Zakaj je poroka za moskega neumna poteza
Velikokrat preberem o tem, da se kdo hvali, pa ne uspem zaslediti, kako vraga clovek pride na taksno zamisel. Kje vraga ti vidis kaksno (samo-)hvalo?
[/quote]
“A bi moji kritiki koncno dojeli, da ni vsak, ki nekaj noce, tega se nesposoben?
Marko, ponotranji ze v svoji hermeticno zaprti betici, da so za mano daljse zveze kot so tebi kdaj uspele. Pa se tiste so se poskusile vrniti. Vceraj sem imel opravka z eno tako. 2 leti se nisva videla. Pa jo je ze pol ure po srecanju treslo od orgazmov. Danes pa berem ljubezenske izlive. In spet bi prisla. Mlada univerzitena profesorica. Tolk o vasih trarala predstavah o hotelskih prostitutkah, debilnezi slaboumni. A kaj ko me cez pol ure obisce druga, z magisterijem iz ZDA. 4 ure je ze na poti, da bova en dan in dve noci skupaj. TV voditeljica je izvisela. In se par drugih. To dela konkurenca, ki si je noben od vas niti predstavljati ne more.”
recimo tole?
Tako kot ostali. Z eno razliko. Moja “hvala” je replika vsem, ki se imate za bolje od mene. Pa niste. In to vam z uzitkom povem. Povzamem svoj teden, pa ze v luft skocite. Hvali se… Ja, boo hoo, enim dogaja. Vas problem. Ne moj.
[/quote]
Jaz se nimam za boljšo od tebe, ker imava hvalabogu zelo drugačne kriterije za to, kdaj si uspešen in srečen posameznik.
“A bi moji kritiki koncno dojeli, da ni vsak, ki nekaj noce, tega se nesposoben?
Marko, ponotranji ze v svoji hermeticno zaprti betici, da so za mano daljse zveze kot so tebi kdaj uspele. Pa se tiste so se poskusile vrniti. Vceraj sem imel opravka z eno tako. 2 leti se nisva videla. Pa jo je ze pol ure po srecanju treslo od orgazmov. Danes pa berem ljubezenske izlive. In spet bi prisla. Mlada univerzitena profesorica. Tolk o vasih trarala predstavah o hotelskih prostitutkah, debilnezi slaboumni. A kaj ko me cez pol ure obisce druga, z magisterijem iz ZDA. 4 ure je ze na poti, da bova en dan in dve noci skupaj. TV voditeljica je izvisela. In se par drugih. To dela konkurenca, ki si je noben od vas niti predstavljati ne more.”
recimo tole?
[/quote]
No, kaj ti vidis?
Klasika. En luzer mi ocita, da ne zivim tako kot on misli, da je edino pravilno, ker me nobena noce, ker ne zmorem, ker… Pa mu v 3 stavkih opisem pretekli teden, li to ovrze. Pick.e od ljudi, ki delite njegovo prepricanje pa spregledate njegovo natolcevanje, mojo repliko pa vzamete ko hlvaljenje. Ko da sem je podal iz cistega mira, ker se mi je pac hvalilo, lol.
V glavnem, prfuknjeni ste kolk ste dolgi in siroki.
Jaz se nimam za boljšo od tebe, ker imava hvalabogu zelo drugačne kriterije za to, kdaj si uspešen in srečen posameznik.
[/quote]
Besede ‘boljsi’, ‘uspesen’, ‘srecen’ imajo vsaka svoj pomen.
Dejstvo pa je, da se imajo desiji, markoti, matjazkoti, … za boljse, uspesnejse in srecnejse od mene. Zakaj? Ker furajo resno zvezo. IDIOTI. Moja “hvala” je zgolj replika kaksni domisljavi idioti so.
No, kaj ti vidis?
Klasika. En luzer mi ocita, da ne zivim tako kot on misli, da je edino pravilno, ker me nobena noce, ker ne zmorem, ker… Pa mu v 3 stavkih opisem pretekli teden, li to ovrze. Pick.e od ljudi, ki delite njegovo prepricanje pa spregledate njegovo natolcevanje, mojo repliko pa vzamete ko hlvaljenje. Ko da sem je podal iz cistega mira, ker se mi je pac hvalilo, lol.
V glavnem, prfuknjeni ste kolk ste dolgi in siroki.
[/quote]
Edino, kar vidim da ti res gre, je žaljenje in zmerjanje vseh okoli sebe.
Tle si prvak.
Na drugem mestu je samohvala na temo “vsi ste bedaki, samo jaz sem pameten” na tisoč in en način. Tudi tu nisi slab.
Vse ostalo je pa brez veze – kot tale tema recimo, brez vsakega smisla, kot da kje kakšnega moškega silijo v poroko? Kje? Koga?
Samo platforma za tvoje izpade hvalisanja in žaljenja.
recimo tole?
[/quote]
Meni to ne deluje kot nekaj, kar bi mogel oznaciti kot (samo-)hvalo. Ampak dobro. Vsake oci imajo svojega malarja, ali kako se ze rece.
Besede ‘boljsi’, ‘uspesen’, ‘srecen’ imajo vsaka svoj pomen.
Dejstvo pa je, da se imajo desiji, markoti, matjazkoti, … za boljse, uspesnejse in srecnejse od mene. Zakaj? Ker furajo resno zvezo. IDIOTI. Moja “hvala” je zgolj replika kaksni domisljavi idioti so.
[/quote]
In ne le to. Desi si domislja, da sem jaz, kot samski, parazit. Pa ceprav samski placujemo visje davke in s tem sofinanciramo taksne kot je sam. Ne le, da gre za zaljivko. Gre za laz. MGTOW smo zanj najveja smet clovestva, itd. Skratka, drugace mislece sistematicno ponizuje. Prepotenten osedlani osel.
To ni dejstvo, pac pa kvecjemu zgolj plod tvoje domisljije. Da bi bilo kaj taksnega mogoce, bi morala obstajati pravila igre in cilj(-i), preko katerih bi mogli meriti rezultate. Ker ta pogoj ni izpolnjen, je Desi prevec hladnokrvnega racionalista, da bi se ukvarjal z nesmiselnimi primerjavami.
In ne le to. Desi si domislja, da sem jaz, kot samski, parazit. Pa ceprav samski placujemo visje davke in s tem sofinanciramo taksne kot je sam. Ne le, da gre za zaljivko. Gre za laz. MGTOW smo zanj najveja smet clovestva, itd. Skratka, drugace mislece sistematicno ponizuje. Prepotenten osedlani osel.
[/quote]
Zame nisi parazit, dokler plačuješ sam zase.
Edino, kar vidim da ti res gre, je žaljenje in zmerjanje vseh okoli sebe.
Tle si prvak.
Na drugem mestu je samohvala na temo “vsi ste bedaki, samo jaz sem pameten” na tisoč in en način. Tudi tu nisi slab.
Vse ostalo je pa brez veze – kot tale tema recimo, brez vsakega smisla, kot da kje kakšnega moškega silijo v poroko? Kje? Koga?
Samo platforma za tvoje izpade hvalisanja in žaljenja.
[/quote]
Ignoriras kar sem napisal. Ker te ne zanima nic kar se ne sklada s tvojim poedom na svet.
To, da v Sloveniji ne prenesete drugacnosti, ze dolgo vem. Zato mi je se poseben uzitek drugacnost razkriti. Kaj vse obstaja.
Kaj ti daje misliti, da je kaj taksnega potrebno? Mar ni ze iz besedil na spletni strani gibanja dovolj materiala, s katerim je poskrbljeno, da je razvidno, da tako sami nastopate do sebe?
Ne cutis, da krici “na pomoc”? Kje vraga ti opazis “nekaj vec”? Saj vse, kar clovek napise, je polno (samo-)prezira… Peesda, no… Ste res vsi zombiji? Ni nicesar vec cloveskega v vas?
Kaj ti daje misliti, da je kaj taksnega potrebno? Mar ni ze iz besedil na spletni strani gibanja dovolj materiala, s katerim je poskrbljeno, da je razvidno, da tako sami nastopate do sebe?
[/quote]
Si zadnji s katerim ima kakrsenkoli smisel debatirati o MGTOW. Prepotenten vernik v svojo, eno in edino, resnico. Nesposoben dojeti, da ljudje vidimo smisel zivljenja v cisto drugem kot sam. Zombie.
Si zadnji s katerim ima kakrsenkoli smisel debatirati o MGTOW. Prepotenten vernik v svojo, eno in edino, resnico. Nesposoben dojeti, da ljudje vidimo smisel zivljenja v cisto drugem kot sam. Zombie.
[/quote]
Razumljivo. O nesmiselnih receh ni moc debatirati smiselno. Zato potrebujes vernike, kot ugotavljas, ki so zmozni enakih pogledov na neobstojece, kot jih gojis sam. Ljubo mi je, ce sem ti uspel tozadevno pomagati do uvida. In hvalezen sem za tvoje priznanje.
Smo zadnjič na šihtu debatirali o velikosti dote, ki so jim jih prinesle v zakon…. večina dedcev se očitno poroča iz ljubezni:-)))
[/quote]
Haha.
Saj veš..drugi zmenek se ne zgodi, če na prvem ni na mizi plačilnega lista, vašega, da ne bo pomote 🙂 Če cifra gre skozi ste za poročit, drugače pa bye bye :))
Takda ja, samo in le vi se iz ljubezni :))
Kdo pa se hvali z resno zvezo ?
Mogoče eden ali dva. Ostala večina pa se hvali s samskostjo ali pa so ponosni na to, da so ločeni in prav tako samski.
Tebe res daje zavist. Še nikogar ni osrečilo pogosto menjavanje partnerjev in prostitutke so ravno zato najbolj zagrenjena bitja, pa čeprav lahko vsak dan seksajo z drugim.
DXY, namesto, da se pričkaš s temi ubogimi reveži, raje uživaj.
Veš kdo ti je fovš? Tisti, ki so v klavrnih vezah pa jim gredo zato samski na živce pa tisti, ki jim gredo lastni froci na živce, zato so nevoščljivi tisitm, ki nimajo otrok. Pa se ti zdijo taki vredni tvojega časa? Itak jim ne moreš nič dopovedat.
Pa ne pozabi, Desi je tip, ki mu ženska pomeni samo sužnjo, ki mora moškemu prati gate in rojevat otroke. Sam pa dela otroke tu in tam. Pa enega tu gor je žena nagnala, zdaj pa sovraži vse ženske…
Ti se hvalisaš z vsem, s čimer se le da postavljati. In ker se nimaš skoraj z ničemer: ti ne preostane drugega, kot da se postavljaš z brezosebnim materializmom , z neživimi stvarmi.
Alfa in beta samec obstaja samo v domišljavih predpostavkah nekoga, ki rabi navidezne razlike (vsaj v svoji glavi), kjer sebe seveda uvrsti višje na lestvici, da se lahko počuti nekoliko bolje v svoji inferiornosti, če povsod vidi nekakšne “tradicionaliste”, ki bi naj bili manjvredni.
Pri človeški rasi je distribucija moških in žensk približno enaka, zato se večina poparčka, nobena se ne tepe za domnevne fantazijske alfa samce, ki mislijo, da so vse ženske tako omejene, kot so sami, da jim je glavna potreba zgolj fiziološka po kur*ih od moškega in njihov denar. “Omejeni moški” se srečujejo in prijateljujejo z “omejenimi ženskami”, ker normalna ne bo fuk** povprek z nekim X moškim, ki ima malce debelejšo denarnico, ampak išče kakovost pri moškem, ker le ta je dobra popotnica za partnersko in družinsko življenje: torej predanost, čustvena navezanost, zanesljivost, zaupanje, stabilnost …
Ti nisi nič bolj zapleten kot običajen, beri povprečen moški, kateremu je vrhunec dneva, da sedi s pivom pred televizorjem in spremlja nogometno tekmo… Ker če ta obogati, se bo, enako kot ti, postavljal z materializmom, saj ničesar drugega nima, namreč iz svoje duhovne ubobožanosti ne more črpati vrednosti, da nekaj pomeni, zdrave samozavesti kot moški in zadovoljstva.
Poroka za moškega je terna.
Dobi zastonj čistilko, perico, likarico, kuharico. Kaj še če boljšega? Aja, seveda si pa še lasti njeno telo za seks. In je ves začuden, če ona kdaj pa kdaj pa ne bi seksala.
Zato hitro poročiti, narediti nekaj otrok in ženska ti ne bo več ušla.
Desirus je pameten, naštepal ženski otroke, jo prepričal da pusti službo in doma gospodinji. Preskrbljen s gospodinjo do konca življenja.
Forum je zaprt za komentiranje.