Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zakaj kopalke tangice

Zakaj kopalke tangice

jaz jih nikoli ne nosim. Vedno se gola kopam in poležavam na plaži.

Jaz že 15 let ne oblečem drugih kopalk kot tangice…

Če že hoceš imet rjavo dupe pojdi na nudistično plažo in se tam cvri po mili volji Pustite ljudem, ki nosijo kopalke, da se odpočijojo vsaj na tekstil obali od te golote.

Saj se ni treba vsepovsod kazat. Toliko je že te golote vsepovsod, da počasi nehajo moški trzat na to. Že meni gre na jetra pa sem precej svobodomiselna.

Sama imam super postavo, pa jih ne bi oblekla za nič na svetu. Se mi pa smilijo vse ženske, ki so tako željne pozornosti.

Odgovor na objavo uporabnika
MonsteraMo, 14.08.2025 ob 22:29

Sama imam super postavo, pa jih ne bi oblekla za nič na svetu. Se mi pa smilijo vse ženske, ki so tako željne pozornosti.

Sej glih to je fora. V tangice pa pajkice se spravljajo babe, ki bi bilo bolje da se nebi. Malo samokritike je pac treba imet.

Meni je en drek kaj si kdo misli. Iskreno jaz nikogar na plazi ne gledam in ne opazujem kaj ma kdo obleceno, kaksen je suh, debel, lep, grd, bel, crn, rumen, kristjan ali musliman. Jaz sem tam da uzivam morje in vroce kamenje. Ce pa mate drugi toliko casa, da med svojim dopustom zapravljate cas da opazujete druge, pa vec to ni moja stvar. Jaz na dopustu samo uzivam in pocivam. Leto je predolgo.

Sem vitka, in nosim kopalke tangice-brazilke. Pa niti slucajno ne bi pomislila da jih oblecem zato ker hocem pozornost in da kdo gleda. Meni je v prvi vrsti boljse plavat z njimi kakor z tisto plenico. Meni so tangice 1000x bolj udobne, kakor gate ze nasploh. In ko sem prvic zaplavala z tanga kopalkami sem ugotovila to je nov svet, 1000x boljse in udobnejse, 100x prej se posusijo. Nosim jih cca 10 let. Iskreno tudi ce bom nekoc mela npr 80 kg in 60 let, se vedno bom jih oblekla in tudi takrat mi bo vseeno kaj si kdo misli, ker so enostavno udobnejse?

Pravkar ena po Olimju paradirala v črnih mikro tangicah, kaj je lahko bolj seksi od tega…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close