo pedofilije, ki jo vse glasneje azhtevajo, saj so drugačni in je tudi to njihova pravica?

[/quote]
A je manj peder, če je duhovnik? Ne razumem tega, ker ti duhovniki so tudi pedri, enako kot vi, ki zlorabljajo mlade fantke? Po čem bi vi to hoseksualno motenost ločevali od homoseksualne motenosti?

Zanimiv pogled, vreden razmisleka.

Zanimiv pogled, vreden razmisleka.
[/quote]
Za razmislek je mnogo prepozno, večina evropskih držav je pregloboo zabredla, da bi bila možna razmna rešitev. Razmišljat bi morala čreda, ko je aplavdirala “pravicam” teh in onih.

Prosim, pedofelija in homoseksualnost sta dve različni reči. Ampak vsem ki tega nevedo ni za zamerit ker se pač niste še nič naučili a verjamem da se boste in homoseksualnost ni greh je ist kot je heteroseksualnost.

Pedofilija in pedranje gresta z roko v roki. Končno dejanje je popolnoma isto – vtikanje tiča v usranijo.

Oboje bi bilo treba preseliti na kak osamljen otok brez možnosti vrnitve. Čez 300 let pa pogledati, kako kaj njihovo potomstvo, ha, ha, ha, …..

Pedofilija in pedranje gresta z roko v roki. Končno dejanje je popolnoma isto – vtikanje tiča v usranijo.

Oboje bi bilo treba preseliti na kak osamljen otok brez možnosti vrnitve. Čez 300 let pa pogledati, kako kaj njihovo potomstvo, ha, ha, ha, …..

Še en latentni gej.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close