Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zakaj krepostneži mislite, da ste kakorkoli boljši?

Zakaj krepostneži mislite, da ste kakorkoli boljši?

Včasih si mislim, da se gre le za pretiravanje in provokacijo. :)[/quote]

Jap! Po moje mora biti to ena hudo dobra bejba. 😉

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Jap! Po moje mora biti to ena hudo dobra bejba. ;)[/quote]

v primerjavi s tabo, je takih 3,5 milijarde ☺

Jap! Po moje mora biti to ena hudo dobra bejba. ;)[/quote]
Stavim, da je mačka in pol! :))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

čakaj malo, kak pol izpade smešno On_ ko je govoril da je že 1000 TISOČ let enako? – 955 let?![/quote]
Problem je v tem, kako si ti to argumentiral. Ker On_ danes (po tvoje) ne peca, ne more govorit. A ti pa si pecal pred 20 leti, da lahko? On_ ima drugačen argument za svojo trditev, zato mu dajem na nek način prav.
Če si pa že tako sveto prepričan, pa boš ja znal z lahkoto opisati razlike med včasih in danes.[/quote]Matkic trdi, da kdor se je pred 20leti naučil plavat ta danes tega več ne zna, ker danes teče v reki drugačna voda kot je tekla takrat….
In to trdi brez bilokakih argumentov, kar tako nekaj od oka.
Sicer res ne vem kaj naj bi jaz počel z 240mesecev staro punčaro, ki mi jo on ponuja kot neko referenco…. aja njeno št bi moral izprosit…. 😀

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Kako pa ti veš? Jaz v reali bom tudi trdila, da sem samska, ker mi tako paše. Na netu pa si upam priznati, da sem zagrenjena, ker nikakor ne najdem tipa, da mi preseda biti samska, da si želim živeti v dvoje. V reali pa bom seveda veselo zatrjevala kako je fajn biti samska in kake so vse prednosti samskosti in tako naprej.[/quote]

https://www.youtube.com/watch?v=mHeK0Cwr9sg&feature=youtu.be

Problem je v tem, kako si ti to argumentiral. Ker On_ danes (po tvoje) ne peca, ne more govorit. A ti pa si pecal pred 20 leti, da lahko? On_ ima drugačen argument za svojo trditev, zato mu dajem na nek način prav.
Če si pa že tako sveto prepričan, pa boš ja znal z lahkoto opisati razlike med včasih in danes.[/quote]Matkic trdi, da kdor se je pred 20leti naučil plavat ta danes tega več ne zna, ker danes teče v reki drugačna voda kot je tekla takrat….
In to trdi brez bilokakih argumentov, kar tako nekaj od oka.
Sicer res ne vem kaj naj bi jaz počel z 240mesecev staro punčaro, ki mi jo on ponuja kot neko referenco…. aja njeno št bi moral izprosit…. :D[/quote]
Treba ga je vrečt v vodo, pa ima da splava. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Jah no, sej si tudi ta punčara s tabo nima kaj počet..

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Jah no, sej si tudi ta punčara s tabo nima kaj počet..[/quote] 🙂 Se sekiraš?
Jaz se ne :)))

V resnici to svoje “resno življenje” sovražijo iz dna duše, ker jim prinaša samo razočaranje in bolečino.

Drži se tvoje, kakršnakoli je, samo to ti pravim..

Drži se tvoje, kakršnakoli je, samo to ti pravim..[/quote]
Verjetno se je zato tudi poročil z njo, kaj praviš.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ne Dater. Pomembno je, da je moški razgledan, izobražen, z visoko stopnjo čustvene inteligence…a veš, če ima vse to (poleg seveda milijona specifičnih, ustreznih, zadovoljivih karakteristik), potem ni problem niti služba niti kaj več kot eksistenca niti dobiti žensko niti…ves svet ti leži pred nogami. Če si pa buhtelj, pol pa je frka. To pa drži.[/quote]
Na splosno…

Kot prvo, ne gre za to, da se samo zavidljivo zaposleni, situirani, …  moski poparckajo. Seveda se marsikdo. Gre bolj za to, da zenske, kadar zavestno “iscejo” kandidata za “resno” zvezo, “iscejo” predvsem providerja, ki jim je fizicno in karakterno “prebavljiv”. Od tod trditev, cash picke. Moski pa lepoto, s prebavljivimi ostalimi lastnostmi.

Da smo si na jasnem, za brezposelno cvirntrajberco je ze na crno zaposlen mehanik providerski tip. To razlozi tisti del, da imajo tudi skromni providerji resne punce ali zene. 

Lahko je tip ne ve kaksna izobrazena in razgledana inteligenca, pa ce se zenski ne bo ZDEL za njene pojme dovolj financno stabilen, kar je kot receno relativen pojem, ga ne bo imela za “normalnega” oz. primernega zanjo (da se z njim npr. poroci, blabla), pa ceprav je sama brezposelna debela falirana studentka.
Obratno pa vecino moskih se tako uspesna karieristka ne bo zanimala, ce ni fizicno kolikor toliko okay.

Folk niti tako preprostih stvari ni sposoben dojet.

Potem pa dobiš odgovor “posplošuješ”, nismo vsi isti, pa ti kar nekaj filozofira tam v tri krasne. Bo treba počasi iz tiste jame vn prilezt pa mau med ljudi…

Ne Dater. Pomembno je, da je moški razgledan, izobražen, z visoko stopnjo čustvene inteligence…a veš, če ima vse to (poleg seveda milijona specifičnih, ustreznih, zadovoljivih karakteristik), potem ni problem niti služba niti kaj več kot eksistenca niti dobiti žensko niti…ves svet ti leži pred nogami. Če si pa buhtelj, pol pa je frka. To pa drži.[/quote]
Na splosno…

Kot prvo, ne gre za to, da se samo zavidljivo zaposleni, situirani, …  moski poparckajo. Seveda se marsikdo. Gre bolj za to, da zenske, kadar zavestno “iscejo” kandidata za “resno” zvezo, “iscejo” predvsem providerja, ki jim je fizicno in karakterno “prebavljiv”. Od tod trditev, cash picke. Moski pa lepoto, s prebavljivimi ostalimi lastnostmi.

Da smo si na jasnem, za brezposelno cvirntrajberco je ze na crno zaposlen mehanik providerski tip. To razlozi tisti del, da imajo tudi skromni providerji resne punce ali zene. 

Lahko je tip ne ve kaksna izobrazena in razgledana inteligenca, pa ce se zenski ne bo ZDEL za njene pojme dovolj financno stabilen, kar je kot receno relativen pojem, ga ne bo imela za “normalnega” oz. primernega zanjo (da se z njim npr. poroci, blabla), pa ceprav je sama brezposelna debela falirana studentka.
Obratno pa vecino moskih se tako uspesna karieristka ne bo zanimala, ce ni fizicno kolikor toliko okay.[/quote]

Dejansko ne bi mogo povedat boljše…. to drži, za večino tako moških kot žensk so pa seveda izjeme, ki pa ptorjujejo pravilo 🙂

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Na splosno…

Obratno pa vecino moskih se tako uspesna karieristka ne bo zanimala, ce ni fizicno kolikor toliko okay.[/quote]
Res je, vsi si želimo lažje, bolj lagodno življenje.

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Na splosno…

Dejansko ne bi mogo povedat boljše…. to drži, za večino tako moških kot žensk so pa seveda izjeme, ki pa ptorjujejo pravilo :)[/quote]
Razlog, da se tako zenske kot moski vsaj na razvitem “zahodu” tako zelo izogibamo reci bobu bob, pa je druzbena (ne)sprejemljivost taksnih kriterijev. Se ena tipicna dvolicnost druzbe. In tovrstnega sprenavedanja je se pa se.
No, saj tudi na “vzhodu” sprenevedanja ne manjka. So pa precej bolj odkriti, kaj koga privlaci. In se noben ne zgraza nad cash pickami.

Tudi zeharka ni nic drugega kot tipicna cash picka. Kot, da vse to kar nasteva (druzbeno bolj sprejemljivi kriteriji), avtomaticno pomeni to kar si dejansko zeli (tipa, ki je vsaj tako materijalno situiran kot ona)? Seveda ne. Pac le v celofan sprejemljivosti zavija to kar si ne zeli priznati.

Drži se tvoje, kakršnakoli je, samo to ti pravim..[/quote]
Verjetno se je zato tudi poročil z njo, kaj praviš.[/quote]

Oprosti, Marko, ampak zdaj gre pa že meni na smeh. Pa ne me narobe razumeti, ne mislim se posmehovati.

Jah no, sej si tudi ta punčara s tabo nima kaj počet..[/quote]

Jah, no, kakor kera. (Pa nimam v mislih On_-a osebno). Mislim, da obstajajo tudi mlada dekleta, ki so vesela oz. se spuščajo v razmerja s poročenimi moškimi, pa četudi nimajo nekega presežka denarja, imajo pa zato že kakšen siv las ali plešo, podbradek in pivski trebuh. Aja, pa ženo in otroke tudi imajo. In veliko ljubkovalnic za njih, nežno božajočo roko, spogledljive poglede, samozavestne nasmehe, ki obljubljajo, da bodo v postelji vedeli, kaj delajo, da bodo tam nežni ljubimci, ki jim je mar za zadovoljitev njihovih potreb. Jap, tudi takšna mlada dekleta so, ki to cenijo oz. si tega želijo.

Dejansko ne bi mogo povedat boljše…. to drži, za večino tako moških kot žensk so pa seveda izjeme, ki pa ptorjujejo pravilo :)[/quote]
Razlog, da se tako zenske kot moski vsaj na razvitem “zahodu” tako zelo izogibamo reci bobu bob, pa je druzbena (ne)sprejemljivost taksnih kriterijev. Se ena tipicna dvolicnost druzbe. In tovrstnega sprenavedanja je se pa se.
No, saj tudi na “vzhodu” sprenevedanja ne manjka. So pa precej bolj odkriti, kaj koga privlaci. In se noben ne zgraza nad cash pickami.

Tudi zeharka ni nic drugega kot tipicna cash picka. Kot, da vse to kar nasteva (druzbeno bolj sprejemljivi kriteriji), avtomaticno pomeni to kar si dejansko zeli (tipa, ki je vsaj tako materijalno situiran kot ona)? Seveda ne. Pac le v celofan sprejemljivosti zavija to kar si ne zeli priznati.[/quote]

Logično, večina oz. kar skroajda VSE ženske, ti nikoli ne bodo v faco rekle, jaz sem keš pička, hočem da moj zasluži XY številke…….. ker predobro vedo, kako jih bo okolica označla…. negativno, zato pa vse večina to zapakira v neke lepe besede in lastnosti….

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Jah no, sej si tudi ta punčara s tabo nima kaj počet..[/quote]

Jah, no, kakor kera. (Pa nimam v mislih On_-a osebno). Mislim, da obstajajo tudi mlada dekleta, ki so vesela oz. se spuščajo v razmerja s poročenimi moškimi, pa četudi nimajo nekega presežka denarja, imajo pa zato že kakšen siv las ali plešo, podbradek in pivski trebuh. Aja, pa ženo in otroke tudi imajo. In veliko ljubkovalnic za njih, nežno božajočo roko, spogledljive poglede, samozavestne nasmehe, ki obljubljajo, da bodo v postelji vedeli, kaj delajo, da bodo tam nežni ljubimci, ki jim je mar za zadovoljitev njihovih potreb. Jap, tudi takšna mlada dekleta so, ki to cenijo oz. si tega želijo.[/quote]
Nobena 240mesecev stara punčara ni taka.

Da ne? No, v redu, pa so bila takšna dekleta. V “mojih časih” so bila. Verjemi. Sem poznala takšna dekleta. Ki so se zapletla s starejšimi moškimi (pa ne zaradi denarja oz. ne vsa zaradi denarja), vsaj za kakšno izkušnjo ali dve.

Verjetno se je zato tudi poročil z njo, kaj praviš.[/quote]

Oprosti, Marko, ampak zdaj gre pa že meni na smeh. Pa ne me narobe razumeti, ne mislim se posmehovati.[/quote]
Saj to je bil namen. 🙂 Razen, če ti veš kaj več od mene. 🙂

A bi šlo ločit par stvari:

Samska oseba, ki išče seks za eno, dve, tri, … +inf noči je … umm … spolno aktivna.
Oseba, ki je v zvezi, po možnosti z družino in išče še kakšen dodatek za eno, dve+ noči je nezvesta.

Če gre za kakšno enkratno reč, na kakšnem daljnem simpoziju ali podobnem, je to navadno predvsem stvar vesti te osebe in sposobnosti imeti doma še naprej dobre odnose. Če to počne redno, doma, kjer je to že težko skriti, potem počasi dobi v okolici nalepko kurba/kurbir. In ta nalepka sploh ni nedolžna, ker za vse skupaj najprej vpliva na odnose in prej ali slej zve tudi družina, To je potem opozorilo vsem potencialnim novim partnerjem, da je ali recimo odvisen od seksa in svojega vedenja nima več pod nadzorom, ali pa je osebnostno moten in niti ni sposoben sočustvovanja z bližnjimi, če je to dvoje morda celo mogoče ločiti eno od drugega. Ali pa je na stran odrinjeno nezadovoljno prestrašeno revše, ki ne upa zapustiti Družine d.n.o.

Da obstaja asimetrija, kdaj dobi takšno nalepko ženska ali moški je verjetno tema za kakšno drugo debato.

Hvala.

Forumski krepostnezi se zgrazajo nad vsemi, ki ne obcujejo le z eno osebo. 🙂

Jap 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close