Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zakaj je vedno več samskih ljudi-kapitalizem

Zakaj je vedno več samskih ljudi-kapitalizem

https://www.planet-tv.si/clanek/v-sloveniji-je-vse-vec-samskih-moskih-in-zensk-kaj-je-razlog/

Po novih raziskavah naj bi bilo v Sloveniji približno 300 tisoč samskih žensk, moških pa kar 400 tisoč. O tem je voditeljica Manja Stević govorila s predavateljem in svetovalcem za avtentičen način življenja ter za medsebojne odnose Urbanom Urbancem.

https://svet24.si/odnosi/samski-moski-osamljenost-1824142

kaj 100000 žensk je pa lezbijk, da so med sabo poparčkane in manj samske kot moški? Ali v poligamnih zvezah?

“predavateljem in svetovalcem za avtentičen način življenja ter za medsebojne odnose Urbanom Urbancem” – phahahaha, ma ne seri, tega tipa videt ne morem (pa ga osebno poznam), ker prav rad pametuje v tri krasne in se postavlja v pozicijo, ko on pa ve, kakšne smo ženske in kaj hočemo, v reali mu pa vsaka veza propade. aja, seveda se to zavije v razloge “osebne rasti” in “avtentičnosti”, kar je danes le še ena marketnška poteza več. bedarije, res.. na kaj vse folk pada, jaojaojao… glava peče.

Žalostno toda resnično. V razvitih državah je to trend ze nekaj let.  Ljubezen tudi počasi izumira.

Odgovor na objavo uporabnika
anonimno6700, 30.09.2025 ob 09:59

https://www.planet-tv.si/clanek/v-sloveniji-je-vse-vec-samskih-moskih-in-zensk-kaj-je-razlog/

Po novih raziskavah naj bi bilo v Sloveniji približno 300 tisoč samskih žensk, moških pa kar 400 tisoč. O tem je voditeljica Manja Stević govorila s predavateljem in svetovalcem za avtentičen način življenja ter za medsebojne odnose Urbanom Urbancem.

https://svet24.si/odnosi/samski-moski-osamljenost-1824142

NAjvec samskih zensk ki ful dobro izgledajo  je na tiktoku, kjer se terapirajo in jamrajo, ko jih jadniki brez kesa ali jadniki v zakonu sledijo in komentirajo.

“Zenska, zbrisi se z vseh platform”, pa bo mir!

Nimajo deca, rabijo pa pozornost od neznancev/ k na tiktoku, ene celo sluzjo gor.

Anonimno487, 30.09.2025 ob 14:37

“predavateljem in svetovalcem za avtentičen način življenja ter za medsebojne odnose Urbanom Urbancem” – phahahaha, ma ne seri, tega tipa videt ne morem (pa ga osebno poznam), ker prav rad pametuje v tri krasne in se postavlja v pozicijo, ko on pa ve, kakšne smo ženske in kaj hočemo, v reali mu pa vsaka veza propade. aja, seveda se to zavije v razloge “osebne rasti” in “avtentičnosti”, kar je danes le še ena marketnška poteza več. bedarije, res.. na kaj vse folk pada, jaojaojao… glava peče.

V Reali mu vsaka veza propade, to je dost da ne hodim na njegove delavnice. Tole je prav rak druzbe.

Ta ” osebnostna rast larifari”.

Sem mislila, da so sam zenske na to usekane, ko jih noben moski noce in ko zapadejo v menopavzo.

Ljudje ste postali egoistična materialistična zlobna čreda.

kaj 1, 30.09.2025 ob 14:29

kaj 100000 žensk je pa lezbijk, da so med sabo poparčkane in manj samske kot moški? Ali v poligamnih zvezah?

DAnasnje moderne samske zenske/ rak druzbe.

1.) Ene so na pomirjevalih, Helexih, Apaurinih in antidepresivih

2.) Druge so na tiktoku cobtent creatorke/ influencerke

3.) Lezbijke

4.) New age delavnice, vecno iskanje same sebe, knjige za osebnostno rast

5.) Imajo jebace brez kesa mogoc balkance

6.) Alkohol, travca, cudezne gobe, ayuhuasca, trde drogice

7.) Imajo psa za seks

* So pa izredno pametne in modre za mlajse punce in jih ucijo kolk je super duper biti brez moskega, ker to govorijo iz sebe ker jim vsaka veza in zakon propadeta.

Jaz pravim zivi tako kot tebi ustreza samo ne vsiljuj tega drugim!

Jaz imam tako sestro obsedeno z new ageom, osebnostno rastjo, vecnim iskanjem same sebe/ ko ji narcisoidni new age ni pomagal je presaltala na Biblijo.

Bila sem na new age delavnicah v preteklosti, poznam te vecno samske zenske, samohranilke in locenke/ vdove, tako da govorim iz izkusenj.

Anonimno 9866, 30.09.2025 ob 17:43

DAnasnje moderne samske zenske/ rak druzbe.

3.) Lezbijke

7.) Imajo psa za seks

* So pa izredno pametne in modre za mlajse punce in jih ucijo kolk je super duper biti brez moskega, ker to govorijo iz sebe ker jim vsaka veza in zakon propadeta.

Jaz pravim zivi tako kot tebi ustreza samo ne vsiljuj tega drugim!

Jaz imam tako sestro obsedeno z new ageom, osebnostno rastjo, vecnim iskanjem same sebe/ ko ji narcisoidni new age ni pomagal je presaltala na Biblijo.

Bila sem na new age delavnicah v preteklosti, poznam te vecno samske zenske, samohranilke in locenke/ vdove, tako da govorim iz izkusenj.

8.) Nekatere moderne samske zenske zal tudi samohranilke gredo v virtualne klepetalnice po pozornost, kar je se najbolj debilno.

Ker nimamo časa se ukvarjat še z dedci, sploh pa s kakšnimi mamini sinčki. Evo, delo od 8.30-16.00h, potem 1 uro (!!!) čakanja na lpp (ja, 1 uro zamude), potem na drugi postaji na hitro v trgovino (8 minut) in na 2. bus. Doma bom ob 18.10. Rabim čas zase! Pa naj se še s kom drugim ukvarjam?!

3.) Lezbijke

7.) Imajo psa za seks

Ne glede na to, ali je to res napisla ženska, ali mogoče moški, je tole daleč NAJBOLJ natančna definicija današnjega nežnejšega spola.

Epsko! Bravo!

In ja, ameriška agenda: Za vse večne čase skregajmo in razdelimo oba spola (ne 117 spolov), je zelo očitno uspela. Žal…

kapitalizem ja, 30.09.2025 ob 17:57

Ker nimamo časa se ukvarjat še z dedci, sploh pa s kakšnimi mamini sinčki. Evo, delo od 8.30-16.00h, potem 1 uro (!!!) čakanja na lpp (ja, 1 uro zamude), potem na drugi postaji na hitro v trgovino (8 minut) in na 2. bus. Doma bom ob 18.10. Rabim čas zase! Pa naj se še s kom drugim ukvarjam?!

No, to tvojo zgodbo lahko tudi obrnem, kot moški namreč……..od ženske, ki pride ob 18h zmatrana in tečna iz službe nimam nič, tako da je vseeno če sem samski. Še najmanj bi si s tako kareristko želel imeti otroke.

ker moški imamo rajši meso in kri, kakor plastiko ?

.https://www.facebook.com/share/r/14DfPk4FFGy/

Aja sem pa na minimalcu, ne gradim kariere. Pa na delu sem se danes imela prav fino. Za razliko od tega, da bi mi moški zvečer ob 18.00h pokvaril dan, še posebej tisti, ki doma lenari, nič ne dela ali je na bolniški nonstop, nima denarja, ne nič. Ne more mi plačat ne večerje, ne kupit sestavin in kaj skuhat. Moškega res ne rabim.

Po eni študiji je vedno več samskih zato, ker je vse postalo preveč na komot. Pred leti se je lažje preživelo, če sta bila po dva, danes pa tudi eden lahko preživi, če je sam. Vsega imamo preveč. Pa tudi ljudi je preveč.

Bil je pa narejen eksperiment na miših, so imele vsega v izobilju.

Boj za obstanek je bil včasih gonilo napredka, danes pa se mi zdi, da je gonilo napredka več denarja.

Anonimno 4145, 30.09.2025 ob 20:08

Po eni študiji je vedno več samskih zato, ker je vse postalo preveč na komot. Pred leti se je lažje preživelo, če sta bila po dva, danes pa tudi eden lahko preživi, če je sam. Vsega imamo preveč. Pa tudi ljudi je preveč.

Bil je pa narejen eksperiment na miših, so imele vsega v izobilju.

Boj za obstanek je bil včasih gonilo napredka, danes pa se mi zdi, da je gonilo napredka več denarja.

Super bi bilo ce bi se Deklina zgodba uresnicila ali Nasilna islamizacija.

kapitalizem ja, 30.09.2025 ob 20:07

Aja sem pa na minimalcu, ne gradim kariere. Pa na delu sem se danes imela prav fino. Za razliko od tega, da bi mi moški zvečer ob 18.00h pokvaril dan, še posebej tisti, ki doma lenari, nič ne dela ali je na bolniški nonstop, nima denarja, ne nič. Ne more mi plačat ne večerje, ne kupit sestavin in kaj skuhat. Moškega res ne rabim.

Upam da to tudi vsakemu poveš, da se te pametni desci izognejo v širokem loku

Star dec, 30.09.2025 ob 18:02

3.) Lezbijke

7.) Imajo psa za seks

Ne glede na to, ali je to res napisla ženska, ali mogoče moški, je tole daleč NAJBOLJ natančna definicija današnjega nežnejšega spola.

Epsko! Bravo!

In ja, ameriška agenda: Za vse večne čase skregajmo in razdelimo oba spola (ne 117 spolov), je zelo očitno uspela. Žal…

Sem zenska, nekdanja feministka, katero je feminizem psihicno unicil.

Z zenskami sem zal imela same slabe izkusnje mogoce par redkih izjem. Od prijateljic, zajebanih sefic, versko blazne in psihopatske sestre, do patoloskih zensk na new age delavnicah.

Metanja polen pod noge non stop, izdaje, itd…

Pa sem vcasih bila za ” girl power”.

Itak da sem še vsakega, ki me je v zadnjih 5 letih mimogrede povabil na zmenek, zavrnila. Saj nisem nora.

kapitalizem ja, 30.09.2025 ob 20:43

Itak da sem še vsakega, ki me je v zadnjih 5 letih mimogrede povabil na zmenek, zavrnila. Saj nisem nora.

potem je pa vse v najlepšem redu

Anonimno8431, 30.09.2025 ob 20:49

potem je pa vse v najlepšem redu

Tako ja. Delat se, da je na kugli le ženski spol.

Moškega NIKOLI ne pogledat v oči!

Moški je za vas, novodobne, “moderne” ženske pač že nekaj časa manj pomemben od psa, ki ščije po vogalih.

Psa in mačko pogledate, moškega, ne glede na izgled, pa že 20+ let ne več.

Moški smo za vas zgolj potrebne nebodigatrebe, ki umažejo spodnje hlače in se znojijo, gledajo TV in žurajo s prijatelji…

Da pa je 90% svetovnega kapitala v rokah moških, ve pa le bildate ustnice, joške, ter ritne hlebce, tega pa nočete slišati…

VAŠ ADUT JE, dokler ste še mlajše, EDINO FUFLA.

Pa še ta vaša fufla pogosto smrdi, včasih krvavi in si prizadeva, da jo oplodi spermij, ker potem edino na tak način dobite dostop do omenjenih 90% svetovnega kapitala…

Kar ste iskale, ste (vsaj od mene) dobile…

https://imgbox.com/IfgY1Bl8

Star dec, 30.09.2025 ob 21:12

Tako ja. Delat se, da je na kugli le ženski spol.

Moškega NIKOLI ne pogledat v oči!

Moški je za vas, novodobne, “moderne” ženske pač že nekaj časa manj pomemben od psa, ki ščije po vogalih.

Psa in mačko pogledate, moškega, ne glede na izgled, pa že 20+ let ne več.

Moški smo za vas zgolj potrebne nebodigatrebe, ki umažejo spodnje hlače in se znojijo, gledajo TV in žurajo s prijatelji…

Da pa je 90% svetovnega kapitala v rokah moških, ve pa le bildate ustnice, joške, ter ritne hlebce, tega pa nočete slišati…

VAŠ ADUT JE, dokler ste še mlajše, EDINO FUFLA.

Pa še ta vaša fufla pogosto smrdi, včasih krvavi in si prizadeva, da jo oplodi spermij, ker potem edino na tak način dobite dostop do omenjenih 90% svetovnega kapitala…

Kar ste iskale, ste (vsaj od mene) dobile…

https://imgbox.com/IfgY1Bl8

NAjbolj debilne so moderne zenske, ki zagovarjajo matriarhat.

Loool.

Vecina zensk ce bi zivela v skupnosti bi se pobile med sabo, tudi ce izumrejo vsi moski tega sveta!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close