Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zakaj Jelena Aščič ne vodi več Tednika?

Zakaj Jelena Aščič ne vodi več Tednika?

Kaj je to zaena nesimpatična baba, ki trenutno vodi Tednik? Kje je prejšnja voditeljica?

Nimam pojma, ampak zanima tudi mene. Pa je ja niso kam prestavili? Mogoče kakšna daljša bolniška?

Jela je na porodniškem dopustu.

Odgovor na objavo uporabnika
Campari, 12.02.2024 ob 20:49

Jela je na porodniškem dopustu.

Jela? A to je tvoje preimenovanje? Kaj ni ona Jelena?

Ko je zadnjič vodila Tednik, ni bila še nič noseča. Vsaj videti ni bilo, imela je tiste ozke hlače, ozko majico. V dveh mesecih , da bi kar rodila?

Zamenjaj tv. Ti imaš verjetno še tisto škatlasto iz Jugoslavije. ?

momčilo, 12.02.2024 ob 21:05

Zamenjaj tv. Ti imaš verjetno še tisto škatlasto iz Jugoslavije. ?

To bo, ja.

Sem šla preverit na tisti seznam novinarjev RTVS kakšno izobrazbo ima. No zanimivo glede na to,da je na ić,da ima očitno končan faks.Kaj pa je študirala a kdo ve?

Koliko novinarjev RTVS je brez ustrezne izobrazbe

Obiskovala je gim. Moste, živela pa na Goče Delčeva. Ima zoprnega fotra, ki se skrega za vsak drek. Toliko iz njene “kartoteke”. Meni deluje precej poslovenjena, kar pohvalim. Se pa njen jugo videz seveda ne da skriti. Lepa južnakinja.

Ampak, a ni že prestara, da bi fukala? In s kom?

Vesel oče, 12.02.2024 ob 21:23

Obiskovala je gim. Moste, živela pa na Goče Delčeva. Ima zoprnega fotra, ki se skrega za vsak drek. Toliko iz njene “kartoteke”. Meni deluje precej poslovenjena, kar pohvalim. Se pa njen jugo videz seveda ne da skriti. Lepa južnakinja.

Ampak, a ni že prestara, da bi fukala? In s kom?

To glede očeta pa ne drži, je umrl že dolga leta nazaj, se spomnim, da je o tem govorila v enem intervjuju.

S tabo sigurno ne. Si preveč nagravzen tako vizualno kot karakterno.

Veseli oče, ni res, živela je v Šiški in hodila na Gimnazijo Šentvid, sem živela v isti ulici zato mi ne bučk prodajat.

Slovenščino je študirala.

Torej, tako so mi povedali iz odbora SDS na tistem koncu.

Še kdo spomni, kdaj je bila na naslovnici Antene:

je bila še gimnazijka, se je postavila pred objektiv za naslovnico nekoč priljubljene revije Antena, ki so jo radi brali predvsem najstniki.

Zdaj so fotografijo naslovnice izbrskali njeni kolegi pri Tedniku in jo objavili na Facebook profilu oddaje. Ob tem so zapisali: “Se spomnite legendarne Antene? Prepoznate dekle, takrat gimnazijko, na naslovnici?

Glejte, poznate me, zakaj naj bi bil jaz intimen z neko južnakinjo? Imam svoja merila in standarde in pri tem sem dosleden ter ne popuščam, četudi je lepa in pametna ženska. Čemu torej žalitve?

Nemogoce da je noseca pri 47 ih ali koliko let jih steje. Hodila na Moste in bila v Anteni ja, potem so jo ful obrekovali.

Mogoče je klan črnogorskih Srbov na RTV Slo premagal klan bosanskih Srbov, ki mu pripada Jelena, pa je zato ni več v oddaji?

Receno je bilo, da je na bolniski, upam da ni kaj hujsega, ker je ze dolgo ni.

vem, 12.02.2024 ob 21:33

Veseli oče, ni res, živela je v Šiški in hodila na Gimnazijo Šentvid, sem živela v isti ulici zato mi ne bučk prodajat.

Ta Oče jres ni za brat.

Zelo redko preberem kak njegov komentar. En komentar hujši, slabši,nizkotnejši od drugega.

Ta Veseli oče je verjetno en nagravzen star dec, katerega rajcajo mladoletnice otroci.. Pedofil..Tako grdo piše za ženske.. Jelena ima 37 let in moža manekena kateri je delal v Milanu.

Priština

trobilo, 12.02.2024 ob 22:33

Ta Oče jres ni za brat.

Zelo redko preberem kak njegov komentar. En komentar hujši, slabši,nizkotnejši od drugega.

Ta si ves čas izmišljuje neke zadeve o ljudeh….  Fantazira, najbrž je non stop nabasan.

Hodila je na G.Moste, stara je 47 let, s Franckovi sta bili ful kolegici, tudi sošolki, polni same sebe, važne kot…….že takrat sta hodili na neke kastinge in z nekimi starejšimi…ah vse je bilo ful čudno. Ne vem, če sta šli naprej na fax, sta bili preveč pomembni, da bi se družile s svojimi vrstniki.

Jelena in Jasna Kraljič Vreg sta najboljši.  Kje so pa zdaj našli to eno novo žensko?

Avša. Bila in je. Poznam jo osebno.

Koliko je stara? 47? Če je to res, hudičevo dobro zgleda.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close