Zakaj je poroka za moskega neumna poteza
Recimo, da je ta tip, ki je zlorabil tvoje zaupanje ta tip iz linka
https://www.slovenskenovice.si/bizarno/clanek/serijski-prevarant-povabi-jih-na-luksuzni-zmenek-poje-in-pobegne-51187
Ali bi ga obedanila, dala na FB, povedala njegovi naslednji bi, to si potrdila
Saj si mi razložil – zato ker nekdo posplošuje svojo slabo izkušnjo z nasprotnim spolom na celoten nasprotni spol. In potem se več takih nekdojev združi v gibanje.
In jaz sem ti tudi povedala, da se meni to ne zdi smiselno.
Ljudje smo hb različni, spekter je neskončen in vsak si lahko najde točno tisto, kar mu odgovarja.
Če je pa nekdo socialno zavrt ali kako drugače neprilagojen, mu tudi mgtow ZANESLJIVO ne bo pomagal.
Pretepanje je kaznivo dejanje. In si ga dolžan naznaniti. Kje je tu logika, naj bo žena tiho?
Zakaj? In naslednja žrtev upam da bo dovolj pametna, da se ne bo zapletala z nekom, ki je
bi obsojen zaradi nasilništva?
In ja, jaz bi zaupala naslednjemu moškemu, KER NISO VSI ISTI.
Tukaj ga namreč ti biksaš. Po tvoje so vse ženske iste, torej se morate moški na nek način povezati in organizirati, da si delite slabe izkušnje z njimi in se naučite, česa vse so še hudičevke zmožne.
Ja lahko še kaj bolj patetičnega?
Kot je Marko rekel. Ker je en avijon dol padel,ne bomo več leteli. Ker je enkrat ena ženska nekoga nategnila, so vse ženske slabe.
Svet se ne deli na moške in ženske, svet se deli na dobre in slabe ljudi.
Premisli.
Ja lej, nisem dovolj pametna, da bi sledila tvojim miselnim tokovom, si boš moral najti kakšnega bolj sofisticiranega sogovornika.
Jaz sem bolj po kmečki zdravi pameti narejena.
[/quote]
Glej, ti samo govori DA, DA, potem pa vse zanikaj. 🙂
MGTOW ni gibanje. Je zgolj zivljenska filozofija. Nobenemu nic ne zapoveduje. Niti se za razliko od MRA ne trudi spreminjati zakonodaje ali karkoli drugega. Ze zato nima MGTOW nic skupnega s feminizmom. Gre preprosto za sprejetje realnosti. Zato red pill. In prilagoditev zivljenja realnosti v skladu z lastnimi interesi. Namrec, moski smo zavrgljivi vlecni osli druzbe, ki nas v feminiziranem svetu celo prezira, kaj sele da bi nas cenila. Medtem, ko blue pill miselnost pomeni zivljenje ovce po indoktriniranim EPP z mozgani na /off.
Ljudje, ki zivimo v skladu s MGTOW filozofijo smo pestra druscina. Na enem ekstremu imas posameznike, ki so se popolnoma distancirali od druzbe, ne le zensk, zivijo v izolaciji in delajo ravno toliko, da imajo kolikor potrebujejo zase. In od teh pa do taksnih, ki zivijo v skladu z MGTOW filozofijo ter vseeno furajo celo razne vrste resnih zvez je siroka paleta nacinov zivljenja, od PUA do menihov in vsega vmes.
Saj si mi razložil – zato ker nekdo posplošuje svojo slabo izkušnjo z nasprotnim spolom na celoten nasprotni spol. In potem se več takih nekdojev združi v gibanje.
In jaz sem ti tudi povedala, da se meni to ne zdi smiselno.
Ljudje smo hb različni, spekter je neskončen in vsak si lahko najde točno tisto, kar mu odgovarja.
Če je pa nekdo socialno zavrt ali kako drugače neprilagojen, mu tudi mgtow ZANESLJIVO ne bo pomagal.
[/quote]
Razlog, da se ni dolgorocno ohranila nobena omembe vredna (vecja) matriarhalna druzba je ta, da je se vsaka taksna druzba propadla. Dokazov za to je kar nekaj iz arheoloskega materijala. Sem ze pisal. Gre za normalno pojavo v dominantnih civiloizacijah, kjer so moski zenskam izvojevali mir in prosperiteto. Vendar ker zanikajo nebuloze feministov o zlobnem patriarhatu, itd, se jih ignorira. Podobna usoda sledi tudi danasnji zahodni civilizaciji. MGTOW enostavno vec ne zelimo sodelovati v nefer igri. Zato se v dobrem delu pozvizgamo na druzbene norme in zivimo tako kot nam bolje ustreza.
Pretepanje je kaznivo dejanje. In si ga dolžan naznaniti. Kje je tu logika, naj bo žena tiho?
Zakaj? In naslednja žrtev upam da bo dovolj pametna, da se ne bo zapletala z nekom, ki je
bi obsojen zaradi nasilništva?
In ja, jaz bi zaupala naslednjemu moškemu, KER NISO VSI ISTI.
Tukaj ga namreč ti biksaš. Po tvoje so vse ženske iste, torej se morate moški na nek način povezati in organizirati, da si delite slabe izkušnje z njimi in se naučite, česa vse so še hudičevke zmožne.
Ja lahko še kaj bolj patetičnega?
Kot je Marko rekel. Ker je en avijon dol padel,ne bomo več leteli. Ker je enkrat ena ženska nekoga nategnila, so vse ženske slabe.
Svet se ne deli na moške in ženske, svet se deli na dobre in slabe ljudi.
Premisli.
[/quote]
Vrhunec pateticnosti je, da vztrajate s primerjavo zakona z letenjem. Ni treba biti risk manager, da ves, da gre za dva popolnoma razlicna tveganja, tako po probability in impact. Hkrati pa lepo razkrije blue pill zablode v katerih vecina zivi. FYI, 90%+ (uspesnih!) zakonov “umre” po naravni poti, preprosto zato, ker ljudje nismo ustvarjeni za vsezivljensko monogamijo. To ni le verjetnost. To je prakticno gotovost. Drugace povedano, velika vecina ljudi, ki se kdaj pelje z letalom, umre. A ja? In to blue pill naivkovici primerjate… lol
Mimogrede, tudi jaz bi se bil pripravljen porociti. Ce bi se lahko zasigural, da mi zenska nima kaj vzeti, da se lahko brez hujsih posledic kadarkoli locim in niti pod razno ne bi fural monogamije.
Razlog, da se ni dolgorocno ohranila nobena omembe vredna (vecja) matriarhalna druzba je ta, da je se vsaka taksna druzba propadla. Dokazov za to je kar nekaj iz arheoloskega materijala. Sem ze pisal. Gre za normalno pojavo v dominantnih civiloizacijah, kjer so moski zenskam izvojevali mir in prosperiteto. Vendar ker zanikajo nebuloze feministov o zlobnem patriarhatu, itd, se jih ignorira. Podobna usoda sledi tudi danasnji zahodni civilizaciji. MGTOW enostavno vec ne zelimo sodelovati v nefer igri. Zato se v dobrem delu pozvizgamo na druzbene norme in zivimo tako kot nam bolje ustreza.
[/quote]
Ti se moraš odločiti – ali bi imel patriarhat, v katerem bi bila tvoja vloga precej ožje določena, odgovornost pa večja kot v tem trenutku, ko odgovarjaš samo zase, ali bi bil pa rad svoboden, letal s cveta na cvet, živel kakor tebi paše.
Ti bi pobral z obeh sistemov, kar tebi ustreza, ostalo bi pa ignoriral . E, ne gre to tako sine.
Forum je zaprt za komentiranje.