Zakaj krepostneži mislite, da ste kakorkoli boljši?
Tako je. Ampak zakaj potem vsiljujete ljudem recepte, kaj naj bi bilo prav?[/quote]
Pa, mislim, da hočejo pač vam dopovedat da je izkušnja (življenja) kot ga imajo bolj osrečujoča kot vaša. Mislim, vsak je bil včasih samski, niso pa vsi (še) bili v zadovoljujoči zvezi. Naprimer.
Oni vedo, kako je to biti samski, vi pa ne veste, kako je biti to srečen in zadovoljen v odnosu. 🙂
Tako nekako. Recimo.
Zdaj, koliko pa je res… ;)[/quote]
Am, jst sem dal oboje čez. Torej sem bolj izkušen od njih, ker sem zmožen tudi kot samski ostat zadovoljen. Za njih pa je just one way traffic, tisti ki so samski, so prec nezadovoljni, nezreli, neizkušeni itd. Eno ubogljivo glupačo povprečnega izgleda si je potegnil iz interneta, zdaj pa je že kao na boljšem kot jaz. Nobene logike lol
A vam izdam eno skrivnost, zakaj je večina teh družinskih nice guyev bolj zadovoljnih v zvezi, kot pa še naprej furat samski staž ? Zato, ker so to sami introvertirani čudaki, brez lajfa, brez ciljev, brez hobijev, brez prijateljev,…Na nekoga se pač morejo obesit. Brez ženske se počutijo ničvredni, osamljeni, nezažljeni na tem svetu…
Pa, mislim, da hočejo pač vam dopovedat da je izkušnja (življenja) kot ga imajo bolj osrečujoča kot vaša. Mislim, vsak je bil včasih samski, niso pa vsi (še) bili v zadovoljujoči zvezi. Naprimer.
Oni vedo, kako je to biti samski, vi pa ne veste, kako je biti to srečen in zadovoljen v odnosu. 🙂
Tako nekako. Recimo.
Am, jst sem dal oboje čez. Torej sem bolj izkušen od njih, ker sem zmožen tudi kot samski ostat zadovoljen. Za njih pa je just one way traffic, tisti ki so samski, so prec nezadovoljni, nezreli, neizkušeni itd. Eno ubogljivo glupačo povprečnega izgleda si je potegnil iz interneta, zdaj pa je že kao na boljšem kot jaz. Nobene logike lol[/quote]
Eno je kvantiteta izkušenj, drugo pa kvaliteta. Kakšni so “parametri”, da si dal oboje (enakovredno) čez. Če bi bil v vezi srečen, bi očitno bil še vedno v vezi … ali pač? Če pa v vezi nisi bil srečen, potem je spet vprašanje, kaj si dal čez….
Kdo ti pa je rekel, da logično razmišljaš? Pa saj ti ves čas govorimo, da si preveč čustven in se razburjaš za stvari, ki jih sploh ne poznaš.
Am, jst sem dal oboje čez. Torej sem bolj izkušen od njih, ker sem zmožen tudi kot samski ostat zadovoljen. Za njih pa je just one way traffic, tisti ki so samski, so prec nezadovoljni, nezreli, neizkušeni itd. Eno ubogljivo glupačo povprečnega izgleda si je potegnil iz interneta, zdaj pa je že kao na boljšem kot jaz. Nobene logike lol[/quote]
Eno je kvantiteta izkušenj, drugo pa kvaliteta. Kakšni so “parametri”, da si dal oboje (enakovredno) čez. Če bi bil v vezi srečen, bi očitno bil še vedno v vezi … ali pač? Če pa v vezi nisi bil srečen, potem je spet vprašanje, kaj si dal čez….[/quote]
Tvoj problem, če nič nisi sposobna zastopit. Ženska pamet pač… 🙂
Eno je kvantiteta izkušenj, drugo pa kvaliteta. Kakšni so “parametri”, da si dal oboje (enakovredno) čez. Če bi bil v vezi srečen, bi očitno bil še vedno v vezi … ali pač? Če pa v vezi nisi bil srečen, potem je spet vprašanje, kaj si dal čez….[/quote]
Tvoj problem, če nič nisi sposobna zastopit. Ženska pamet pač… :)[/quote]
Ti si rekel svoji “čuj, jaz sem presrečen s teboj, ne morem več tako naprej”. :))
Kakšna neumnost…… torej če predpostavljamo da so On_ Marko, Robi ipd. imeli več kot eno zvezo so enako imeli slabe, ampak dokelr so bil iv zvezi pa je bila še ok? Torej po tvoji smeri razmišljanja je vsak ki je trenutno v zvezi srečen v zvezi, vsak ki pa ima 1 ”propadlo” zvezo ali več pa je ”vprašanje kaj je dal čez” Z drugimi besedami, to ali je kdo imel kvalitetno izkušnjo lahko ocenimo šele po koncu življenja…. pametno ni kaj 😉
Ti kar ostani pri tvojem samskem stanu … kaj drugega dvomim, da ti preostane
Kakšna neumnost…… torej če predpostavljamo da so On_ Marko, Robi ipd. imeli več kot eno zvezo so enako imeli slabe, ampak dokelr so bil iv zvezi pa je bila še ok? Torej po tvoji smeri razmišljanja je vsak ki je trenutno v zvezi srečen v zvezi, vsak ki pa ima 1 ”propadlo” zvezo ali več pa je ”vprašanje kaj je dal čez” Z drugimi besedami, to ali je kdo imel kvalitetno izkušnjo lahko ocenimo šele po koncu življenja…. pametno ni kaj ;)[/quote]
Na zadevo gledaš zelo absolutistično.
Ali je vsakdo, ki je bil par mesecev, eno leto, dve leti, samski kompetenten, da sodi, da je življenje v dvoje bolje, kot da si samski? Dvomim ..
Zakaj bi potem nekdo, ki je “probal” s nekom hodit 6 mesecev, eno leto, dve leti in mu je veza propadla, kompetenten, da sodi o tem, kaj je bolje?
Daj Pandora, razloži ti nam malo to tvojo silno teorijo oz tale odstavek…….
Torej, vedno ko si v zvezi, si ”srečen”, če greš ven, več nisi srečen……. če daš več kot 1 vezo skoz, vprašanje kakšne so ble te zveze in kako verodostojen si…………
Kdaj torej lahko končno ocenimo da je nekdo verodostojen, kdo je izdal te ”parametre” in jih določa in spreminja?
Torej po tvoje, je verodostojen le in izključno moški oz. oseba ki je v prvi zvezi do konca lajfa……… ker potem je v srečni zvezi in je verodostojen, drugače vprašanje če so ”parametri” pravi in nam kvaliteto povozi kvantiteta………
Tako nekako. Recimo.
Am, jst sem dal oboje čez.
Tudi oni so dali oboje čez. Tudi sama osebno. Ob tem bi poudarila tudi dejavnik časa, koliko časa si bil z nekom v vezi. Leto, dve, ali 10 let in več. Je razlika, veš. Nekaj zaradi dolžine odnosa, nekaj zaradi vseh preizkušenj življenja, ki lahko odnos poglobijo, ali pa ga prekinejo. In nekaj zaradi starosti osebe. Tudi mi se s starostjo spreminjamo. Vrednote, zamisli, prepričanja, ki smo jih imeli kot 20-letniki se spremenijo, nadomestijo z drugimi, ko si star 40 in več oz. tekom staranja. (Leta so samo za primerjavo).
Torej sem bolj izkušen od njih, ker sem zmožen tudi kot samski ostat zadovoljen.
Tudi oni so bili kot samski zadovoljni. Tudi jaz. Za nekaj časa oz. dokler nismo v življenju naleteli na nov obraz, novo možnost, nov odnos. Za njih pa je just one way traffic, tisti ki so samski, so prec nezadovoljni, nezreli, neizkušeni itd.
Tu se pa strinjam s tabo. Ne verjamejo ti, da si res tako srečen in zadovoljen, kot pišeš. Priznam, tudi sama sem v dvomih. Ampak to je samo zato, ker sklepam po sebi in po svojih izkušnjah. [/quote]
Ti kar ostani pri tvojem samskem stanu … kaj drugega dvomim, da ti preostane[/quote]
Haha, pravemu si šla to napisat 😀
Samo to bom napisu. Prej si jst poiščem babo, kot si ti tipa. Še isto minuto pokličem eno, s katero sva se btw že večkrat dobila na pijački, ji rečem, da bi bila dobra ideja, če bi postala par, in voila, že sem v zvezi, in ravno toliko srečen, kot ti bebavi tradicionalisti, ki jih tu zagovarjaš 🙂
Am, jst sem dal oboje čez.
Tudi oni so dali oboje čez. Tudi sama osebno. Ob tem bi poudarila tudi dejavnik časa, koliko časa si bil z nekom v vezi. Leto, dve, ali 10 let in več. Je razlika, veš. Nekaj zaradi dolžine odnosa, nekaj zaradi vseh preizkušenj življenja, ki lahko odnos poglobijo, ali pa ga prekinejo. In nekaj zaradi starosti osebe. Tudi mi se s starostjo spreminjamo. Vrednote, zamisli, prepričanja, ki smo jih imeli kot 20-letniki se spremenijo, nadomestijo z drugimi, ko si star 40 in več oz. tekom staranja. (Leta so samo za primerjavo).
Torej sem bolj izkušen od njih, ker sem zmožen tudi kot samski ostat zadovoljen.
Tudi oni so bili kot samski zadovoljni. Tudi jaz. Za nekaj časa oz. dokler nismo v življenju naleteli na nov obraz, novo možnost, nov odnos. Za njih pa je just one way traffic, tisti ki so samski, so prec nezadovoljni, nezreli, neizkušeni itd.
Tu se pa strinjam s tabo. Ne verjamejo ti, da si res tako srečen in zadovoljen, kot pišeš. Priznam, tudi sama sem v dvomih. Ampak to je samo zato, ker sklepam po sebi in po svojih izkušnjah. [/quote][/quote]
Kaj me briga koliko žensk so ti luzerji že zamenjali in koliko let so zapravili z vsako ? Bistvo ste pa izpustili – Kakšne so bile te njihove ženske in kje so jih spoznali. Jaz se grem stavit, evo 500 eur, z vsakim izmed vas plešastih kmetov, da je moja bivša bila privlačnejšega videza, kot vse vaše babe skp. Da o karizmi, razgledanosti, dobrem humorju niti ne začnem…
Oni ne vedo, kako je biti samski na moj način. tega niso nikoli delali.
Možno. Verjetno. Je pa prav tako verjetno, da niso nikoli bili samski na tvoj način zaradi vrednot, ki jih imajo. Ali imamo. Jaz si res ne predstavljam, da bi lahko bila srečna ob menjavanju partnerjev. Prej obratno. Je prevelika teža nekega obsojanja, da bi jo bila pripravljena nositi. In nisem nedovzetna za mnenja svojih bližnjih. Ne vem, si ti (v kolikor tvoji bližnji gledajo na tovrstno življenje, ki ga sedaj živiš, z obžalovanje ali jezo ali obsojanjem)?
Nisem cel lajf samski, jaz sem živel z žensko.
Si? Žal mi je. Zakaj naj bi njim evrjel, da so ravno njihove veze srečne in zadovoljne?
Tudi sama nisem pripravljena verjeti, da je njihovo življenje kot iz pravljice. Ni. Če gledam po sebi, ni. Ampak če se vprašam, danes, sedaj, ali bi raje bila samska, kot sem bila v letih, ko sem bila stara 20 let, ali pa raje ostanem v takem življenju, kot ga živim, potem bi vedno izbrala to, kar in kako živim. Ali če poenostavim, da mi nekdo da na izbiro, da me vrne v čas leta in leta nazaj, v mladost, da še enkrat lahko začrtam novo pot (vendar brez partnerja, ki ga imam, brez življenja, ki ga sedaj živim, pa čeprav z drugim partnerjem,), ali pa da še enkrat podoživim vse, kar sem doživela v teh letih, ko sem partnerka in mama, bi izbrala zadnje. Torej življenje, ki ga sedaj živim.
Najbrž bi tudi ti za sebe to izbral, kajne. Življenje, ki ga sedah živiš, ki ga živiš kot samski. Ker kdor tega ne bi izbral, je čas, da nekaj na tem naredi. [/quote]
[/quote]
Kaj me briga koliko žensk so ti luzerji že zamenjali in koliko let so zapravili z vsako ? Bistvo ste pa izpustili – Kakšne so bile te njihove ženske in kje so jih spoznali. Jaz se grem stavit, evo 500 eur, z vsakim izmed vas plešastih kmetov, da je moja bivša bila privlačnejšega videza, kot vse vaše babe skp. Da o karizmi, razgledanosti, dobrem humorju niti ne začnem…[/quote]
In vendar- je bivša…
Kaj me briga koliko žensk so ti luzerji že zamenjali in koliko let so zapravili z vsako ? Bistvo ste pa izpustili – Kakšne so bile te njihove ženske in kje so jih spoznali. Jaz se grem stavit, evo 500 eur, z vsakim izmed vas plešastih kmetov, da je moja bivša bila privlačnejšega videza, kot vse vaše babe skp. Da o karizmi, razgledanosti, dobrem humorju niti ne začnem…[/quote]
In vendar- je bivša…[/quote]
Ni mi jasno zakaj je tako dobro partijo izpustil iz rok…
Forum je zaprt za komentiranje.