Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zakaj je poroka za moskega neumna poteza

Zakaj je poroka za moskega neumna poteza

In če bi bila ti moja punca, bi ti rekel v tem trenutku tale moški (jaz) gre svojo pot, ker cenim svoj čas in je čas za tuš, nato pa žurka, mogoče srečam tisto živahno Španko od zadnjič in bo kaj vročega, njene oči so tako govorile… ampak resnično se preveč žensk lepi name odkar sledim MGTOW, težko je zvoziti pošteno med njimi.

Lepo se imej.

Dxy je vodeb? Pol je pa marsikaj jasno :))))
Dej, če si moj prjatu, ne mi več citirat vodeba. Ne morem verjet ima ta zmazek od človeka dejansko sledilce?
Kriza.

Tisti, ki ne zeli videti, da zivimo v feminizirani gynocentric druzbi in kaj to pomeni, seveda ne more dojeti cemu porast popularnosti zivljenske filozofije MGTOW. Vsekakor pa izrazam sozalje soprogu Replike. Prenasati eno taksno je postena bozja kazen za blue pill naivnost. Locitev bo pravo olajsanje, lol.

Pa se to, FYI, kako so se v praksi pred 50 ali 100 leti sli “tradicionalnosti”…
Slo je zgolj za uradno monogamijo v kateri so dejansko vztrajali le tisti, ki druge moznosti niso imeli. S tem, da je velika vecina taksnih zakonom z leti tako ostala brez vsake spolnosti. Skupaj so bili iz eksistencnih razlogov. In tega kar bo selo reklo. Sploh premoznejsi sloji, visjega statusa, boljsega videza, … pa so ravno tako imeli zunajzakonske afere. S tem, da moski za razliko od zensk tega niso morali tako zelo skrivati. Oboji pa so ga srali. Le da se je zenske bolj obsojalo. No, do neke mere se je dogajalo tako kot je se danes obicajno marsikje po npr. Aziji. Marsikateri uspesen moski ima poleg zene se skrivno drugo, tretjo neuradno zeno in druge obcasne ljubice, karaoke hostese, itd. Za nekatere uradna zena in otroci ne le da vedo, celo druzijo se skupaj, furajo skupni biznis, itd. Toleriranje tega je bila nagrada uspesnega moskega. In ne mislit, da se mlade punce ze pred 100 leti niso fukarile okoli. Le skrivalo se je bolj. Prepoved cesarkoli pogosto pomeni, da se tistega se vec pocne. Tako je bilo tudi med prohibicijo v ZDA. Cloveska narava je cloveska narava. Ne mores je uzakonit.

Sem mu povedala, pa je skoraj s stola padel.
Od smeha :)))
Potem je on tudi on vprašal, kar sem jaz že ene šestindvajsetkrat: “kaj vraga je pa tem kekcem tako hudega?”
Nisva ugotovila. Kot tudi tega ne, kaj je končni cilj. Ker – kolikor se je do zdaj videlo – ga ni?
Vsaj napisan še ni bil.
Končni cilj je pravzaprav točno tole večno in edni enako najedanje in žaljenje, poziranje lažne superiornosti, filanje ega še za en dan (mizernega) obstoja.

Kar tako naprej :)))
Vsaj element zmerne zabave je prisoten – midva sva se fajn narežala na vaš račun :))

Edini problem takih, kot si ti , je zreduciran na dve besedi:
FINANČNA NEODVISNOST
Saj ni bistveno, kdo se fukari s kom, koliko ljubic ali ljubimcev ima kdo, kdo ga serje in kdo ne.
Bistvo je to, da so ženske finančno neodvisne. To je ves keč. Samo ta malenkost.
Da ženska lahko pošlje “uspešnega moškega” u ku*** in gre po svoje.
To pa ne gre dol, a ne? Samo tega se ne da preboleti, v tem je ves razlog, da s tako ihto
pisariš sem gor.

Edini problem takih, kot si ti , je zreduciran na dve besedi:
FINANČNA NEODVISNOST
Saj ni bistveno, kdo se fukari s kom, koliko ljubic ali ljubimcev ima kdo, kdo ga serje in kdo ne.
Bistvo je to, da so ženske finančno neodvisne. To je ves keč. Samo ta malenkost.
Da ženska lahko pošlje “uspešnega moškega” u ku*** in gre po svoje.
To pa ne gre dol, a ne? Samo tega se ne da preboleti, v tem je ves razlog, da s tako ihto
pisariš sem gor.
[/quote]
Se ena v dolgem nizu tvojih neumnosti. Sedaj vsaj vem, da si res neumna. Namrec ravno sem napisal, da bi se npr. porocil, ce bi vedel, med drugim, da mi zena ob morebitni locitve ne more pobrati nic kar ni zasluzila. S tem, da bi moralo biti se en kup drugih pogojev izpolnjenih. Torej, tvoje duvanje s “financno neodvisnostjo”, pri cemer si tako kloscarka v primerjavi z mano, je en velik BS.

Se ena v dolgem nizu tvojih neumnosti. Sedaj vsaj vem, da si res neumna. Namrec ravno sem napisal, da bi se npr. porocil, ce bi vedel, med drugim, da mi zena ob morebitni locitve ne more pobrati nic kar ni zasluzila. S tem, da bi moralo biti se en kup drugih pogojev izpolnjenih. Torej, tvoje duvanje s “financno neodvisnostjo”, pri cemer si tako kloscarka v primerjavi z mano, je en velik BS.
[/quote]

To ti v tem trenutku omogoča naš zakon, smo v eni drugi temi ugotavljali, da pri nas je itak tradicija, da večino premoženja pobašejo moški. Še večji BS s tvoje strani.
Pa itak ni fora v tem, ali bi se ti poročil, ali ne, dol mi visi, pravzaprav raje vidim, da se ne. Fora je v tem, da je popolnoma EDINO “gorje” o čemer ves čas pišeš to, da ženske ne moreš privezati nase, ker je finančno neodvisna. Ker te lahko mirno pošlje u tri marjetice in gre, ko se naveliča tvojega “menjavanja partneric”.

Do zdaj še niti enkrat nisi ob vsem pljuvanju čez ženske uspel povedati, kaj so ti naredile tako hudega. Ali kaj ti je hudega v današnji zahodni družbi. To je šele neumno. Na kvadrat.

Tukaj se povsem strinjam z izjavo, čeprav mi osebno takšna filozofija ni pri srcu.

Kar pa se tiče finančne neodvisnosti.
Višji (bogatejši) sloj si privošči takšno dionistično obnašanje in celo kakšno sprevrženo razlago Nietzsche filozofije. Najnižji sloji pa imajo vice o poštarjih. Vsak po svojih zmožnostih.

Replika, DXY, ali vaju lahko nekaj prosim?
Danes, ko sem odprl youtube, da si zavrtim malo glasbe, mi je po trenutno običajni praksi najprej ven vrglo reklamo. Striktno jih preskočim po 4 ali nekaj sekundah, tokrat pa sem jo pogledal. Moja želja je, da si jo ogledata, premislita in napišita komentar in svoje občutke glede te reklame v enem postu. Rad bi, da Replika prva komentira.
Zahvaljujem se za vajin čas, če to storita.
Še link: https://www.youtube.com/watch?v=LsiiRSDqe10&feature=youtu.be

Ne gledam reklam že kakšnih 15 let. Ampak ok, na tvojo prošnjo.
Všeč mi je bila glasbena podlaga, igralci antipatični, ideja pa posiljena. Jaz žal nisem iz te generacije “youtube izzivov” in se ne morem poistovetiti.

Hvala Replika 🙂
Tudi jaz osebno ne gledam reklam, oziroma sem se navadil gledati mimo njih (recimo jumbo plakati), kar je zelo težko še posebej na subtilnem, podzavestnem nivoju. Navadno se z reklamo, ki se ji ne morem izogniti poigram, poiščem sporočila skrita v ozadju, ali pa jo gledam iz tehničnega vidika, kako je posneto, razmišljam, kako se je počutila model na plakatu,…razno.
TVja praktično ne gledam, včasih po več mesecev. Če pa so to kakšni dokumentarni kanali, kjer so reklame tako kratke, da človek komaj do wcja skoči.
Za osebno zabavo glede filmov, serij, glasbe,…mi povsem dovolj poskrbi youtube in piratstvo.

Upam, da si bo DXY vzel čas, če bo gledal skozi oči mgtow te bo odgovor verjetno presenetil.

Mi smo tv vrgli iz hiše. Že zdavnaj.
Reklam pa ne maram od takrat, ko so nas začeli posiljevati z njimi med filmi, vmes, pred, po, nad, pod. Raje ne gledam filma, kot da bi ga morala prekinjati po desetkrat. Adblock, pa je.

Misliš tisto o dokazovanju ljubezni? Tudi meni je bilo neumno, mojga bi sunla nekam, če bi to naredil.

Saj bi jaz tudi nehal s tv, pa je vezan na trojčka, torej mrk od interneta ali imeti tv…saj ponudniki vejo te finte, ne bi o tem. Vem blokiraj reklame, tudi youtube se da, no mogoče sem len, mogoče mi je všeč, da se ne razvadim brez reklam 🙂
Sem pa malenkost jezen nate – čisto malo 🙂 , svoje misli o dokazovanju ljubezni v reklami si v prvem postu zavila pod skupino o posiljeni ideji. Razumem, malenkost tudi, ker se ne želiš pokazati svoje mehke notranjosti v tej temi. Mogoče si celo rak, riba ali škorpijon po horoskop, oz. podznaku, ni pomembno 🙂

Posiljena ideja zato, ker kopirajo idejo o izzivih z youtuba in twitterja. Na netra mi gre to, da je originalnih idej danes tako zelo malo, tiste pa, ki so, jih takoj izmolzejo do zadnje kapljice, dokler ne postanejo neužitne.

Posiljena ideja zato, ker kopirajo idejo o izzivih z youtuba in twitterja. Na netra mi gre to, da je originalnih idej danes tako zelo malo, tiste pa, ki so, jih takoj izmolzejo do zadnje kapljice, dokler ne postanejo neužitne.
[/quote]

Ehhhh…. ne mi govoriti o tem, me dela depresivnega. Sicer se to dogaja na veliko področjih, ampak plagiatorstva in neizvirnih priredb osebno najbolj občutim pri glasbi.
Lahko pa izlijem svoj žolč v bes, kot ga poznaš pri drugi osebi v tem pogovoru.
Res ne bi o tem, rajši se spominjam včerajšnjih originalnih afro-latino ritmov in malo zaplešem 🙂
Se beremo kasneje, preveč sem tukaj, na forumu, na netu te dni – to mi ni všeč.

Če ti angleščina ni problem, priporočam video v linku , sicer je mogoč tudi google prevod, ampak to te samo zmede.
https://www.youtube.com/watch?v=oVME_l4IwII

Lepo predavanje. Zato pa jaz pslušam v glavnem klasiko, sodobnost se je pa ustavila tam nekje pri Queenih.

Lepo predavanje. Zato pa jaz pslušam v glavnem klasiko, sodobnost se je pa ustavila tam nekje pri Queenih.
[/quote]

Se zelo strinjam s tabo. Tudi z izborom klasične glasbe in izjemnih Queenov (hvala za idejo kaj naj si vrtim danes :), vračam idejo z Edvard Griegom ). Sam poslušam resnično ogromen spekter glasbe, od otroških do klasike, od metala do tehnaže, od slovenskih, angleških, do etno Indija, Afrika, Rusija, od alternativne do komercjalne glasbe….seveda odvisno od mojega razpoloženja, družbe in trenutka.
Tudi sam sem še enkrat pogledal posnetek. Ker se mi zdi prav, da se zavedam, kako me poskusijo pretentati in PRATI možgane. Vzel bom zdravilo v obliki Peer Gynt, del Morning Mood, meni najljubši.

Se zelo strinjam s tabo. Tudi z izborom klasične glasbe in izjemnih Queenov (hvala za idejo kaj naj si vrtim danes :), vračam idejo z Edvard Griegom ). Sam poslušam resnično ogromen spekter glasbe, od otroških do klasike, od metala do tehnaže, od slovenskih, angleških, do etno Indija, Afrika, Rusija, od alternativne do komercjalne glasbe….seveda odvisno od mojega razpoloženja, družbe in trenutka.
Tudi sam sem še enkrat pogledal posnetek. Ker se mi zdi prav, da se zavedam, kako me poskusijo pretentati in PRATI možgane. Vzel bom zdravilo v obliki Peer Gynt, del Morning Mood, meni najljubši.
[/quote]

Imam v avtu. Mi že malo preskakuje.

To ti v tem trenutku omogoča naš zakon, smo v eni drugi temi ugotavljali, da pri nas je itak tradicija, da večino premoženja pobašejo moški. Še večji BS s tvoje strani.
Pa itak ni fora v tem, ali bi se ti poročil, ali ne, dol mi visi, pravzaprav raje vidim, da se ne. Fora je v tem, da je popolnoma EDINO “gorje” o čemer ves čas pišeš to, da ženske ne moreš privezati nase, ker je finančno neodvisna. Ker te lahko mirno pošlje u tri marjetice in gre, ko se naveliča tvojega “menjavanja partneric”.

Do zdaj še niti enkrat nisi ob vsem pljuvanju čez ženske uspel povedati, kaj so ti naredile tako hudega. Ali kaj ti je hudega v današnji zahodni družbi. To je šele neumno. Na kvadrat.
[/quote]
Kokos, kot receno, dokler iz svojega propotentnega feministicnega pogleda ne svet nisi sposobna videti, da zivimo v feminiziranem gynocentric svetu, kjer moski v primeru locitve praviloma kratko potegnemo, se nimava kaj pogovarjati.

Kokos, kot receno, dokler iz svojega propotentnega feministicnega pogleda ne svet nisi sposobna videti, da zivimo v feminiziranem gynocentric svetu, kjer moski v primeru locitve praviloma kratko potegnemo, se nimava kaj pogovarjati.
[/quote]

Ne, PEZDE, tega pa res nisem sposobna videti. V Ameriki mogoče, pa še tam so že dolgo v modi predporočne pogodbe. Pri nas je pa precej drugače, škoda ker ti tega nisi sposoben videti.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close