Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zakaj je poroka za moskega neumna poteza

Zakaj je poroka za moskega neumna poteza

Si si pogledal film v katerem AI /racunalnik pogrunta, da the only way to win is to not play at all? Ti ne bi skodlo. 😀
[/quote]

Potem pa se kar fentaj, ker ne boš večno živel. 😉 Zakaj ne “živiš” po teoriji, katero zagovarjaš.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Saj gre za eno in isto osebo. Kaj ti se ni jasno? ^_^
[/quote]

No, tole pa zagotovo ne bo držalo. Robi oneta pozna osebno, še celo veliko bolje od mene.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Se dobro, da ste zenskam na voljo tudi taksni, ki se ne ozirate na matematiko. In se rade volje razdajate, lol. Le kaj bi brez vas, pravis moskih, lol.
[/quote]

Ampak patetično od tebe pa je, da ženskam očitaš to, kar sam pri sebi oglašuješ in si celo ponosen na to. Patetično. Ne moreš dobiti več kot daš. Osnovni zakon odnosov.

To je kot bi hodil okrog z rdečo kapo in se norčeval iz vsakega, ki nosi rdečo kapo. 🙂

No, tole pa zagotovo ne bo držalo. Robi oneta pozna osebno, še celo veliko bolje od mene.
[/quote]
Pusti DX-u njegove sanje. 🙂

Ponavadi se samo smejim, ko berem vse te neumnosti tu gor.:-)

Menim drugace. Precejšen delez moskih se ustali ravno zaradi zelje po otrocih. Veliko si jih zeli druzine – koliko se pa dejansko posvecajo otrokom, je ps drugo, a potomstvo ne dojemajo kot zeljo, ki jo izpolnejo zenski.
[/quote]

Se strinjam, večina moških hoče met otroke. Greš na par zmenkov pa vidiš, da padejo v vodo te DXYove teorije, da jih moški kao nočejo. Japaja, bla bla.

Ampak patetično od tebe pa je, da ženskam očitaš to, kar sam pri sebi oglašuješ in si celo ponosen na to. Patetično. Ne moreš dobiti več kot daš. Osnovni zakon odnosov.
[/quote]
Malinovec, kamu si se ti lotu nasvete talat, lol.

Simpi kar tekmujete v tem kateri je vecji pudelj svoji pronceski. In prav ponosni ste na svoje razdajanje. Potem pa gelipterji meni ocitate, da me zenske imajo zaradi koristi, lol.

Se strinjam, večina moških hoče met otroke. Greš na par zmenkov pa vidiš, da padejo v vodo te DXYove teorije, da jih moški kao nočejo. Japaja, bla bla.
[/quote]
Eno je kar tipi govorijo, obljubljajo, … ker desperadoti tako “osvajajo”, drugo pa realnost. Ceprav se strinjam, da po svstu hodi malo morje simpov kova forumskih tradicionalistov, ki so rade volje celo zivljenje osedlani osli eni pa drugi, pa tretji, … za prazen nic. 😀

Pusti DX-u njegove sanje. 🙂

Ponavadi se samo smejim, ko berem vse te neumnosti tu gor.:-)
[/quote]
Ze pred 10 leti sem vedel, da si luzer in kaj ti sledi. In to se je seveda tudi zgodilo. In nic se nisi naucil. Enim res ni pomoci. Preneumni, I guess.

Pravi je tisti moški, ki ga ženska ljubi. Torej na področju, kjer ti pogoriš na celi črti, ker ženska nima haska od tebe, razen v finančnem oziru, zato je prav, da te tvoje izbirajo ciljano in preračunljivo, ker v svetu matematike res ni nič zastonj, vse se kupi in vse/vsaka se proda. 😉
[/quote]
Ti si niti predstavlati ne mores koliko zensk meni izliva ljubezen. In to brez financne koristi. Sluzenje svoji je domena vas forumskih tradicionalistov. Vsi po vrsti ste predvsem financna korist svojim zenskam. Samo kaj ko se tega ne smdtd zavedati. Bi se vam porusilo vesolje, ne svet, lol.

Malinovec, kamu si se ti lotu nasvete talat, lol.

Simpi kar tekmujete v tem kateri je vecji pudelj svoji pronceski. In prav ponosni ste na svoje razdajanje. Potem pa gelipterji meni ocitate, da me zenske imajo zaradi koristi, lol.
[/quote]

Pač povem ti osnove, da ne boš toliko jamral in se čudil nad ženskami. Osnove ti pač še niso jasne. Žalostno je, da ti jih malinovec pove. 😉

Ti si niti predstavlati ne mores koliko zensk meni izliva ljubezen. In to brez financne koristi. Sluzenje svoji je domena vas forumskih tradicionalistov. Vsi po vrsti ste predvsem financna korist svojim zenskam. Samo kaj ko se tega ne smdtd zavedati. Bi se vam porusilo vesolje, ne svet, lol.
[/quote]
tako kot se je tebi. Nam so te osnovne stvari jasne že od otroštva, da pač ima tudi ženska svoje potrebe in koristi pri partnerju. Huje je, če jih zveš pozneje, ko imaš temelje že postavljene. 🙂

Copatarski pregovor?
[/quote]
Flamenko ne plešejo v copatah.

Ta pravi slovenski dedci pa vseeno plešejo z metlo.

De omnibus disputandum..

Si si pogledal film v katerem AI /racunalnik pogrunta, da the only way to win is to not play at all? Ti ne bi skodlo. 😀
[/quote]
Sedaj je vse jasno. Partnerstvo ženska – moški se enači z Nuklearno vojno (film: War games, kjer računalnik to “pove”).

De omnibus disputandum..

[/quote]

Kot rečeno: pussy slave. Ampak, ker služi “večim”, se lahko pretvarja, da mu ne vlada vagina.

Ker tisti, ki obožuje tisti en kovanček je res revež.. napram Skopušniku, ki ima poln trezor kovancev.

De omnibus disputandum..

A “superiornost” moškega se meri po tem, koliko žensk je imel v postelji?
Samo vprašam.
Saj ne, da bi verjela DXYovim “Brane Kastelic” zgodbicam, ampak očitno se ima za nekaj več od tistih, ki so (naj bi jih) imeli v postelji manj. Pri tem, da žensk absolutno ne prenese.
Pa potem – a za žensko je kriterij isti? Haha, ne bi rekla, a ne?

[/quote]

Ne vem sicer, s čim se ti ukvarjaš, razen promoviranja samohvale, ampak večina ljudi hodi v službo, ima takšne in drugačne opravke, skrbi, obveze, dolžnosti, tako da zganjanje patetike z željo po dokazovanju in častihlepjem na nekih forumih zagotovo ni njihova prioriteta.

Ne vem, v čem ti misliš, da si poseben, narcisizem, egoizem in konzumerstvo je bolezen današnje družbe. Dokazovanje, kaj vse imaš v materialni obliki, kjer je vse popredmeteno, tudi ljudje, ženske v tvojem primeru, je simptom te bolezni. Ameriška družba (posebej velemesta), ki jo ti tako čislaš, je še bolj bolana od naše, zato ni čudno, da se tam dobro počutiš, ampak jo tudi mi dohitevamo počasi.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Eno je kar tipi govorijo, obljubljajo, … ker desperadoti tako “osvajajo”, drugo pa realnost. Ceprav se strinjam, da po svstu hodi malo morje simpov kova forumskih tradicionalistov, ki so rade volje celo zivljenje osedlani osli eni pa drugi, pa tretji, … za prazen nic. 😀
[/quote]

Za prazen nič, jajaja. Bodi raje tiho s takimi, kr dobijo ogromno. Pika.

Za prazen nič, jajaja. Bodi raje tiho s takimi, kr dobijo ogromno. Pika.
[/quote]
Smo zadnjič na šihtu debatirali o velikosti dote, ki so jim jih prinesle v zakon…. večina dedcev se očitno poroča iz ljubezni:-)))

Nekateri, kolikor mi je bilo dano slišati, so
se poročili predvsem “zaradi ljubezni”, brez poskusnih rokov. 😉

________________________________________________________________________________________________________ » Respect My Existence or Expect My Resistance! «

Ne vem sicer, s čim se ti ukvarjaš, razen promoviranja samohvale, ampak večina ljudi hodi v službo, ima takšne in drugačne opravke, skrbi, obveze, dolžnosti, tako da zganjanje patetike z željo po dokazovanju in častihlepjem na nekih forumih zagotovo ni njihova prioriteta.

Ne vem, v čem ti misliš, da si poseben, narcisizem, egoizem in konzumerstvo je bolezen današnje družbe. Dokazovanje, kaj vse imaš v materialni obliki, kjer je vse popredmeteno, tudi ljudje, ženske v tvojem primeru, je simptom te bolezni. Ameriška družba (posebej velemesta), ki jo ti tako čislaš, je še bolj bolana od naše, zato ni čudno, da se tam dobro počutiš, ampak jo tudi mi dohitevamo počasi.
[/quote]

+++

Simpi se boste morali sami nauciti to kar MGTOW ze vemo. Se vsak se je moral.

Dokaz v kako feminizirani druzbi zivimo je tudi to, da se o avtoricini knjigi prakticno ne da razpravljati. Tipicno obnasanje levicarjev, ki ne dovolijo dialoga z drugace mislecimi.

Resitev? Ziveti kick-ass zivljenje. Ko pomislim na zivljenja osedlanih oslov me kar zgrozi, lol.

Vasa dvolicnost tako ne pozna meja. Imate se za superiorne, pa meni ocitate samohvalo. V najboljsem primeru ste enaki. Ce se jaz, po vase, hvalim z zenskami, se vi hvalite z resno zvezo.
V glavnem, patetiki ste. Durite se s svojim provajderstvom. Kot pravi beta cuckholds.

Če se pa res skoz samo hvališ.

Velikokrat preberem o tem, da se kdo hvali, pa ne uspem zaslediti, kako vraga clovek pride na taksno zamisel. Kje vraga ti vidis kaksno (samo-)hvalo?

________________________________________________________________________________________________________ » Respect My Existence or Expect My Resistance! «

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close